• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"kaynanan haklı" diyecek bir tek kul arıyorum

Hakaret ettiniz demedim ki gerginsiniz dedim ?
Hala da aynı kanaatteyim,aynı fikirlerde olmak zorunda değiliz ama saygılı olmak zorundayız.
Hayır sohbet etmek yasak değil yanlış anlamışsınız kuralları ben burada size "ayy weiss bugün taze fasülye yaptım yanına ne yapsam ki? "
diye sorsam bu yasak olurdu,konunun içeriğindeyim saygılıyım dilediğim gibi konuşurum bu şartlarda.h
Hep bu kadar kuralcımısınız iki lafınızdan biri site kuralları site görevlisi yasak yasak yasak.
Elif hanım geldi gitti yanlış birşey görseydi uyarısını yapardı belki kişilerede yapmıştır.
Hala inatla geyik yaptığımız düşünüyorsanız şikayet butonu mevcut.
Başöğretmen havası biraz negatif elektirik yayıyor etrafa,şahsen bende bu duyguyu uyandırdı.

Yukardakinin fikri de odur o da nefret ediyordur çocuklardan ne yapacağız siteden mi atacağız.
Hepimiz aynı şeyi düşünemeyiz ki ?

Ne yapayim o zaman bir tansiyon, nabiz ölcümü yapayim sonucu yazayim:) Gerginlik seviyesine bakalim.
Baska yapabilecegimbirsey yok.
Ayrica evet insanlarin yorumuna yorum yapmak yasak. Neden ?
Aynen suandaki gibi kendi fikrini karsidakine kabul ettirmek isteyen insanlar, sürekli yorum alintilayip " ne var bunda bende yaparim" gibi seyler yaziyorlar.
Ama bilmiyorlar ki. sen yaparsin normal karsilarsin, ben yapmam anormal karsilarim.
Yine, yeniden söylüyorum, kimseye fikrimin aciklamasini yapmak zorunda degilim.
Basögretmen gibi görmüsseniz sizin fikrinizdir.
Ben de sizin dikdatörümsü gördüm cünkü fikrinizi bana kabul ettirmeye calisiyorsunuz.
Aksi taktir de burada ki birsürü insan gibi yorumunuzu yapar gecersiniz.
Konu dahilinde sohbet etmek ayri, karsi tarafin fikrini begenmeyip " bende yaparim ne var bunda " demek ayri.
Size iyi günler, uzatip konu sahibinide rahatsz etmek istemiyorum.

oooooooo bu apayrı bir konu.. eşimin yanında küçük emrah... gelir kapının yanına büzülür, çocuklar oğluma yaklaşacak olsa "gelin şimdi yengeniz kızar ben bile korkumdan varamıyorum" der..

onlar gidince de eşim bana azara başlar...

ben onları hiç kötülemedim eşime.. hassasiyetimi anlattım.. alıntı yaptığın sözü de ilk defa dün gece söyledim, ağzımın payını aldım

sinirimden ağlıyorum... nasıl beni anlamazsın diye... o da "senin annen sevse ben böyle mi yaparım" diyor. kaynanam öyle güzel oynuyor ki zavallı babaanneyi... imkanı yok inanmaz..kamera koyacağım eve..

türkmengelini kayınvaliden olayı çözmüş

kocanı oynatıyor

sen anlayamamışsın ama
çocuk gibi ağlıyorsun
asla kocaya kayınvalıdeyı şikayet etme
kocanın yanında ver çocuğu kucağına al baş köşeye oturt çayını kahvesını ver anne rahatmısın anne bırşeye ihtiyacın var mı?o kapı dibine mi oturdu aaaaa anne nıye oraya oturdun olur mu öyle gel şöyle otur rahat et de kaldır koltuğa oturt kocanın gözüne sok

bilhassa kocanın yanında çok ilgilen kocanın annemı sevmıyorsun fıkrını kırman lazım
kocan yokken nasıl istiyorsan öyle takıl

bunu denedın mı bılmıyorum ama ben olsam denerdim

Türkmengelini kayınvaliden oğullarını ve torunlarını kimseyle paylaşmak istemiyor. Anladığım kadarıyla oğullarım mutlu olsun ortalığı karıştırmayayım diyebilecek fedakarlığa da sahip görünmüyor. Eşinlede çözemiyorsun sorunları yapabileceğin tek şey bebeğinle köyden uzaklaşmak annenlerin evine gidip uzun süre orada kalabilirsin. Çocuklar konusunda da hak veriyorum sana bebeğinlemi ilgileneceksin gelen çocuklarlamı ayrıca mecburda değilsin. Bunu çocukları sevip sevmemekle de alakası yok nefret ediyorum derken sinirle söylemişsin anladığım kadarıyla. Seninki nefret değil sadece katlanamamak bende senin yerinde olsam tahammül edemezdim.

Aslında ufak da değilsiniz.
yalnız türkmengelini eğri oturalım doğru konuşalım.
kayınvalidenden çocuklardan ne bileyim diğer başka şeylerden hoşlanmıyorsun ama..
Eşin hiç yok piyasada,onu hep kayırıyormuşsun gibi geliyor bana.
Ve bence kilit noktada bu!
Sen onu kayırıyorsun o da seni harcıyor.

ha yaşa sabahtan beri aynı şeyi söylüyorum

ayrıca kimse kıskanç dedikoducu eltisinin çocuğuna bütün gün bakııcılık yapmak istemez, kendi başınıza gelse "olsun onlar çocuk bağrıma basarım" mı diyecektiniz sanki?
bir arkadaşın da dediği gibi kadınız hepimiz, bırakın bunları
burda bazen arkaaşlar olsun bakıverin yada yapıverin diyorlar ama başlarına gelse ne yaparlar acaba ....çok haklısın

kayınvalidenden çocuklardan ne bileyim diğer başka şeylerden hoşlanmıyorsun ama..

kayırmak değil..o olayları göremiyor.çünkü onun yanında oynuyor kaynanam...kendimi ikisinin yerine de koymaya çalışıyorum.. kaynanam gibi düşünmem mümkün değil. ama eşim annesini hep ezik, hor görülen köylü kadıncağız olarak görüyor.. kaynanam sürekli ben olsam olmasam beni kötülüyor... ben aksini söyleyince de küçük bir hareketimi alıp abartıyor haksız ben oluyorum

ewt katılıyorum
ben başından beri kaynanandan daha çok eşine uyuz oldum zaten
senin hissetttiklerini hiç umursamıyor dinlemiyor hatta

Türkmengelini kusura bakmayin konunuz lüzumsuz uzadi.
Dedigim gibi ben fikrimi acikladim sizde cümleyi yanlis kurdugunuzu, aslinda " nefret ediyorum " degil " görmek istemiyorum" dogru cümle oldugunu söylediniz.
Sevindim buna.
SIKINTILARINIZ icin üzüldüm.

Son düzenleme:
türkmengelini kayınvaliden olayı çözmüş

kocanı oynatıyor

sen anlayamamışsın ama
çocuk gibi ağlıyorsun
asla kocaya kayınvalıdeyı şikayet etme
kocanın yanında ver çocuğu kucağına al baş köşeye oturt çayını kahvesını ver anne rahatmısın anne bırşeye ihtiyacın var mı?o kapı dibine mi oturdu aaaaa anne nıye oraya oturdun olur mu öyle gel şöyle otur rahat et de kaldır koltuğa oturt kocanın gözüne sok

bilhassa kocanın yanında çok ilgilen kocanın annemı sevmıyorsun fıkrını kırman lazım
kocan yokken nasıl istiyorsan öyle takıl

bunu denedın mı bılmıyorum ama ben olsam denerdim

kız huyum batsın yapamıyorum... bak dün numaradan hasta diye gittik.. yanına git, hal hatır sor. yalandan da olsa yağ çek ki kocan senden yana olsun değil mi... yok olmuyor. görünce midem bulanıyor. iç yüzünü bile bile yaklaşamıyorum...
Türkmengelini kayınvaliden oğullarını ve torunlarını kimseyle paylaşmak istemiyor. Anladığım kadarıyla oğullarım mutlu olsun ortalığı karıştırmayayım diyebilecek fedakarlığa da sahip görünmüyor. Eşinlede çözemiyorsun sorunları yapabileceğin tek şey bebeğinle köyden uzaklaşmak annenlerin evine gidip uzun süre orada kalabilirsin. Çocuklar konusunda da hak veriyorum sana bebeğinlemi ilgileneceksin gelen çocuklarlamı ayrıca mecburda değilsin. Bunu çocukları sevip sevmemekle de alakası yok nefret ediyorum derken sinirle söylemişsin anladığım kadarıyla. Seninki nefret değil sadece katlanamamak bende senin yerinde olsam tahammül edemezdim.

aynen...özetlemişsin...

ha yaşa sabahtan beri aynı şeyi söylüyorum

Daha çok gençsiniz ama sanki ömrün tükenmiş ruh halin iyi değil
İnan sana çok üzülüyorum
Ben de 28 yaşımdayım eşim 33 yaşında inan bende senin gibiydim ama ben eşimle bir ayrılık süreci geçirdim
Bu ayrılık aslında bize çok iyi geldi

vallahi tükendim.. hele hamileyken kafamı gerçek anlamda duvara vurark sakinleşiyordum.. bebeğim nasıl sakin bir bebek anlmıyorum...hamileliğimi bile zehir etmişklerdi

kayırmak değil..o olayları göremiyor.çünkü onun yanında oynuyor kaynanam...kendimi ikisinin yerine de koymaya çalışıyorum.. kaynanam gibi düşünmem mümkün değil. ama eşim annesini hep ezik, hor görülen köylü kadıncağız olarak görüyor.. kaynanam sürekli ben olsam olmasam beni kötülüyor... ben aksini söyleyince de küçük bir hareketimi alıp abartıyor haksız ben oluyorum

Cok sıkıntılı bi tip kayinvalideniz.
En korkutucu insanlar iyi rol yapanlardir.
Cok sinirim bozuldu.
Allah yardimciniz olsun.

sen kocanın gözüne soka soka kayınvalıdenı baş tacı etsen o kadın senı kötülediğinde artık kocan mal değilse kusura bakma ama anne sen ne dıyorsun bu kızdan ne ıstıyorsun der

o oynuyorsa sen de oynayacaksın bır laf var öyle saça böyle tarak diye bilir misin?

ağlamakla olmaz...

düşünsene sen sürekli iyisin ama kayınvalıde senı şikayet ediyor kocan düşünüyor böyle birşey göremediği için çelişkiye düşecek?

bu sefer asıl sen mağdur görüneceksin ve unutma mağdur olan hep kazanır...

Canım benimm...
Sakın sakın sen o kadının kaç yıllık gelinisin o kaç yıllık oğlu ?
Tanımaz mı insan anasını,görmek istemiyor.
Bnu yapma herkes sana ceza kesiyor ama sen cezayı sadece kayınvalideye kesiyorsun.
Eşin seni savunmuyor kardeşim,ister darıl ister üzül,özür dilerim.
Ve sen bu gerçeği görmedikçe mutsuz olmaya devam edeceksin.

kız köyde tek komşum yok ki.. gieceğim bir yer falan... evde olduğum belli yani. bir kere denedim, gidip kaynanama "yengem bizi eve almadı" demişler

zaten bildiğim kadarıyla köy yerinde herkes çat kapı geliyor ,öyle görmüşler müsait misin ? olayı yok,zaten dediğin gibi evde olduğun belli,çarşı,pazar yok...
başkasının çocuklarına bakıcılık yapmayı hala neden kabul ettiğini anlayamadım mecbur değilsin,seni savunmayan eş için bunları yapma..
hadi tayinin çıksa görev icabı sende orada yaşamak zorundasın diycem ama bu şartlarda orda durduğun müddetçe bu iş yürümez
sen kafayı sıyırrısın ya tepkini belli et ,ya da sineye çek şimdi yaptığını devam ettir.

peki o kocan aynı yastığa baş koyduğu çocuğunun anası olan kadını tanıyamıyor mu

sen hep böylemiydin ki anlamıyor mu değiştiğini üzüldüğünü yıprandığını

bütün çocuklarının sende toplanması kayınvalidenin fena olduğundan kaynaklanmıyor ki

yani eşinin seni anlaması için olayları görmesine gerek yok ki

ben eşimi tanırım ortada bi sorun yokken böyle davranmaz demek ki var bişeyler diyemiyor işte

bazı şeyleri anlamak için illa gözüne sokmak gerekmiyor

eşin iyi bi konuşmayı veya resti hakediyor bence

bu arada kpss çalışıyorum. sınava 1 ay var.. kendi bebeğimle baş edemiyorumbir de bkusura bakmayın eltilerin çocukları...
canım dediğim gibi işe onları kapıdan çevirmekle başla kapıyı aç açmamazlık etme ama gönder bebek uyudu bende banyoya giricem yada ders çalışcam de bir iki defa yap belki sonra vazgeçerler en azından dene ......

Back
X