- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
ya sey yapmayi dene, mesela arabada gezelim dedin ya, onu soyle yapsan :
çok hevesleniyormussun gibi planlar yapsan, nasil red edebilir ki?
mesela bi arkadasin ya da kuzenin falan sizi yemege çagirsa
sen de o isteyken msj at, "iste su bizi yemege çagirdi gidelim askim falan çok daraldim evde, bana da degisiklik olur" gibi
sonra o geldiginde giyinmis hazirlanmis ol hevesini kiramasin annesine uyar kirarsada kotu hissetsin kendini..
yemege gidince çok mutlu guler yuzlu olsan
donerken bi ara mutsuz gorunsen "evleri çok guzeldi, ben de hep soyle bir mutfak hayal etmistim" falan sonra aglamakli olsan ya da aglasan, numaraya gerek yok yani ben senin durumunda olsam canim isteyince açarim muslugu
sonra neyse onemli olan seninle olmak desen.. arabada sarilsan falan gece için biseyler ima etsen (bu gece sana masaj yapayimmi? gibi), gece ciciler giyisen masaj yapsan "annenler uyumamis galiba" desen moralin bozulmus gibi.. onun da hevesi kursaginda kalsa
Aksamlari ayni evde bile mesajlar atsan ona, seni çok ozledim odaya gel falan, bi iki opsen ama bi turlu beraberlik olmasa
adam desin ki o ooo biz ayri eve çiksak ben yasadim, kesin çok mutlu olurum, birde biricik karim o kadar heveslenmis bekarken hayal kurmus..
hem sana kiyamasin, hem ayri ev fikri heyecan versin hayal ettikçe..
ben senin durumunda olsam bu yazdiklarim %100 esimde ise yarardi ama tabi senin esini ne kadar etkiler bilemem, dene derim ben..
kaynanam bizi kıskanmaz canım bunu biliyorumbak bitanem önce sakin olacaksın sakinlik şart. sakin olmzsan adam seni hep kötü görür.. güzel şeyler yaşattığındada dolayısıyla etkisi gecer. bak bi erkeğe annesinden cok eşi yakındır çünku aynı yatakta yatan sensin. önce dır dırı kesiyoruz. sonra kaynananı sinir edip gidip kocana anlatması için dolduruyoruz. bak ben ne yapardım biliyomusun kocanın söylediği güzel şeyleri kaynanana anlat. bugün cok mutluyum anne de sağolsun oğlun hep benım için calısıyomuş allah razı olsun nasıl güzel bı evlat yetiştirmişsin karısının bı dediğini iki ettirmeyen bi evlat. bu lafı soyledikten sonra eşin mutlaaka arıyodur seni gündüzleri telefonu kaynnanın duyabılecegı sekılde canımmmm diye aç. sonra gec odana kocana onu ne kadar özlediğini soyle. güzelce konuş. kaynanan o arada delirmiş olacak. ama sana belli etmez. hırsını işten gelinceoğlundan alır.ya oğluna trip atar yada seni çekiştirir. ikiside işimize gelir bizim o gece öyle ana oğul soğuk gecer araları. kocan anlayamaz bile ne oldu. çünkü seni gelinden kıskandım şunu demişsin diyemez. gece olunca güzelde bı gece gecirirsınız ooooo kebap. sürekli değil haftada 1 yap bunu.
amin canım aminSenin ailene gitmemen için bahane uydurmuş resmen. Tartışmayı fırsat bilmiş. Akrabalarına gitme karşılığı aile ziyareti... pes yani...
Çok aileci hatta akrabacı bir insan değişmesi çok zor. Bence alttan alma, kolay kolay barışma tepkini sürdür. Ama tartışma da kavga da çıkarma soğuk davran ilgisiz ol. Sen hemen alttan alınca adam unutuyor seni üzdüğünü.
Üzülüyorum senin için Allah akıl fikir versin kocana..
yeni evli 2 arkadaşa yemeğe gitik cnm hemde onun arkadaşları
dediin herşeyi uyguladım negüzel dimi evleri nekadar mutlular falaan bende isterdim die duygu sömürüsü ...bizimde olucak aşkım meraak etme sık dişini dedi anca...
kızlar yorumları tek tek okudum hepiniz çok haklısınız..
buakşam annemler geliyor benim yaşadığım şehirde evleri var oraya geliyorlar 2 gün kalacaklar..
..
e yani bu yazdigin en pozitif yorum, içime su serptin..
o zaman bu yolda devam etmen lazim !
o an bizim olmaz olamaz diyememis..
Bi kere kesinlikle ailesi hakkinda kotu konusma yoksa senden uzaklasip onlara yaklasir
Gezmelere gitmemek esine bi iki gun guzel msjlar yaz, 3. gun, "biz gitmeyelim seni çok ozledim yarim yamalak beraberliklerden fenalik geldi benden sogumandan korkuyorum, basbasa kalalim bu aksam seni nasil ozledigimi gor.." de heyecanlansin o aksam annesi israrla siz de gelin dediginde annesine gicik olsun
Sonra iste aksam yatakta hayal kur, "bekarken tatil gunlerinde aksamlari kollarinda film izlerim diye hayal ederdim, bir gun kendi evimiz olursa yapariz demi askim?" de mesela..
Gunduz mesaj at, "askim istemeden anneni kirdim galiba ama napim o an oyle çikti agzimdan" falan derken lafi ayni evde yasayinca ister istemez birbirinizi incittiginize getir..
hep iyi niyetli, saf ve çok asik gorunmelisin..
bi arkadasa yazmissin ya ben sinsi olamiyorum diye inan ben evlendigimde benden safi yoktu ama kv'm saolsun ister istemez kendimi gelistirdim, yuksek lisans yapiyorum su an..
Bi dakika annenlerin yaşadığın şehirde evi var, gelip kaldıklarına göre de dayalı döşeli. Eee peki siz niye orada yaşamıyorsunuz ? Hiç olmazsa haftasonlarınızı o evde geçirin.
Orada bir ev boş duruyoe ve sen bunları çekiyorsun hiç adil değil.
ya k.validesi izin vemiyordur oğulcuğu dizinin dibinde olsun istiyodur ya da annesine bağımlı oğlu ayrı ev istemiyordur..
onlar için sorun yok ki..olan konu sahibine oluyor.zaten bilerek de evlendi çeksin çilesini düşüncesi oluşmuştur bence.yakında bir de torun verir bize,iyice eli mahkum olur aynı evde yıllarca yaşar gideriz diyorlardır..
hata bende biraz ben istedim böle olmasını sabredemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?