- Konu Sahibi turkmengelini
-
ne biçim konuşuyorsun kaynananın hakkında ya
yok pislik yok bilmem ne
kaynanan cahilse kusura bakma ama seninde ondan pek farkın yok....
öyle bir anlatıyosun ki sanki kadın mahsus yapıyor, çocuğun hastalansın diye
ne biçim konuşuyorsun kaynananın hakkında ya
yok pislik yok bilmem ne
kaynanan cahilse kusura bakma ama seninde ondan pek farkın yok....
öyle bir anlatıyosun ki sanki kadın mahsus yapıyor, çocuğun hastalansın diye
canım eşim kendi köyünde öğretmen. kaynanamın yanına değil kendi evime geldim ama o da aynı köyde maalesef.
düzelltim kelimeleri..genel bir forumda kullanmam gerekirdi..ne diyeyim. inşallah siz hiç kullanmak zorunda kalmazsınız.
herşeyi biliyhoruz ayağına yatıyorlar ama..cahilmiş.cahilse susmasını bilsin...mevlana ne demiş "laf bilirsen konuş ibret alsınlar,laf bilmezsen susta insan sansınlar..."onlar cahil değil, .....
Niye hemen kötü eleştiriyorsunuz arkadaşımız kötü bir doğum geçirmiş hijyenli bir ortam gerekiyor
Eminim o hijyen isteyen bebek sizin olsaydı burada o lafları sarfetmezdiniz
Bebeğini kaybetme korkusu insana neler yaşatır pek anlayamıyorsunuz sanırım
Doktorun söylediklerini herkese söylemedinmi.
Cocuklar gidin elinizi yuzunuzu yikayip gelin benim kucagimdan beri seveceksiniz demedinmi.
Bebek senin bebegin onun hakkindaki herseye sen ve esin karar verirsiniz herseye.
Amaaaa kadina kalkamayasica, pislik gibi laflar, kusura bakmayinda cok terbiyesizce.
bu arada madem köylüleri sevmiyorsun ve onları pis buluyorsun o zaman gitmeseydin köye
hatta şu anda pılını pırtını topla evine dön
Tabi ki yanlış bir şey gördüğümüz de uyarıcaz ,doğrumu sizce pislik diye hitap etmesi? Yarın sizin gelininizin burda sizin hakkınız da pislik diye hitap etmeyeceğinin garantisi var mı?çok merak ediyorum da siz hiç pislik kelimesini kullanmadınız mı.kadıncağızın içi o kadar şişmiş ki gelmiş burada öyle bir ithamda bulunmuş.bu kadar üzerine gidecek ne var.belli ki çok çaresiz kalıp çok sinirlenmiş.terbiye mi vermeye çalışıyorsunuz.ayrıca bundan rahatsızlık duyduysanız bunu dile getirmenin daha uygun yollarını da vardı...insanların kusurlarını bunca insan içinde yüzüne vurmak hiç ama hiç doğru birşey değil.kusur örteceğimize kusur arıyoruz.olmaması gerek.
ben hiç bir zaman kullanmadım
gerçi benim şu ana kadar hiç kaynanamla veya kayınpederimle sorun yaşamadım ama yaşamış olsaydım bile kullanmazdım.
eşimin rahmetli dedesiyle buna benzer sorunlar yaşadım ama hiç bir zaman karşılık vermedim, benden daha yaşlı olmasına rağmen büyüklük bende kalsın dedim, ve bu davranışımı herkes takdir etti, özelliklede kayınpederim.
hijiyenli ortam gerektiriyor olabilir
o zaman kaynanasıyla muhattap olmasın, ondan iş beklemesin, belirli bir süre misafir kabul etmesin (çok yakınlar hariç)..
kendi işlerini kendileri görsünler.
neymiş, kaynana bezi eline almamışmış..
neyse yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?