- Konu Sahibi turkmengelini
Hakaret ettiniz demedim ki gerginsiniz dedim ?
Hala da aynı kanaatteyim,aynı fikirlerde olmak zorunda değiliz ama saygılı olmak zorundayız.
Hayır sohbet etmek yasak değil yanlış anlamışsınız kuralları ben burada size "ayy weiss bugün taze fasülye yaptım yanına ne yapsam ki? "
diye sorsam bu yasak olurdu,konunun içeriğindeyim saygılıyım dilediğim gibi konuşurum bu şartlarda.h
Hep bu kadar kuralcımısınız iki lafınızdan biri site kuralları site görevlisi yasak yasak yasak.
Elif hanım geldi gitti yanlış birşey görseydi uyarısını yapardı belki kişilerede yapmıştır.
Hala inatla geyik yaptığımız düşünüyorsanız şikayet butonu mevcut.
Başöğretmen havası biraz negatif elektirik yayıyor etrafa,şahsen bende bu duyguyu uyandırdı.
Yukardakinin fikri de odur o da nefret ediyordur çocuklardan ne yapacağız siteden mi atacağız.
Hepimiz aynı şeyi düşünemeyiz ki ?
Ne yapayim o zaman bir tansiyon, nabiz ölcümü yapayim sonucu yazayim:) Gerginlik seviyesine bakalim.
Baska yapabilecegimbirsey yok.
Ayrica evet insanlarin yorumuna yorum yapmak yasak. Neden ?
Aynen suandaki gibi kendi fikrini karsidakine kabul ettirmek isteyen insanlar, sürekli yorum alintilayip " ne var bunda bende yaparim" gibi seyler yaziyorlar.
Ama bilmiyorlar ki. sen yaparsin normal karsilarsin, ben yapmam anormal karsilarim.
Yine, yeniden söylüyorum, kimseye fikrimin aciklamasini yapmak zorunda degilim.
Basögretmen gibi görmüsseniz sizin fikrinizdir.
Ben de sizin dikdatörümsü gördüm cünkü fikrinizi bana kabul ettirmeye calisiyorsunuz.
Aksi taktir de burada ki birsürü insan gibi yorumunuzu yapar gecersiniz.
Konu dahilinde sohbet etmek ayri, karsi tarafin fikrini begenmeyip " bende yaparim ne var bunda " demek ayri.
Size iyi günler, uzatip konu sahibinide rahatsz etmek istemiyorum.