- Konu Sahibi turkmengelini
canım insan olanı bir uyarırsın iki uyarırsın..demedim mi sanıyorsun? küsüp alıyorlar, 2 gün yok 3. gün yine bizde...
açmasan kapıyı.çalsın çalsın gitsinler.ben olsam öyle yaparım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım insan olanı bir uyarırsın iki uyarırsın..demedim mi sanıyorsun? küsüp alıyorlar, 2 gün yok 3. gün yine bizde...
sinirimden ağlıyorum... nasıl beni anlamazsın diye... o da "senin annen sevse ben böyle mi yaparım" diyor. kaynanam öyle güzel oynuyor ki zavallı babaanneyi... imkanı yok inanmaz..kamera koyacağım eve..
canım arkadaşla özelden görüştük, sorun yok.. sen de üzülme artık.Hakaret ettiniz demedim ki gerginsiniz dedim ?
Hala da aynı kanaatteyim,aynı fikirlerde olmak zorunda değiliz ama saygılı olmak zorundayız.
Hayır sohbet etmek yasak değil yanlış anlamışsınız kuralları ben burada size "ayy weiss bugün taze fasülye yaptım yanına ne yapsam ki? "
diye sorsam bu yasak olurdu,konunun içeriğindeyim saygılıyım dilediğim gibi konuşurum bu şartlarda.h
Hep bu kadar kuralcımısınız iki lafınızdan biri site kuralları site görevlisi yasak yasak yasak.
Elif hanım geldi gitti yanlış birşey görseydi uyarısını yapardı belki kişilerede yapmıştır.
Hala inatla geyik yaptığımız düşünüyorsanız şikayet butonu mevcut.
Başöğretmen havası biraz negatif elektirik yayıyor etrafa,şahsen bende bu duyguyu uyandırdı.
Yukardakinin fikri de odur o da nefret ediyordur çocuklardan ne yapacağız siteden mi atacağız.
Hepimiz aynı şeyi düşünemeyiz ki ?
açmasan kapıyı.çalsın çalsın gitsinler.ben olsam öyle yaparım..
Kaç yaşındasın türkmengelini ve eşin kaç yaşında ?
oldu yapmadığı şeyler için bu duruma düşen birisi var karşınızda
bide çocukları evden kovarsa düşünmek bile istemiyorum
kız köyde tek komşum yok ki.. gieceğim bir yer falan... evde olduğum belli yani. bir kere denedim, gidip kaynanama "yengem bizi eve almadı" demişler
canım arkadaşla özelden görüştük, sorun yok.. sen de üzülme artık.
oldu yapmadığı şeyler için bu duruma düşen birisi var karşınızda
bide çocukları evden kovarsa düşünmek bile istemiyorum
ben 25 eşim 30 canım
kız köyde tek komşum yok ki.. gieceğim bir yer falan... evde olduğum belli yani. bir kere denedim, gidip kaynanama "yengem bizi eve almadı" demişler