- 27 Aralık 2011
- 5.593
- 4.467
- 373
- Konu Sahibi turkmengelini
-
arkadaşın uslubundan dem vuruyosunuz ama siz de şuan kabalaşmıyo musunuz?
köylülere bişey dememiş, "köylü demek pis olmak değil" demiş sadece
ha bu arada kaynanayı savunmuyorum ama ona karşı kullanılan kelimeleri hiç ama hiç beğenmedim
ve kötü niyetle yaptığınıda düşünmüyorum, kim ister torununa zarar gelsin?
Loğusa kadın ailesinin yanında doğum yapıp kendi evine geliyor ev pislik içinde bu sizce hoş bir durum mu?
Üstüne üstlük hijyen isteyen bebek eve insanların doluşmasının bir anlamı var mı sizce?
K.valide tum torunlari niye asik etmeye calisiyor valla anlamadim. Ruh hastasi resmen. Hasta taklidi yapmasi falan ayni hasta ruhlu babaanneme benzettim.
Ayrica hijyen konusunda da cok haklisiniz. Ben olsam aynen ben de cildirirdim.
Esiniz ilcede gorev yapiyormus, ilceye tasinma imkaniniz yok mu?
hijiyenli ortam gerektiriyor olabilir
o zaman kaynanasıyla muhattap olmasın, ondan iş beklemesin, belirli bir süre misafir kabul etmesin (çok yakınlar hariç)..
kendi işlerini kendileri görsünler.
neymiş, kaynana bezi eline almamışmış..
neyse yaaa
o zaman eşi tutsaydı bir kadın temizletseydi evini, madem gelinde zaten kaynanadan o kadar rahatsız oluyor
zaten yukardada söyledim, belirli bi süre ziyaretçi kabul etmeyebilirdi
kimden bahsediyorsun anlamadımda
Tabi ki kullanılan kelimeler hoş değil ama ben iyi niyetli bir kadın olduğuna inanmıyorum bebeği alıp bana alışacak seni unutacak tarzda konuşmak ne kadar iyi niyet olabilir ki
o zaman eşi tutsaydı bir kadın temizletseydi evini, madem gelinde zaten kaynanadan o kadar rahatsız oluyor
zaten yukardada söyledim, belirli bi süre ziyaretçi kabul etmeyebilirdi
canım tam okumadan acımasız eleştiri yaıyorsun...ben 4 ay çanakkalede annemde kaldım..riskli gebelikti..köyde ilçede doktor yoktu..o sürede kaynanam kaldı eşimle...4 ay boyunca süpürmemiş silmemişler...geldim su yoktu, ameliyatlı halimle buz gibi çeşmelerden su çektim...
neyse..kötü bir günün senin de...bakış açın farklı olabilir..
Herhalde kayinvalideden.. :26:
şaka yapıyor olamazmı?
ona bakarsan bende yengeme söylüyorum, bebeği çantama koyacam kaçacam onunla, sen bi daha göremeyeceksin
sonra hep beraber gülüşüyoruz
nazlatıyolar işte yaa... seviyolar demek ki bebeği, sevmeseler dönüp bile bakmazlardı, gelmezlerdi, kucaklarına almazlardı bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?