• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"kaynanan haklı" diyecek bir tek kul arıyorum

sanırım konum kapanacak..çok üzüldüm..

gerçekten mantıklı, sağduyulu paylaşımlar olur diye umuyorum.

evet bazen çocuklarını bile görmek istemiyorum çünkü resmen başlarından atmak için sabahtan akşama kadar benim evime gönderiyorlar... odada yalnız bırakamıyorum bebeğimle, geldiğimde emziğini kendi ağızlarına lmış ya da çekmeceleri karıştırırken ya da oğlumu kucağına alırken(4 yaşındaki) ya da oğlum beşikteyken üzerine tırmanırken yakalıyorum...

defalarca "çocuklar sizle gelsin, odada tek koyamıyorum işlerim kalıyor" dedim. anlamadılar.

şimdi bu nefret mi oldu çocuklardan..,,,tamam önce öyle ifade ettim ama doğrusu bu

arkadaşım soruyorum sana eşin ne yapıyor diye tek cümleyle açıklıyorsun

ne yaptın bugune kadar bunları düzeltmek için eşin yanında oldu mu olacaksa da nasıl olur bunları sor

bütün yazdıklarında hep bi yakınma var

rahatlamak için kayınvalideye tüü ne biçim kadın dedirtmek için açtıysan anlarım

ama çözümü bu değil

eşin bilmiyor mu bütün çocukların sabahtan akşama kadar sende olduğunu neden tepki vermiyor

eşimi nasıl ikna ederim şehire taşınmak için

kocamın çocuğunun durumunu anlaması için doktorla konuşayım mı sizce diye sor

sorulacak şeyler var ama sen sadece söylenmek rahatlamak istiyorsun

bunu sorgulamak yerine kayınvalidem öküz anne diyor diye yazıyorsun

çok seviyorsun belli kocanı lafta söyletmek istemiyorsun biz ne yapalım

Son düzenleme:
kaynanamla konuşmayı denedim. gerçekten... sakince.yanına gittim. "bak başbaşayız, Allah için söyle ben oğlanı sevdirmiyor muyum, niye eşime yalan söylüyorsun" dedim.

"kucağımdayken hep seni istiyor. beni sevsin" dedi...

daha ne yapayım...

eşim anlamıyor. ona göre ben annesini beğenmiyorum. ondan sevdirmiyorum...

Bu arada benim oğlum geçen gün babannesine seninle evlenicem demiş güldüm ben hoşuma gitmedi değil .Torunum bana öyle dese içime sığdırmak isterdim gibi geliyor canım ne olur iyi ol insanlarla kin gütme iyi ol ,iyi olsunlar.

Herseyi anlarim, kayinvalidesini sevmemesini, eltisini sevmemesini vs., hatta nefret etmesini bile anlarim ama kücücük cocuklardan nefret ettigi söylerse anlamam, anlayamam.
O cocuklarin yüzüne bakmak bile yeterr ne kadar masum olduklarini görmek icin.
Ve yine söylüyorum bir insanin nefreti 7-8 yasindaki cocuklardan bile nefret edecek kadar büyükse zaten objektif bakamaz.
Her hareketleri batar, ne deseler yanlis gelir.

allah alla sevmek zorunda mı başkasının çocuğunu.nerden alıp nerelere getiryorsunuz konuyu...

pardon ama ben sizin bu tavırlarınız hiç anlamıyorum sizi takip ediyorum sürkli hırçın kavgacı ağır tahrik içeren yorumlar yapıyorsunuz Gerçekten bir kadına yakışmıyor
arkadasım uygun bir dille anlatsan fikirlerini uygulama dışı olmassın sürekli hadi allah iyilikler versin size

ben uygun bir dille anlatıyorum zaten. bu arada beni beğensinler diyede yorum yazmıyorum.
şu ana kadar kimseye hakaret etmedim, küfürde etmedim, ama konumuz bu değil.
şimdi editörler gelir konu dışısınız der uyarı gönderirler

Son düzenleme:
svdsvd,

eşimle konuştum.konuşmaya çalıştım ama daha ilk cümlede "nedir annemle alıp veremediğin" dedi kızdı bağırdı... çocuklara hiç toz kondurmuyor. "gelsinler ne olacak" diyor...

Lohusa değilsin canım ama o aman yaşanmış şeyleri belirtmeden geçmedin demek hala düşünüp kızıyorsun o zaman olanlara.Bunun için dedim.

Ne kadar gerginsin weiss ben hmm gayet rahat hiç gerilmeden saldırmadan yazmıştım.
İnsanız sohbet ediyoruz,hepsi bu.
Tartışmıyorum ben sizinle cevap da verebilirsiniz meşgul değilseniz,ne bileyim neden bu kadar büyütüp memleket meselesi yaptınız.
Ben kendimden örnek verdim ,normal bir ruh halindeyken bile bir an kızabiliyorum dedim.
Konu sahibi normal de değil ruh olarak tedavi olmalı haklısınız ama o tedavi olunca ne o koca değişecek ne kayınvalide ne çocuklarını konu sahibinin başına atıp giden eltiler,görümceler..
Fiziksel olarak zarar verdiğini falan düşünüyorsunuz galiba ama anne olan hiçbir kadın bu kadar kindar olamaz inanmıyorum ben.
Nefret ediyorum dedi ya onu bile önemsemedim diğer konularını vs okumuştum öğretmen bir kere,bu kadar nefret dolu birisi öğretmenlik yapamaz.
Hergün bir çocuğu boğup bırakması lazım o halde.
Sadece bitmiş konu sahibi tükenmiş öyle ki 7 yaşındaki çocuktan bile nefret eder olmuş..
Bakınız konuştuk,gerilmeyin,ben gergin değilim veya kavga ediyor değilim.
Konuşuyoruz hepsi bu..

Herhangi bir gerginligim yok arkadasim, hakaretmi ettim, kötü bir söz mü söyledim?
Sadece forum kurallarini hatirlattim.
Geriye dönüp bakarsaniz benim yorumumun en az 10 kez alintilandigini görürsünüz ama ben fikrimi beyan ettikten sonra baska kimseye fikrimin aciklamasini yapmak zorunda degilim ki.
Ayrica konusuruz demissiniz ama burada yasak o dediginiz.
Geyik muhabbete sohbet edilebiliyor.
Siz anlayisla karsilarsiniz ama bir insanin benim 7 yasinda ki cocugumda sirf bittim diye nefret etmesini düsünemiyorum ben.
Burada konu sahibi hatalidir, normal degildir ve bu fikrimi yazarim.
Ayrica kavga falan da etmiyorum / etmediginizi umuyorum.
Sadece kurallari hatirlatiyorum.
Mesela bak yukarda biride hemen görev edinmis ve sevmek zorunda mi? demis.
Yani bir cocuktan nefret eden insani normal karsilamis.

Ayrica yazdiginiz " saldirmak" kelimesi sizin bir gerginlik icinde oldugunuzu gösterir. Hicte hoc bir kelime degildir, karsi tarafa üstü kapali saygisizliktir.

Son düzenleme:
biraz toparlayalım:

1.olay eşimde kilitleniyor, çünkü anlamadan dinlemeden annesini savunuyor.

2. ben kayınvalidemin yaptıklarını unutamıyorum, üstüste ekledikçe herkesi onunla bağlantılı düşünüp herkesten kaçmak istiyorum.

3. kayınvalidemin tedaviye ihtiyacı var çünkü torunlar annelerini, oğullar eşlerini sevmesin istiyor

eee kayınvalimle nasıl geçinebilirim?

ben de mi numara yapayım?eltilerim gibi arkasından sinirlenip atıp tutup yüzüne mi güleyim? "aaa anneciğim iyi ki oğlumu kendine bağlamak istiyorsun..zaten beni sevmese de olur. al götür "mü diyeyim? çünkü bunu istiyor..

sanırım konum kapanacak..çok üzüldüm..

gerçekten mantıklı, sağduyulu paylaşımlar olur diye umuyorum.

evet bazen çocuklarını bile görmek istemiyorum çünkü resmen başlarından atmak için sabahtan akşama kadar benim evime gönderiyorlar... odada yalnız bırakamıyorum bebeğimle, geldiğimde emziğini kendi ağızlarına lmış ya da çekmeceleri karıştırırken ya da oğlumu kucağına alırken(4 yaşındaki) ya da oğlum beşikteyken üzerine tırmanırken yakalıyorum...

defalarca "çocuklar sizle gelsin, odada tek koyamıyorum işlerim kalıyor" dedim. anlamadılar.

şimdi bu nefret mi oldu çocuklardan..,,,tamam önce öyle ifade ettim ama doğrusu bu

ben en başından çok iyi anlıyorum sizi.milletin canı sıkıldı ordan alıp oraya uzattılar konuyu.alakasız şeylere değindiler.allah yardımcınız olsun diyorum.çok ama çok iyi anlıyorum durumunuzu.bence kovun onları evden.eltinlere de söyle çocukların bu hareketleri yapıyorlar evimde de.bakalım ne diyecek.rahatsz olduğunu söyle.ben olsam asla bir başkasının evine gönderemem evladımı.başkası ilgilenmek zorunda mı diye düşünürüm ve gözüm arkada kalır zaten.olmaz öyle şey.çok saygısız insanlar belli ki.sizde de benim gib eline vur ekmeğini al havası var eşinizin ailesine karşı.ben öyle anladım.yaptıklarına katlanıyorsunuz çünkü.ne diyeyim...bende kendime çıkar yol bulamadım ki şunu bunu yap diyeyim.allah sabır ihsan eylesin...

ooooooooooooopssssssssss tabii ki hiç bir çocuğa zarar vermedim aklımdan geçmez allah öyle gün gösterecekse oğlum nasip olmasın..

yapmayın yahu... sadece enayi gibi hissediyorum kendimi.. saçlarını tara, tırnaklarını kes, söküğünü dik..eee ben kimim bu durumda? akşama kadar sende kalsınlar...

anlayış lütfen

svdsvd,

eşimle konuştum.konuşmaya çalıştım ama daha ilk cümlede "nedir annemle alıp veremediğin" dedi kızdı bağırdı... çocuklara hiç toz kondurmuyor. "gelsinler ne olacak" diyor...

yaşadığın şeylerden dolayı sürekli annesi şikayet ediyor olabilir misin onlar böyle şöyle diye

belki dediklerinin doğru olduğuna inanmıyordur

eşin yanındayken kayınvaliden nasıl davranıyor peki aynı mı farklı mı

ben en başından çok iyi anlıyorum sizi.milletin canı sıkıldı ordan alıp oraya uzattılar konuyu.alakasız şeylere değindiler.allah yardımcınız olsun diyorum.çok ama çok iyi anlıyorum durumunuzu.bence kovun onları evden.eltinlere de söyle çocukların bu hareketleri yapıyorlar evimde de.bakalım ne diyecek.rahatsz olduğunu söyle.ben olsam asla bir başkasının evine gönderemem evladımı.başkası ilgilenmek zorunda mı diye düşünürüm ve gözüm arkada kalır zaten.olmaz öyle şey.çok saygısız insanlar belli ki.sizde de benim gib eline vur ekmeğini al havası var eşinizin ailesine karşı.ben öyle anladım.yaptıklarına katlanıyorsunuz çünkü.ne diyeyim...bende kendime çıkar yol bulamadım ki şunu bunu yap diyeyim.allah sabır ihsan eylesin...

canım insan olanı bir uyarırsın iki uyarırsın..demedim mi sanıyorsun? küsüp alıyorlar, 2 gün yok 3. gün yine bizde...

oldu yapmadığı şeyler için bu duruma düşen birisi var karşınızda

bide çocukları evden kovarsa düşünmek bile istemiyorum

svdsvd,

kocan öyle deyince sen ne diyorsun?

konuyu kapatıyor musunuz?

kavga mı ediyorsunuz?

yaşadığın şeylerden dolayı sürekli annesi şikayet ediyor olabilir misin onlar böyle şöyle diye

belki dediklerinin doğru olduğuna inanmıyordur

eşin yanındayken kayınvaliden nasıl davranıyor peki aynı mı farklı mı

oooooooo bu apayrı bir konu.. eşimin yanında küçük emrah... gelir kapının yanına büzülür, çocuklar oğluma yaklaşacak olsa "gelin şimdi yengeniz kızar ben bile korkumdan varamıyorum" der..

onlar gidince de eşim bana azara başlar...

ben onları hiç kötülemedim eşime.. hassasiyetimi anlattım.. alıntı yaptığın sözü de ilk defa dün gece söyledim, ağzımın payını aldım

ya yazıp yazıp, saldırıp saldırıp, sonrada hanımefendi gibi kenara çekilmeniz yok mu.yok ben saldırmıyorum,yok insan gibi konuşuyoruz falan...şurada hepimiz bayanız.birbirimizi düzgün eleştirelim,kırmadan,anlamaya çalışarak.zaten sıkıntılıyız,ortalığı germenin ne alemi var...

kocan öyle deyince sen ne diyorsun?

konuyu kapatıyor musunuz?

kavga mı ediyorsunuz?

sinirimden ağlıyorum... nasıl beni anlamazsın diye... o da "senin annen sevse ben böyle mi yaparım" diyor. kaynanam öyle güzel oynuyor ki zavallı babaanneyi... imkanı yok inanmaz..kamera koyacağım eve..

Herhangi bir gerginligim yok arkadasim, hakaretmi ettim, kötü bir söz mü söyledim?
Sadece forum kurallarini hatirlattim.
Geriye dönüp bakarsaniz benim yorumumun en az 10 kez alintilandigini görürsünüz ama ben fikrimi beyan ettikten sonra baska kimseye fikrimin aciklamasini yapmak zorunda degilim ki.
Ayrica konusuruz demissiniz ama burada yasak o dediginiz.
Geyik muhabbete sohbet edilebiliyor.
Siz anlayisla karsilarsiniz ama bir insanin benim 7 yasinda ki cocugumda sirf bittim diye nefret etmesini düsünemiyorum ben.
Burada konu sahibi hatalidir, normal degildir ve bu fikrimi yazarim.
Ayrica kavga falan da etmiyorum / etmediginizi umuyorum.
Sadece kurallari hatirlatiyorum.
Mesela bak yukarda biride hemen görev edinmis ve sevmek zorunda mi? demis.
Yani bir cocuktan nefret eden insani normal karsilamis.

Hakaret ettiniz demedim ki gerginsiniz dedim ?
Hala da aynı kanaatteyim,aynı fikirlerde olmak zorunda değiliz ama saygılı olmak zorundayız.
Hayır sohbet etmek yasak değil yanlış anlamışsınız kuralları ben burada size "ayy weiss bugün taze fasülye yaptım yanına ne yapsam ki? "
diye sorsam bu yasak olurdu,konunun içeriğindeyim saygılıyım dilediğim gibi konuşurum bu şartlarda.h
Hep bu kadar kuralcımısınız iki lafınızdan biri site kuralları site görevlisi yasak yasak yasak.
Elif hanım geldi gitti yanlış birşey görseydi uyarısını yapardı belki kişilerede yapmıştır.
Hala inatla geyik yaptığımız düşünüyorsanız şikayet butonu mevcut.
Başöğretmen havası biraz negatif elektirik yayıyor etrafa,şahsen bende bu duyguyu uyandırdı.

Yukardakinin fikri de odur o da nefret ediyordur çocuklardan ne yapacağız siteden mi atacağız.
Hepimiz aynı şeyi düşünemeyiz ki ?

Back
X