kaynanamlarla gezmek zorundamıyız?üstelik aynı evde yaşıyorken

aynen bu tezide doğrulayalım hatta
gerçeten insanlara sürekli sensin dedikçe her dediğne evet dedikçe seni ezmeye çalışıyorlar ve değersiz oluyorsun...

asla kendini feda etmeyeceksin, şimdi senin her halini görmüş oldular
bırak da bundan sonra söyleyecekleri laflara kadar ölçüp tartma gereği duysunlar
biraz çekinsinler senden, saygı duymayı öğrensinler
sevmek zorunda değiller belki, ama saygı duymak zorundalar.

bak şimdi senden daha kıymetlısı oluyor mu :=) göreceksin.
deveye diken, insanı sıkan ( s.. ) yaranır derler
anlayan anladı.

Son düzenleme:

parantez içindekini pek anlamadım yaw neyse
aynen canım çok doğru diyon ama bundan önce ben çok büyük bir cinnet geçirmiştim bikaç ay önce temizlik konusu yüzünden herkezin içinde kendimi parçaladım yerden yere attım temizik konusu kalktı şimdidie bu çıktı bu da geçince bakalım neye cinnet geçircem...birde birönceki sayfada en alta bişe yadım onada bişeler dermisin bi akıl

cinnetlerin sıklaşmasın ama, bir müddet sonra alışır ve kaale almazlar seni
yapacagın şey, cinnet zamanını iyi değerlendirmek
mesela, yüz verme, eşine bile hala alınmıs gibi yap ''onların yaptıklarını kolay kolay affedemem, bende ınsanım, unutamam'' falan de.
burada önemli olan, yüz vermemek. hemen yumuşama sakın, aranızda hep bir mesafe olsun ki, eskisi gibi olmadıgını anlasınlar
ve cinnete gerek kalmasın

kızlar sabahtan beri odadan çıkmıyorum görmek istemiyorum kaynanamı sizce nekadar doğru yapıyorum..yaşanılanlardan sonra eskisi gibi olamıyorum..odada durmakla hata mı yapıyorum

asla hata yapmıyorsun, şimdi sen gidip konuşsan
ne işe yaradı cinnet anın? alındıgını belli edeceksin ki
seni daha iyi anlayacaklar.
zaten kaynanan haline üzülseydi odana kendısı gelırdı, demek ki kendini haklı buluyor.
bazen insanlara sağlam bir ders şart.

Son düzenleme:
şimdi kapıma geldi napıyon uyuyonmu dedi..namaz kılcam dedim..gelde çorba yap daha senin çorban güzel oluyo dedi benim cebap
" i "....nasıl ama...çok kırgınım ya sen kimsin gelip beni şikayet ediyosun

Son düzenleme:

aynen canım ama benim bu soğuk duruşumuda illki şikate etcek ya eşime ya aileme ...
ben cinneti nezaman geçircemi biliom zaten kendi kendine gelişiyor yok yok daha yumuşamam..zaten işe gircem hepten mesafeli olurum

şimdi kapıma geldi napıyon uyuyonmu dedi..namaz kılcam dedim..gelde çorba yap daha senin çorban güzel oluyo dedi benim cebap
" i "....nasıl ama...çok kırgınım ya sen kimsin gelip beni şikayet ediyosun

hiçbir şey yokmuş gibi davrandı yanı? bu da iyi bir şey değil...konuşmadan halledılmeye çalışan sorunlar
ileride daha büyük enkazlar yaratır
gelip seninle insan gibi konussaydı belkı konusurdun onunla, ama bu tavırlar iyi değil! hiçbir şey olmamış gibi davranamaz.
hiç konuşma ve yüz verme

Son düzenleme:
aynen canım ama benim bu soğuk duruşumuda illki şikate etcek ya eşime ya aileme ...
ben cinneti nezaman geçircemi biliom zaten kendi kendine gelişiyor yok yok daha yumuşamam..zaten işe gircem hepten mesafeli olurum

senin bu duruşunun sebepleri var. sessizliğinle delirt onu, eşine şikayet edecektır senı
etsin sorun değil bence. hiçbir şey olmamış gibi nasıl konusabılır ki insan? konuşması için yüzsüz olması lazım
anladıgım kadarıyla o da sende yok!

ne kadar mesafe, o kadar huzur.

bu kadın böle canım daha önceki büyük cinnetimde asla bişey olmamış gibi davrandı ve orda hata ettim daha fazla üzülmemek için büyütmek istemedim bende bişe olmamış gibi davrandım.ama bu sefer öyle yapmıcam gayet soğuk durcam yakında bununda tartışması yaşanır..sabret yazın gidiom dicem

bu erkekler bazen nekadar sığ oluyo dimi
senin annenlerin orda çok akrabanız var diye gelmiyo ee sen nerde oturuosun müstakil evde falan mı
tamam sakin oluorum senin adına ne kadar sevindim anlatamam canım ya
herşey para dil azıcık aşım kaygısız başım die boşuna dememiş büyükler
siz birbirinizle mutlu huzurlu sevgili saygılı olduktan sonra rabbim yuvaya yardım etmez mi hiç??
sen sağ salim çalışmaya başla gerisi gelir en güsel gelişme bu bence
herşey gönlünce olsun emi

kesin gelip dicek bana niye soğuk duruyon diye nedim

önemli olan hatanı tekrarlamamak. en büyük kanıt, birinci cinnetin sonunda
dayanamadın ve konustun, noldu peki? ikincisi geldi...
üçüncü cinnetin gelmesine izin verme zamanla alışırlar
kaale alınmazsın bunu bil.

Kadının seni ailene şikayet etmesi çok komik yaa..Çocuk mu Allah aşkına kocaman kadın utanmıyorlar mı
Çalışmalısın ayrıcada kesinlikle..Artık her yer market falan kaynıyor, aramazlarsa çık bir gün eleman aranıyor yazmasına gerek yok, her yere sen sor, aslında iş çok

saol bitanem ya şu adam arasa yarın başlasam daha ne isterim ..odadan dışarı çıkmıom bari yarın işimde olurum..

vallaha iş çokmuş canım dün anladım 3 tane iş buldum dün 2 si çok istedi beni hemen gel başla dedi ama benim içime sinmedi biyer çok ii di orayla anlaştık aramasını bekliorum arasınlar artık ya

vallaha iş çokmuş canım dün anladım 3 tane iş buldum dün 2 si çok istedi beni hemen gel başla dedi ama benim içime sinmedi biyer çok ii di orayla anlaştık aramasını bekliorum arasınlar artık ya

Ne tarz bir iş arıyorsun? Mesela markette falan çalışırsan 9da veya 10 da kapatıyorlar, eşin bişey der mi buna?
Birde hangi şehirdesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…