kaynanamlarla gezmek zorundamıyız?üstelik aynı evde yaşıyorken

ya o akrabalarda ayıp ediyor. yani siz ayrı ve rahat yaşamak istiyorsunuz..kendi evinizde. bunun kavgayla alakası yokki. mantık nerede bunlarda . uçmuş gitmiş.illa kavga etmekmi lazım ayrı eve çıkmak için.

zati senden çekiniyom ben nebeilim yorumların çok şey böle nası desem bi hava var sende okyapete abla...
yok canım ya.
hava kim ben kim.
pamuk gibiyimdir ben.:)))
bu arada,, bunu sen başardın. savaştın ve sonunda kazandın. buda senin zaferin...
herşey güzel olacak bak. kendi evinede çıkacaksın.. onuda yazdığını göreceğiz bir gün..

cinnet her zaman işe yarar bazı insanlar bu dilden daha iyi anlıyor.ailenin de bunları bilmesi güzel olmus.
sevındım senin adına :) her şeyin hayırlısı olsun

Son düzenleme:
gozun aydin canim senin adina çok sevindim..

kvne ben burdan sinir oldum benimki boyle olsa çildirirdim, ne biçim bi kadin o ya
ben de esimin ailesiyle ilgili bi konuda esimi bosanmayla tehdit etmistim ve ise yaramisti

kv'nin esinin kanina girmesine izin verme, esin hep senden yana olsun canim
umarim çok mutlu olursunuz yeni evinizde
esinin ailesinin de iliskisine zarar vermesine izin vermeyin

Güzel gelişmeler olmuş hadi bakalım Allah tamamına erdirsin inşallah ayrı eve çıktığını da okuyalım.
Eşin inşallah zoru görüp geri adım atmaz, gerçi tükürdüğünü yalamak da istemez bundan sonra o da söz vermiş babana.

Yalnız eşinin ailesine diyecek söz bulamıyorum sanki 5 yaşında çocuk şikayet ediyorlar ne ayıp. Neyse ki ailen öncekiler gibi alttan almamış arka çıkmış ev konusunda sonunda onlar da seni anladılar. Allah tan hayırlısı canım inşallah her şey yolunda gider, sözler tutulur ve sen bize güzel haberler verirsin dilerim..

Çokkk ama çokkk sevindim.

Öncelikle anne babanın senin yanında olmasına destek olmasına, sonra işe girecek olmana. Gerisi bak gelmiş ayrı ev ise pastanın çileği.

Çıkana kadarda akşamdan akşama evde olacağın için bir şekil idare edersin.

coook sevındım canım hatırlarsan sana soylemıstım yakın zamanda evını ayıracagını ve kendı evınde bebek sahıbı olacagını kı ınsallah oyle olacak rabbımın ıznıyle hadı bakalım kolay gelsın

çok sevındım senın adına evliliğin krtulmuş bı bakıma

ev olayına ayrı sevındım

işe girip çalışacak olmana ayrı

inşallah hayırlısı olur

Ooo güzel şeyler olmuş ne güzel :)
Hem ailen hem de cinnet anın işe yaramış.. Başka türlü olacağı yoktu çünkü eşinde akıllansın artık.
Bu yaz güzel gelişmeler almak isteriz senden..
Aynı kararlılıkla devam et :)

ılla bu yollamı olması gerekıtyord u:S bılemıyorum
tasınana kadar nerede kalacaksınız onda laftan sonra

cinnet her zaman işe yarar bazı insanlar bu dilden daha iyi anlıyor.ailenin de bunları bilmesi güzel olmus.
sevındım senin adına :) her şeyin hayırlısı olsun
evet canım cinnet işe arıyor gerçekten tek çözüm bu böle insanlara ...saol canım verdiğin her akıl öğüt için..

7 ayda çok savaştım birazda olsa bişeyleri kazandım gerisini kazamak daha zor ama yapıcam bunu da yapıcam kafaya koydum saol ablam alah razı olsun herşey için.

saol bitanem çok teşekkürler ...
ayrı ev haberimide alırsnız ozaman..valla bi alim evimi mevlüt okutcam

inşallah canım amin...geri adım atmaz inşallah ama bende çalışıcam ya daha çok güvendi kendine galiba bana öle gelior..inşalah yaz gelince sallamaz beni inşallah ozaman bi cinnet daha artık napim..şikayet meselesi çok saçma oyüzden kaynanamla hala konuşmuyorum anı evde yabancıyım buz gibiyim ...

saol canım..annemler hep yanımdaydı ama onlarında elinden bişey gelmiyordu eşimin durumu olmadığı için sabret demek zorunda kalıyorlardı ...kirayada eşim çıkmıyordu onlarda çok çaresizdi annem babam bana çok üzülüyor bende istemiyorum onların üzülmesini inşallah evimi alınca onlarda bende rahat etcez..
evet canım çıkana kadar evde olmayacağım için yaza kadar idare etmesi klay olur gibime geliyor...

evet canım hatırladım evimi ayrıcağım kesin değil ama olsun eşimin söz vermeside güzel..bebek olayıda en hayırlı zamanda olur inşallah

çok sevındım senın adına evliliğin krtulmuş bı bakıma

ev olayına ayrı sevındım

işe girip çalışacak olmana ayrı

inşallah hayırlısı olur
saol bitanem allah razı olsun..
herkez çalışmalı ya insan kendie güveniyor..

aynı kararlılıkta devam etmeliyim evet canım...bu yaz çok daha güzel şeyler olur inşallah

ılla bu yollamı olması gerekıtyord u:S bılemıyorum
tasınana kadar nerede kalacaksınız onda laftan sonra
malesef yine bu evde canım....
mecbur...
ama işe giriyorum oyüzden bu kadar da kötü olucanı sanmıyorum çünkü eşimle gidip eşimle gelcem eve..haftasonlarıda aileme giderim yaza kadar böle idare..kaynanamla konuşmuyorum o da benle fazla değil..yanaşmak için kekein güzel olmuş falan dio bende hımm diom başka muhabbetim yok....
Çok şükür nihayet çalışmak için bi adım atabildin
Hadi bakalım, hayırlısı olsun inşallah
evet canım nihayet atabildim bu adımı bana kalsa çoktan atardım da eşim işte biliyosunuz.
aa afedersiniz kıçımı yırttım işe girene kadar ve kazandım...bide ayr ei kazanınca ohh tadından yenmez ..dünyaya yeniden gelmiş gibi olucam inşallah

evet canım cinnet işe arıyor gerçekten tek çözüm bu böle insanlara ...saol canım verdiğin her akıl öğüt için..

çok sevindim senin adına :) ''bir cinnet her şeyi halleder'' tezini de doğrulamış olduk
tekrardan dişini gösterince hemen nasıl yola geldiler...
rica ederim canım :) huzurun ve mutluluğun daim olsun

çok sevindim senin adına :) ''bir cinnet her şeyi halleder'' tezini de doğrulamış olduk
tekrardan dişini gösterince hemen nasıl yola geldiler...
rica ederim canım :) huzurun ve mutluluğun daim olsun

evet canım o tezi doğrulamış olduk birkere daha cinnet olursa garanti bu iş..ama yinede olmasın ya çok kötü bi durum herkezi kırıyorum ağzıma ne geliyosa sayıyorum sonra kimsenin yüzüne bakamıyorum....

kızlar sabahtan beri odadan çıkmıyorum görmek istemiyorum kaynanamı sizce nekadar doğru yapıyorum..yaşanılanlardan sonra eskisi gibi olamıyorum..odada durmakla hata mı yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…