• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"kaynanan haklı" diyecek bir tek kul arıyorum

Hakaret ettiniz demedim ki gerginsiniz dedim ?
Hala da aynı kanaatteyim,aynı fikirlerde olmak zorunda değiliz ama saygılı olmak zorundayız.
Hayır sohbet etmek yasak değil yanlış anlamışsınız kuralları ben burada size "ayy weiss bugün taze fasülye yaptım yanına ne yapsam ki? "
diye sorsam bu yasak olurdu,konunun içeriğindeyim saygılıyım dilediğim gibi konuşurum bu şartlarda.h
Hep bu kadar kuralcımısınız iki lafınızdan biri site kuralları site görevlisi yasak yasak yasak.
Elif hanım geldi gitti yanlış birşey görseydi uyarısını yapardı belki kişilerede yapmıştır.
Hala inatla geyik yaptığımız düşünüyorsanız şikayet butonu mevcut.
Başöğretmen havası biraz negatif elektirik yayıyor etrafa,şahsen bende bu duyguyu uyandırdı.

Yukardakinin fikri de odur o da nefret ediyordur çocuklardan ne yapacağız siteden mi atacağız.
Hepimiz aynı şeyi düşünemeyiz ki ?
canım arkadaşla özelden görüştük, sorun yok.. sen de üzülme artık.

Tatlı kızlar hiç birimiz kötü niyetli değili.Sakin olalım lütfen.
Benim bir huyum var.İnternette dolaşırken kardeşimle dahi olsa msn de falan kavgayı hiç sevmem.Çünkü ses tonu yüz ifadesi vs görmüyoruz.
Konu sahibi arkadaşımız sadece fikir almak için burda.İşin bu dereeye geleeğini bilse oda açmazdı konuyu.

kız köyde tek komşum yok ki.. gieceğim bir yer falan... evde olduğum belli yani. bir kere denedim, gidip kaynanama "yengem bizi eve almadı" demişler

Niye hiç komşun yok.Komşun var da sen mi
görüşmüyorsun yoksa?Belki birileriyle görüşsen,
gidip gelsen daha iyi olurdu senin için.

canım önceki konularınıda okudum süreki olumsuz eleştirelerde bulunan tip bi kayınvaliden var anlattıklarına genel olarak bakıldığında haklısın burda tüm yorumları okuyamadım ama hiç bi kadın doğumdan eve çıkınca kirlenmiş bi eve gitmek istemez eltinin çocukları desen ayrı hikaye ama eşine sürekli şikayette bulunursan kaybeden taraf sen olursun o yüzden içinde bulunduğun durumlardan kendi yöntemlerinle kurtulmaya çalış gerekirse o çocukları kapıdan çevir bebek uyuyor benimde işlerim var de mesela misafirlik bi yana kimse kimsenin çocuğunun sorumluluğunu almak zorunda değil kaldı ki başına bişey gelirse sorumlu bile tutulabilirsiniz.işiniz zor ama ya eşinizi ikna edip ilçeye taşının yada yöntemler bulup kurtulun

Son düzenleme:
Allah sabır versin...
Umarım en kısa zamanda eşiniz durumun farkına varır ve sizi o ortamdan kurtarır...

farklı düşünceleri öğrenmek iyi oluyor sonuçta eşim de farklı düşünüyor anlamama yardımcı oluyor.. başlığım da zaten kaynanama hak veren var mı şeklinde..

ben 25 eşim 30 canım

Aslında ufak da değilsiniz.
yalnız türkmengelini eğri oturalım doğru konuşalım.
kayınvalidenden çocuklardan ne bileyim diğer başka şeylerden hoşlanmıyorsun ama..
Eşin hiç yok piyasada,onu hep kayırıyormuşsun gibi geliyor bana.
Ve bence kilit noktada bu!
Sen onu kayırıyorsun o da seni harcıyor.

yorum yaparken biraz insan psikolojisini düşünmek gerekiyor
türkmengelini ben senin yerinde olsam çoktan kafayı tırlatmıştım
diğer konularını bildiğim için yaşadıklarının tamamını hesaba katıyorum da senin yerinde olsam ben de nefret ederdim oraya ait herşeyden

kız köyde tek komşum yok ki.. gieceğim bir yer falan... evde olduğum belli yani. bir kere denedim, gidip kaynanama "yengem bizi eve almadı" demişler

Allaaaaah.
Hepimiz takdir edilmekten hoslaniriz.
En basiti yemek yapsak eline saglik densin isteriz.
Keske esiniz yaptiklarinizi gorse, siz de daha bi istekle yapardiniz.
Tum ictenligimle Allah gorecek goz nasip etsin diyorum.

ayrıca kimse kıskanç dedikoducu eltisinin çocuğuna bütün gün bakııcılık yapmak istemez, kendi başınıza gelse "olsun onlar çocuk bağrıma basarım" mı diyecektiniz sanki?
bir arkadaşın da dediği gibi kadınız hepimiz, bırakın bunları

Back
X