- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
aynen bu tezide doğrulayalım hatta
gerçeten insanlara sürekli sensin dedikçe her dediğne evet dedikçe seni ezmeye çalışıyorlar ve değersiz oluyorsun...
asla kendini feda etmeyeceksin, şimdi senin her halini görmüş oldular
bırak da bundan sonra söyleyecekleri laflara kadar ölçüp tartma gereği duysunlar
biraz çekinsinler senden, saygı duymayı öğrensinler
zorunda değiller belki, ama saygı duymak zorundalar.
bak şimdi senden daha kıymetlısı oluyor mu :=) göreceksin.
deveye diken, insanı sıkan ( s.. ) yaranır derler
anlayan anladı.
parantez içindekini pek anlamadım yaw neyse
aynen canım çok doğru diyon ama bundan önce ben çok büyük bir cinnet geçirmiştim bikaç ay önce temizlik konusu yüzünden herkezin içinde kendimi parçaladım yerden yere attım temizik konusu kalktı şimdidie bu çıktı bu da geçince bakalım neye cinnet geçircem...birde birönceki sayfada en alta bişe yadım onada bişeler dermisin bi akıl
kızlar sabahtan beri odadan çıkmıyorum görmek istemiyorum kaynanamı sizce nekadar doğru yapıyorum..yaşanılanlardan sonra eskisi gibi olamıyorum..odada durmakla hata mı yapıyorum
şimdi kapıma geldi napıyon uyuyonmu dedi..namaz kılcam dedim..gelde çorba yap daha senin çorban güzel oluyo dedi benim cebapasla hata yapmıyorsun, şimdi sen gidip konuşsan
ne işe yaradı cinnet anın? alındıgını belli edeceksin ki
seni daha iyi anlayacaklar. zaten kaynanan haline üzülseydi odana kendısı gelırdı, demek ki kendini haklı buluyor.
bazen insanlara sağlam bir ders şart.
cinnetlerin sıklaşmasın ama, bir müddet sonra alışır ve kaale almazlar seni
yapacagın şey, cinnet zamanını iyi değerlendirmek
mesela, yüz verme, eşine bile hala alınmıs gibi yap ''onların yaptıklarını kolay kolay affedemem, bende ınsanım, unutamam'' falan de.
burada önemli olan, yüz vermemek. hemen yumuşama sakın, aranızda hep bir mesafe olsun ki, eskisi gibi olmadıgını anlasınlar
ve cinnete gerek kalmasın
şimdi kapıma geldi napıyon uyuyonmu dedi..namaz kılcam dedim..gelde çorba yap daha senin çorban güzel oluyo dedi benim cebap
" i "....nasıl ama...çok kırgınım ya sen kimsin gelip beni şikayet ediyosun
aynen canım ama benim bu soğuk duruşumuda illki şikate etcek ya eşime ya aileme ...
ben cinneti nezaman geçircemi biliom zaten kendi kendine gelişiyor yok yok daha yumuşamam..zaten işe gircem hepten mesafeli olurum
bu kadın böle canım daha önceki büyük cinnetimde asla bişey olmamış gibi davrandı ve orda hata ettim daha fazla üzülmemek için büyütmek istemedim bende bişe olmamış gibi davrandım.ama bu sefer öyle yapmıcam gayet soğuk durcam yakında bununda tartışması yaşanır..sabret yazın gidiom dicemhiçbir şey yokmuş gibi davrandı yanı? bu da iyi bir şey değil...konuşmadan halledılmeye çalışan sorunlar
ileride daha büyük enkazlar yaratır
gelip seninle insan gibi konussaydı belkı konusurdun onunla, ama bu tavırlar iyi değil! hiçbir şey olmamış gibi davranamaz.
hiç konuşma ve yüz verme
kızlar neler oldu neler....hani demiştim ya annemler geldi burdaki evlerine...akraba ziyareti karşılığı sabah eşimle evden çıkıp anneme kahvaltıya gidicektim....neyse sabah eşimle güzelce anlaştık iş çıkışı o orayaya geleckti birgece kalıp döncektik...sabah giyindik ettik kaynanam nerey dedi..bende anneme gidiyorum ben dedim.....surat astı hiç cevap vermedi...sizde gelin anne akşam çay içeriz dedim ...gelmemiz lazım zaten annenle konuşcaklarım var babanda babanla konuşcak dedi" ve benim başımdan kaynar sular döküldü sinirlerim boşaldı...ne konuşacaksın noluyor dedim cevap vermedi .şikayete gelcen heralde yine dedim yine cevap yok hırsla çıktım evden eşimde yanımda onda da çıt yok.....annemlere gittim ağladım böle böle dedi dedim babam falan hepsi ayaklandı gelsin konuşalaım dediler evinizi ayrıcaz bu böle olmaz iyice gözleşmişsiniz siz dediler eşyalarımı bile ayarladılar saolsunlar oturma grubum beyaz eşyam hepsini alcaktı ailem kiralık ev bulup çıkaralım sizi dediler artık yeter bu kaçıncı dediler...neyse akşam geldiler .....ben ufak bir kriz daha geçirdim ...kayınpederim aslında konuşulcak bişey yok dedi kaynanamda annemi çekti kenara neymiş"misafir gelince surat asıyomuşum odama gidiyomuşum onalrla oturmuyomuşum..birde annmelere birhafta gelmem meselesi eve alışmıyor birhaftalına gelmesin falan demiş anneme......onlar gittikten sonra öğrendim ben ne dediğini...herkezin içinde bağırıp çağırdım ayrı ev istiyorum yeter artık ben onla yaşayamıyorum dedim..kayınpederim ortada bişey yok falan dedi..bende siz gündüz iştesiniz nerden bilceniz dedim..kaynanama dedim bayağa şeyler hiç hatırlamıyorum şuan o sinirle bayağa bağırdım çağırdım ağladım ....hatta ne sen beni sevdin ne ben seni sevdim ben senle duramıyom bile dedim...babam kyaınpedere bu böle olmaz bunlar yazın çıksınlar dedi ..kaynatamda kendine güvenen çıksın ded havalr ısınınca çıkın dedi ama bizden uzak biyer tutun dedi imalı imalı.....eşimde bu yaşananlardan sonra onlar gittikten sonra ,yarın hemen bankaya gidip tokiyi oraşatırıcam uyarsa bize hemen yazılcam dedi ben bu işi bu yaz halletcem seneye bırakmadan dedi....anneme babama söz verdi siz merak etmeyin haledicem dedi..seneye halletcektim ama olmuyor bu sene çıkarız dedi.....neyse öyle böyle eşim bugün bankaya gitti toki ödeme koşulaarı fiyatı evin durumu falan bize yatmadı bankacı arkadaşıyla hesap yapmış 6ayda bir artıyormuş falan....ben önce üzldüm vazgeçtik yine bitti ev işi diye ama sonra yaza kadar kredi kartı borçlarımı kapatıp hemen kredi çekip güzel bir ev alıyorz almassam şerefsizim dedi...ben onu boşanmakla tehdit ettim ondan tutuştu..veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bugün eşimle bana birsürü iş bulduk dün akşamda market başvurusu yaptık...en son biyerle anlaştık muhasebe işlemlerini halledince arıyaz gelir başlarsın dediler...sigorta ,asgari ücret iyemek ordan..güzel bir iş buldum galiba kızlar nezaman başlicam belli olmadığı için tam sevinemiyorum bu hafta içi aricaklarmış....maaşımda iş durumuma göre artcakmış....dua edin de arasınlar.....eşim çok sevdi olsun ikimiz çalışırsak daha ii dedi adamın kafasına taş düştü heralde...sanki kurtulcak gibi bir is var içimde kızlar eşim 1100 alıyor ben 690...bikaç aya 1buçuk milyarlık borcumuzu kapatıp kredi çeksek gayet güzel olmazmı....inşallah bir aksilik çıkmaz dua edin bana nolur....bugün sırf kaynanamla evde durmamak için öğlende çıktım çarşıya eşim çıkana kadar dolaştım..çok ii geldi onsuz birgün..heleki çalışırsam süper olucak..hayalini kurdğum evime kavuşmak kolay olucak öyle değilmi kızlarrrr buarada annenin düzülü evi var neden oraya gitmiyon demiş bazı arkadaşlarım buna ben dünden razıyımda eşim gidiyormu bana sorun kızlar artık dilimde tüy bitti kesinlikle gitmiyor bizim orası aile apartmanı bizim sülale var onlardan çekinio heralde gitmiyor işte elimden bişe gelmiyor
kesin gelip dicek bana niye soğuk duruyon diye nedimsenin bu duruşunun sebepleri var. sessizliğinle delirt onu, eşine şikayet edecektır senı
etsin sorun değil bence. hiçbir şey olmamış gibi nasıl konusabılır ki insan? konuşması için yüzsüz olması lazım
anladıgım kadarıyla o da sende yok!
ne kadar mesafe, o kadar huzur.
bu kadın böle canım daha önceki büyük cinnetimde asla bişey olmamış gibi davrandı ve orda hata ettim daha fazla üzülmemek için büyütmek istemedim bende bişe olmamış gibi davrandım.ama bu sefer öyle yapmıcam gayet soğuk durcam yakında bununda tartışması yaşanır..sabret yazın gidiom dicem
kesin gelip dicek bana niye soğuk duruyon diye nedim
bencede alışırlar kaale almazlar başka bir olay olduğunda napıcam pekiönemli olan hatanı tekrarlamamak. en büyük kanıt, birinci cinnetin sonunda
dayanamadın ve konustun, noldu peki? ikincisi geldi...
üçüncü cinnetin gelmesine izin vermezamanla alışırlar
kaale alınmazsın bunu bil.
kaynanam canım......................................................................................kim der mesela?
bu erkekler bazen nekadar sığ oluyo dimi
senin annenlerin orda çok akrabanız var diye gelmiyo ee sen nerde oturuosun müstakil evde falan mı
tamam sakin oluorum senin adına ne kadar sevindim anlatamam canım ya
herşey para dil azıcık aşım kaygısız başım die boşuna dememiş büyükler
siz birbirinizle mutlu huzurlu sevgili saygılı olduktan sonra rabbim yuvaya yardım etmez mi hiç??
sen sağ salim çalışmaya başla gerisi gelir en güsel gelişme bu bence
herşey gönlünce olsun emi
vallaha iş çokmuş canım dün anladım 3 tane iş buldum dün 2 si çok istedi beni hemen gel başla dedi ama benim içime sinmedi biyer çok ii di orayla anlaştık aramasını bekliorum arasınlar artık yaKadının seni ailene şikayet etmesi çok komik yaa..Çocuk mu Allah aşkına kocaman kadın utanmıyorlar mı
Çalışmalısın ayrıcada kesinlikle..Artık her yer market falan kaynıyor, aramazlarsa çık bir gün eleman aranıyor yazmasına gerek yok, her yere sen sor, aslında iş çok
vallaha iş çokmuş canım dün anladım 3 tane iş buldum dün 2 si çok istedi beni hemen gel başla dedi ama benim içime sinmedi biyer çok ii di orayla anlaştık aramasını bekliorum arasınlar artık ya
eşim hepsine razı geldi canım idare etce artık dediNe tarz bir iş arıyorsun? Mesela markette falan çalışırsan 9da veya 10 da kapatıyorlar, eşin bişey der mi buna?
Birde hangi şehirdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?