kaynanamlarla gezmek zorundamıyız?üstelik aynı evde yaşıyorken

bide bana sen çok tehlikeli bir insansın dedi....şaka gibi

bir der iki der 3. de lafına gelir. benimde kayınvalide yanımda. eşim çok düşkün ona. aynı evde olmamıza rağmen sürekli onlaydı. en son surrenderin dediği gibi bi cinnet herşeyi çözdü :) kesin restimi çektim. başka bi kaç durum daha vardı. bunlar devam edecekse ben ayrılıorum dedim. önce kırıldı mırıldı. annesiyle ilgili öle dedim die. biz onu besliomuyuz falan dedi. beslemioruzda sürekli onla olmanın ne anlamı var. tabi laf çok herkeste. ben restimi çektim çekildim kenara. ama kararlıydımda. ölesine bi rest değildi. şimdi iyiyiz çok şükür.

ha birde biz aile terapistine gittik. hemde belediyenin ücretsiz olanlarına. çokda gitmedik. birlikte bi kere gittik. kadın yorumda yapmadı. ama orda başkasının yanında konuşmamız çok faydalı oldu. mesela eşimin annesine olan abartılı bi davranışını anlattım. kadının yanında rahatsız oldu haliyle. bunun rahatsız edici bişi olduğunu farketti. önceden normal geliodu bu ona.

bence tam tersini yap. ailesinin evde olmadığı bi gün ona harika bi gün yaşat. doğrudanda annenler yok ondan böleyim deme. kendi anlayacaktır zaten.

sen bence kendi açından güzel şeyler yaşattığını düşünüorsundur ama erkekler daha düz mantık. bazı şeyler varki her erkeğin hoşuna gider. netten araştır bence

canım aynı evde yaşayınca bunlar kaçınılmaz, asla sınır çekemezsin malesef, çünkü bizim evimiz bizim kurallarımız derler, oğıllarını asla kendi ailesine sahip bir yetişkin gibi görmezler, nasılsa ayrı eve çıkacaz diye kendi yatıştırmaktan ve sabretmekten başka çaren yok bence

Kendinize özel bir alan oluşturmaya çalışıyorsun, aynı evde yaşarken mümkün değil. Ayrı eve çıkmadığınız müddetçe sorunlarınız devam edecek.

Aynen. Bu kadar sorun arasinda ne cocugu. Sanki cocuk olursa ayri eve cikabileceksiniz. Hic sanmiyorum! Dusuncesiz hareket etmeyin. Surda o kadar iyi fikirler gelmis ki gercekten ise yarar.. Ah bi uygulasan..

sessiz sinema oynuyoruz ilişkiyide rahat yapamıyoruz
ama eşim hiç şikayeçi değil bu durumdan ...banyoya geçmek banyoda çıkmak herşey sorun bigün pederle karşılaşcam diye ödüm kopuyor

ARTIK HIC OLMadı ses duyurulacak
ayrıca sessız sınema degıl sevısıyorsunuz ayol
esınede saskınım yanı
sessız sınamayla sevısme bır olurmu :26:

yaşlarınız çokmu genç daha yani 25 28 felan belki o yüzden böle çocuk gibi davranoyolardır ve yeni evlisiniz belki onlarda daha farkında değildir hiçbişeyin ama bunları evlenmeden önce tahmn etmen gerekirdi :) yanı evdeysen aynı hareket ederiz muhtelemen diye :) herşey eşinde bitiyor alıp annesini konussun karsısına sen konusursan kötü olursun

kızlar neler oldu neler....hani demiştim ya annemler geldi burdaki evlerine...akraba ziyareti karşılığı sabah eşimle evden çıkıp anneme kahvaltıya gidicektim....neyse sabah eşimle güzelce anlaştık iş çıkışı o orayaya geleckti birgece kalıp döncektik...sabah giyindik ettik kaynanam nerey dedi..bende anneme gidiyorum ben dedim.....surat astı hiç cevap vermedi...sizde gelin anne akşam çay içeriz dedim ...gelmemiz lazım zaten annenle konuşcaklarım var babanda babanla konuşcak dedi" ve benim başımdan kaynar sular döküldü sinirlerim boşaldı...ne konuşacaksın noluyor dedim cevap vermedi .şikayete gelcen heralde yine dedim yine cevap yok hırsla çıktım evden eşimde yanımda onda da çıt yok.....annemlere gittim ağladım böle böle dedi dedim babam falan hepsi ayaklandı gelsin konuşalaım dediler evinizi ayrıcaz bu böle olmaz iyice gözleşmişsiniz siz dediler eşyalarımı bile ayarladılar saolsunlar oturma grubum beyaz eşyam hepsini alcaktı ailem kiralık ev bulup çıkaralım sizi dediler artık yeter bu kaçıncı dediler...neyse akşam geldiler .....ben ufak bir kriz daha geçirdim ...kayınpederim aslında konuşulcak bişey yok dedi kaynanamda annemi çekti kenara neymiş"misafir gelince surat asıyomuşum odama gidiyomuşum onalrla oturmuyomuşum..birde annmelere birhafta gelmem meselesi eve alışmıyor birhaftalına gelmesin falan demiş anneme......onlar gittikten sonra öğrendim ben ne dediğini...herkezin içinde bağırıp çağırdım ayrı ev istiyorum yeter artık ben onla yaşayamıyorum dedim..kayınpederim ortada bişey yok falan dedi..bende siz gündüz iştesiniz nerden bilceniz dedim..kaynanama dedim bayağa şeyler hiç hatırlamıyorum şuan o sinirle bayağa bağırdım çağırdım ağladım ....hatta ne sen beni sevdin ne ben seni sevdim ben senle duramıyom bile dedim...babam kyaınpedere bu böle olmaz bunlar yazın çıksınlar dedi ..kaynatamda kendine güvenen çıksın ded havalr ısınınca çıkın dedi ama bizden uzak biyer tutun dedi imalı imalı.....eşimde bu yaşananlardan sonra onlar gittikten sonra ,yarın hemen bankaya gidip tokiyi oraşatırıcam uyarsa bize hemen yazılcam dedi ben bu işi bu yaz halletcem seneye bırakmadan dedi....anneme babama söz verdi siz merak etmeyin haledicem dedi..seneye halletcektim ama olmuyor bu sene çıkarız dedi.....neyse öyle böyle eşim bugün bankaya gitti toki ödeme koşulaarı fiyatı evin durumu falan bize yatmadı bankacı arkadaşıyla hesap yapmış 6ayda bir artıyormuş falan....ben önce üzldüm vazgeçtik yine bitti ev işi diye ama sonra yaza kadar kredi kartı borçlarımı kapatıp hemen kredi çekip güzel bir ev alıyorz almassam şerefsizim dedi...ben onu boşanmakla tehdit ettim ondan tutuştu..veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bugün eşimle bana birsürü iş bulduk dün akşamda market başvurusu yaptık...en son biyerle anlaştık muhasebe işlemlerini halledince arıyaz gelir başlarsın dediler...sigorta ,asgari ücret iyemek ordan..güzel bir iş buldum galiba kızlar nezaman başlicam belli olmadığı için tam sevinemiyorum bu hafta içi aricaklarmış....maaşımda iş durumuma göre artcakmış....dua edin de arasınlar.....eşim çok sevdi olsun ikimiz çalışırsak daha ii dedi adamın kafasına taş düştü heralde...sanki kurtulcak gibi bir is var içimde kızlar eşim 1100 alıyor ben 690...bikaç aya 1buçuk milyarlık borcumuzu kapatıp kredi çeksek gayet güzel olmazmı....inşallah bir aksilik çıkmaz dua edin bana nolur....bugün sırf kaynanamla evde durmamak için öğlende çıktım çarşıya eşim çıkana kadar dolaştım..çok ii geldi onsuz birgün..heleki çalışırsam süper olucak..hayalini kurdğum evime kavuşmak kolay olucak öyle değilmi kızlarrrr buarada annenin düzülü evi var neden oraya gitmiyon demiş bazı arkadaşlarım buna ben dünden razıyımda eşim gidiyormu bana sorun kızlar artık dilimde tüy bitti kesinlikle gitmiyor bizim orası aile apartmanı bizim sülale var onlardan çekinio heralde gitmiyor işte elimden bişe gelmiyor

Son düzenleme:
Hadi bakalım hayırlısı olsun.
Seni şikayet edicez derlerken kendi kazdıkları kuyuya düştüler demek:))
Eşinle anlaşmana da çok sevindim, inşallah işe hemen başlarsın.
Hayırlısıyla evine çıkarsın.
İlk etapta ev almak şart değil kira da olsa çıkın.
Bu kadar laf saydıktan sonra huzurla oturamazsıznız zaten artık.
Gelişmeler umut verici , çok sevindim senin adına canım.
İnşallah bir gün kendi evime taşındım diye konu açtığınıda görücez:))

hayırlı olsun canım bak herşey yoluna girmeye başlamış. inşallah evinizi de alır çıkarsınız.

canımmmmmmmmm allah razı olsun binkere
evet kaynanam kendi kuyusuna düştü herşeyde birhayır vardır bu ola olmasa seneye kadar evde bekleyecektim şimdi hem iş sahibi olucam hem yazın çıkıcam rabbim izin verirse tabi..
kira yok canım eşim asla çıkmam diyor kiraya ..artık ona da bişey diyemem adama seneye olan ayrı ev işini bu seneye aldı bakalım inşalah bi aksilik çıkmaz dua et nolur..inşallah o kouyu açarım allahım yarabbim negüzel olur...öyle ibretlik şeyler yazarım ki o konuma her genç kız bu hataya düşmez belki okuyunca ....
bukadar laf saydım huzurum yok ama işe giriyorm ya akşam bikaç sattline çekecem onu napim...

şu konuda şu son yazdığın yorumu gördüm ya gözüm açık gitmiycem

sonunda adım atmaya başladın..iş haberi süper ve emin ol sana çok iyi gelecek bu..

ailen de başta yapmadıklarını şimdi yaptılar ama olsun,en azından sahipsiz olmadığını gösterdiler..

hadi bakalım,ayrı eve çıktığın günü de yazarsın umarım..

saol canım ama işte napayım insanın geri düşünceli kocası olunca hayat zindan oluyormuş bunu da anladım ..iş bana iyi gelecek inşallah en çokda maaş yönünden seviniyorum bide kaynanamla o anlamsız saatleri geçirmekten kurtuluyorum inşallah..ayrı evide görürüz inşallah canım amin

buarada annenin düzülü evi var neden oraya gitmiyon demiş bazı arkadaşlarım buna ben dünden razıyımda eşim gidiyormu bana sorun kızlar artık dilimde tüy bitti kesinlikle gitmiyor bizim orası aile apartmanı bizim sülale var onlardan çekinio heralde gitmiyor işte elimden bişe gelmiyor

peki annenizin evine gitmeyen,aile aparmanından ayrılmak istemeyen ve çekinen adam nasıl tokiden ev alıp çıkacak..yani siz çalışsanızda şu son cümlenizden sonra ne değişecek anlamadım ben

nasıl yani? bende ne sormak istediğinizi anlamadım...
kendi aileim oturduğu apartmanda ve yan apartmanda akrabalarımız var biraz dedikoducular pek anlaşamayız biz onlarla..eşimde gitmek istemiyor ..biz oraya gittiğimizde "bak bak heralde evde kavga ediyolarda buraya kaçıyolar" tarzında cümleleri yüzde yüz kuracalarından eşimde bundan rahatsız oluyor..

ha şimdi anladım. sizin aile apartmanıymış bahsettiğiniz...bende eşinizin ki sandım.. sağır duymaz uydururmuş oldu benimkisi
neyse gitmeye karar vermiş başka eve oda iyi.. çalışmanızda güzel.. hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…