- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
kaynanam canım......................................................................................
ilk cümle güzel....onca yaşanandan sonra hiçbir şey olmamış gibi mi davranmalıydım, deyiver.
ben artık sıkıldı, her yere bırlıkte gıtmekten
yeni evliyim daha tadını bıle çıkaradım dersin.
söyle bir şeyler işte :) ama hangi dilden anladıgını sen daha iyi bilirsin, o dilden anlat
ama mesafelı olmayı asla unutma.
mutfağa gittim yapmış çorbayı geç oldu gelir baban şimdi dedi ne gelmesi dedim daha çok var hem düdüklüde 5dk da pişio niye acle ettin dedim sert bi dille çektim geldim odama geri..şimdi onun yaptığı yemekleri nasıl yicem ben bişe yapmadı bide yiyo diye düşünür..eşime sölim bana 3 tane simit alsın sabahtan beri bişe yemedim
ilk cümle güzel....
tamam canım
şuan öle inada bindimki resen aç duruyorum
yiyeyim mi gerçekten ya...o senin yaptığın çorbayı nasıl yıyorsa
sende yemeği yiyeceksin :) sonuçta sofrayı da bırlıkte hazırlayacaksınız
mesafelı bır şekilde yersin
ve mümkün oldugunca gözgöze gelmemeye çalış.
yemekte eşin de olacak mı? olmayacaksa, aç değilim dersin.
alıp kedi gib odaya kaçarken beni görürse çok iğrenç bir görüntü çıkar ortayanasıl olsa tuvalete falan gıdero arada ekmek arası bişiler al kendıne
yiyeyim mi gerçekten ya...
boğazımdan geçmez ama çok açım varya anlatamam..gidip simit almayı düşünüyoum..
yemeği biz ayrı yiyoz eşim kaynatadan geç gelio onlar ikisi yiyo eşim gelince biz ikimiz yiyoz..ama görce benim yediğimi kadın..gelip bişe dicek değilde ortam gerici anlıyormusun
nasıl olsa tuvalete falan gıdero arada ekmek arası bişiler al kendıne
alıp kedi gib odaya kaçarken beni görürse çok iğrenç bir görüntü çıkar ortaya
imzana bayıldım..pınanıstı yıne olsa yıne ızlerım
konu sahıbesı gercekten cok zor bır durumdasın Allah yardımcın olsun. ama sana tavsıyem ınatla iş bitmez. karsına al konus kayınvalıdenle ılımlı bır sekılde...bılmıyorum deneyıp denemedıgını...
ya bide o ihtimal var işte.ben dışarı çıkma ihtimalini unuttum amaay çok güldüm yaa
evet bende 3 kez izledim :)
karsısındakı ınsan konuşmaktan anlıyorsa, elbette karşısına alıp konusmalı.
ama anlıyorsa tabii!
ya bide o ihtimal var işte.
annem aradı napıyon dedi odadayım dedim nie böle yapıon falan dio babam ordan beri bağrıo sıkıntıdan yemek yiyemiyom diye..çok üzgünüm ...git konuş kaynananla böle yapma diolar..bide bana sorsunlar yüzünü görmek istiyomuyum kimse anlamıyo beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?