- Konu Sahibi turkmengelini
Peki kazanırsan çalışacak mısın?
eşin müsaade eder mi çalışmana?
eder eder o bile diyor atan da gidelim diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki kazanırsan çalışacak mısın?
eşin müsaade eder mi çalışmana?
bak çocuk hapşurup duruyor... kime ne diyeyim?anası çok hassastır.. hasta çocuğu getirme desem ağlar gider yine suçlu ben olurum...
bak çocuk hapşurup duruyor... kime ne diyeyim?anası çok hassastır.. hasta çocuğu getirme desem ağlar gider yine suçlu ben olurum...
kız huyum batsın yapamıyorum... bak dün numaradan hasta diye gittik.. yanına git, hal hatır sor. yalandan da olsa yağ çek ki kocan senden yana olsun değil mi... yok olmuyor. görünce midem bulanıyor. iç yüzünü bile bile yaklaşamıyorum...
canım dediğim gibi işe onları kapıdan çevirmekle başla kapıyı aç açmamazlık etme ama gönder bebek uyudu bende banyoya giricem yada ders çalışcam de bir iki defa yap belki sonra vazgeçerler en azından dene ......
Valla kayınavlidenle konuşarak çözebileceğini sanmıyorum
Eşini tehdit ettin mi hiç giderim diye eşinin bu kadar rahat sana yüklenmesi inanılır gibi değil
Akıl vermek değil ama sanırım bir müddet çeker giderdim.
yahu sen bir öğretmensin deney yaptığını düşün bir kere 2 kere yapsan ne olur yaa
hem belkı söker belkı sökmez sökerse devam edersin kocan yıne anlamıyorsa bırakırsın, sen birşey kaybetmezsin belkı çok şey kazanırsın.
herkes herkesi çok mu seviyor anladım için dışın birsin ama bazen bazı durumlarda istemediğimiz insanları adam yerıne koymak zorunda kalmıyor muyuz bu bazen patronumuz bazen bir müşteri bazen yeri gelir kendi ailemiz bazende hiç sevmediğiiz kayınvalıdemiz olur
sen sevmediğin öğrenciye nasıl yaklaşacaksın o zaman?
her zaman duygularımızı bellı edemeyız bazen saklamak zorunda kalırız....
Kim ağlar eltin mi ?
Allah Allah ne manyak bir aileye düşmüşsün sen arkadaşım.
Niye ağlasın koca kadın,otur ders çalış,,,
Bir iki üç sıkılacak zaten çocuk.
Hayır hem çok vericisin ama çok şikayetçisin.
Kötü olsan ne olur kötüsün zaten şu anda onların gözünde.
Canım benimm...
Sakın sakın sen o kadının kaç yıllık gelinisin o kaç yıllık oğlu ?
Tanımaz mı insan anasını,görmek istemiyor.
Bnu yapma herkes sana ceza kesiyor ama sen cezayı sadece kayınvalideye kesiyorsun.
Eşin seni savunmuyor kardeşim,ister darıl ister üzül,özür dilerim.
Ve sen bu gerçeği görmedikçe mutsuz olmaya devam edeceksin.
evet eltim ağlar.. o da ayrı hasta.. öbürü de her fırsatta kaynanamı döver ama ondan kıymetlisi yoktur.. hayır bir dövdüğünde eşimi aradım. darp raporu alalım kadına. bu hep oluyor dedim, olay çözüldü bunlar barıştı. suçlu, olayı büyüten ben oldum
boşanma hakkkında ne düşünüyorsun?
evet eltim ağlar.. o da ayrı hasta.. öbürü de her fırsatta kaynanamı döver ama ondan kıymetlisi yoktur.. hayır bir dövdüğünde eşimi aradım. darp raporu alalım kadına. bu hep oluyor dedim, olay çözüldü bunlar barıştı. suçlu, olayı büyüten ben oldum
ya bırak yetiştirsin eşine sende evet canım tam bebeği uyuttum geldiler ben de ders çalışacatım gönderdim biliosun çok az bi zamanım var kırılmalarını istemezdim dersin sorasında başka bahane bulursun eşinede tatlı dille anlatırsın böyle böyle bıkarlar belki onu bunu düşünücem diye kendin kötü olmuşsun boş çuval gibi hissediyorum demişsin biraz kabuğuna çekilmeyi ve eşinde çekmeye çalışdefalarca denedim bunu..iş hep kaynanamın "çocukları eve koymuyor" diye eşime yetiştirmesiyle bitti..
kızlar ben tükendim artık. ben bittim.. boş çuval gibiyim.. tek isteğim buradan kurtulmak.. bak velet yalan söylemiş. konuşturdum, anasına "ben yengeme gideceğim " demiş. bu kez anası yollamamış... bir de yalan huyları var.. herkese her konuda yalan söylüyorlar.. öğretmeye çalıştım. yalanın kötülüğünü yok...
usandım. yoruldum... bıktım.. eşimi bile görmek istemiyorum artık.