kaynanamlarla gezmek zorundamıyız?üstelik aynı evde yaşıyorken

kızlar ben çıkim çorba yapacam kaynanam mutfakta onu görmek istemiyorum ama mecburum..wc ye bile gitmedi kaç saattşr sırf görmemek için..acıktım çikolta vardı allahtan odamda onu yedim..off çok zor yaa

mutfağa gittim yapmış çorbayı geç oldu gelir baban şimdi dedi ne gelmesi dedim daha çok var hem düdüklüde 5dk da pişio niye acle ettin dedim sert bi dille çektim geldim odama geri..şimdi onun yaptığı yemekleri nasıl yicem ben bişe yapmadı bide yiyo diye düşünür..eşime sölim bana 3 tane simit alsın sabahtan beri bişe yemedim

kaynanam canım......................................................................................

onca yaşanandan sonra hiçbir şey olmamış gibi mi davranmalıydım, deyiver.
ben artık sıkıldım, her yere bırlıkte gıtmekten
yeni evliyim daha tadını bıle çıkaradım dersin.
söyle bir şeyler işte :) ama hangi dilden anladıgını sen daha iyi bilirsin, o dilden anlat
ama mesafelı olmayı asla unutma.

Son düzenleme:
ilk cümle güzel....
tamam canım
şuan öle inada bindimki resen aç duruyorum

o senin yaptığın çorbayı nasıl yıyorsa
sende yemeği yiyeceksin :) sonuçta sofrayı da bırlıkte hazırlayacaksınız
mesafelı bır şekilde yersin
ve mümkün oldugunca gözgöze gelmemeye çalış.
yemekte eşin de olacak mı? olmayacaksa, aç değilim dersin.

yiyeyim mi gerçekten ya...
boğazımdan geçmez ama çok açım varya anlatamam..gidip simit almayı düşünüyoum..
yemeği biz ayrı yiyoz eşim kaynatadan geç gelio onlar ikisi yiyo eşim gelince biz ikimiz yiyoz..ama görce benim yediğimi kadın..gelip bişe dicek değilde ortam gerici anlıyormusun

bence sen dışarı çık kendıne ekmek arası bişiler al
eşin yemekte olmayacaksa
sende olma.

aklı başına gelsin, bu sefer ne kadar kırıldıgını ve ciddi oldugunu anlasın

nasıl olsa tuvalete falan gıder o arada ekmek arası bişiler al kendıne

imzana bayıldım..pınanıstı yıne olsa yıne ızlerım

konu sahıbesı gercekten cok zor bır durumdasın Allah yardımcın olsun. ama sana tavsıyem ınatla iş bitmez. karsına al konus kayınvalıdenle ılımlı bır sekılde...bılmıyorum deneyıp denemedıgını...

evet bende 3 kez izledim :)

karsısındakı ınsan konuşmaktan anlıyorsa, elbette karşısına alıp konusmalı.
ama anlıyorsa tabii!

evet bende 3 kez izledim :)

karsısındakı ınsan konuşmaktan anlıyorsa, elbette karşısına alıp konusmalı.
ama anlıyorsa tabii!

kayınvalıdeler gelınlerı hıc bır zaman anlamazlar kı...(istısnalar kaıdeyı bozmaz)...

ya bide o ihtimal var işte.

burada anlatmak istediğim şey; bazen insanlara haddini bildirmek gerek, üzülen sen olduktan sonra
haklı olmanın da bir anlamı kalmıyor.
ama, suskunluğunla hadlerini bıldırmelısın, bu kaçıncı? ilk değildi, son da olmadı...
eşinle yemeğini ye, çağırdıgı zaman işim var, de.
dışarı cıkabılıyorsan çık ve kendıne bişiler al.
ama suskunluğunu da koru. göreceksın ki, sana saygı duymayı öğrenecekler.
bir yere gıdeceklerı zaman eşine değil, sana soracaklar.

neysekı kendı evınıze çıkacaksınız ileride, o zamana kadar mesafenı koru
yoksa eşin, ''sanırım her şey düzeldi, bir müddet daha kalabılırız'' diye düşünebilir :)

kimsenin kimseyi bu denli üzmeye hakkı yok, sende insansın ve yenı evlısın
hayatının baharına gelmeden, sonbaharına gelmişin
tükenmişsin artık, ileride migrenın olur bu gidişle
bunlara izin verme
kendıne şunu söyle'' kimse benden daha önemli değil!''

sonuçta haksız yere yapmıyorsun bunları, insanın kendı hakkını savunmaması da, günahtır
kendıne ezıyettır.

Son düzenleme:
aynı evde çok zor ev ev üstüne olmazmış Allah yardımcın olsun başka çaren yoksa zevk almaya bak idare et eşine ailesini şikayet etme

annem aradı napıyon dedi odadayım dedim nie böle yapıon falan dio babam ordan beri bağrıo sıkıntıdan yemek yiyemiyom diye..çok üzgünüm ...git konuş kaynananla böle yapma diolar..bide bana sorsunlar yüzünü görmek istiyomuyum kimse anlamıyo beni

bazen herseyı kendı anne ve babamıza soylememek lazım..onlarında aklı sende kalır ve uzulurler...

kendı ıcınde halletmeye calıs esın sen kaynana kayınbaba.her yolu dene. baktınkı her yolu denedıgın halde duzelmıyor..işte o zaman kendı anne babana soyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…