• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"kaynanan haklı" diyecek bir tek kul arıyorum

Yukarda konu sahibin yazdigi sey. Ben konu sahibinin kendi sözüne istinaden yaziyorum hanimefendi. Kendi zannimi yazmiyorum ve suan konu sahibi buraya yazarken hicbir sey olmamis yani sakin kafayla yazarken bu sözü söylüyor.

Ben bazen öz teyzemin çocuklarından nefret ederim boğasım gelir bir an .
Aynı anda konuşurlar bağırırlar yemekleri elleriyle yerler falan.Sonra geçer gider üst baş ne varsa alır kudurturum oynamaktan.
Ruh hali bu sabit değil ki hele konu sahibinin ruh hali hiç iyi değil.
Kayınvalidem = köy
onun için o köye ait ne varsa kim var hepsi kötü hepsi dayanılmaz konu sahibi için.
Yahu hanginiz kocanızdan kayınvadenizin "tek bir cümlesi için" dayak yediniz?
Allah aşkına söyleyin arkadaş yazarken benim içim acıdı burada.
Bunu yaşayan bir insanın iyi olmasını normal düşünüp normal davranmasını nasıl bekleyebiliriz ki?

içinin yandığı,psikolojin belli oluyor,arkadaşım baştan neden taviz verdin ki?
eşin için,evgin için ama bak sonuç ortada birileriyle iyi olmak için kendinden ödün vermek kadınlarımızın baş özelliği...
önceki konularını tam bilmiyorum ama köyde bulunma sebebin eşinin işi sanırım ,
yakın bir ilçesi yok mu bu köyün?ev tutsanız eşin gidip gelse ,
dediklerini anlayabiliyorum onları kınamadığını sadece gördüklerini söylediğini...
ama köyde kalmaya devam ettiğin müddetçe daha kötüye gidecek her şey,
ailenin yanına gitmen iyi gelir biraz değişiklik olsun,uzaklaş sonra eşinle konuş,
çekeceksin mecbursun!diyecek büyükihtimal bir şeyler yapsa şimdye kadar yapardı...

ilçede kendi evimiz var kiracı oturuyor..kira arası kesilecek diye köyde kalıyoruz..bir de yarım saatmişşş yol her gün gidip gelemezmiş..

Yukarda konu sahibin yazdigi sey. Ben konu sahibinin kendi sözüne istinaden yaziyorum hanimefendi. Kendi zannimi yazmiyorum ve suan konu sahibi buraya yazarken hicbir sey olmamis yani sakin kafayla yazarken bu sözü söylüyor.
sakin kafam yeni geliyor canım..onu yazarken sinirden ağlıyordum...

çocuklar konusunda destek almayı düşünmüyor değilim ama ...

yine de inşallah benim yaşadıklarımı yaşayıp bir gün çocuklara bile dayanamayacak hale gelmezsin ..

Orada artık diye bir kelime var artık bıktım anlamında
Bence biraz empati yaparak yorum yapmalı diye düşünüyorum
Bu bir kaç aylık mesele değil çok uzun bir sürecin patlaması

Hanimefendi. Siz cocuklardan nefret etmeyi bir sekilde anlarsiniz ben anlamiyorum ve bu fikrimi dile getiriyorum.
Lütfen yorumlara yorum yapmayiniz. Yasak!. Madem size mantikli geliyor yaziniz fikrinizi olsun bitsin.
Ben anlamiyorum, anlayamam bu kadar basit. Herkes anormal, herkes tuaf, konu sahibin esi bile ama cocuklardan bile nefret eden konu sahibi normal birtek.

Son düzenleme:
Çocuk söz konusuysa eğer, diğer tüm değerler teferruattır.

Çocuğum badire atlatacak ve kimsenin buna saygısı olmayacak (hijyen, sigara vs vs ) Bu zatlar kim olursa olsun direk dalarım. Benim ailem, onun ailesi, patronu, arkadaşı vs vs. Bu dalmayı nasıl anlarsanız ister laf, ister hakaret, ister evden kovma.

Buna ses çıkarmayan kocayı da yemişim, kulağından tuttuğum gibi kapının önüne koyarım.

Eeee o zaman, bu kardeşim hiç birşey yapamıyorsa bırakın yazıp rahatlasın. Öyle boşverin üslubu falan. Ortada bebeği için dellenen ve elinden birşey gelmeyen bir anne var.

Bir anne olarak çocuğum erken doğacak kritik bir süreç olacak gözün hiçbir şey görmez ki

Bence sesini çıkarsa kocasından dayak yiyebilir eşi bence normal biri değil

o zaman konu kayınvalidesi değil eşinin umursamaz,düşüncesiz tavırları olmalı

en azından eşiyle daha farklı konuşabilir duygularını anlatabilmek kayınvalideden daha kolay olmalı

burada kayınvalideye ah vah ne kadar fena demek çözüm değil ki

ha bu arada kaynanayı savunmuyorum ama ona karşı kullanılan kelimeleri hiç ama hiç beğenmedim
ve kötü niyetle yaptığınıda düşünmüyorum, kim ister torununa zarar gelsin?

pardon ama ben sizin bu tavırlarınız hiç anlamıyorum sizi takip ediyorum sürkli hırçın kavgacı ağır tahrik içeren yorumlar yapıyorsunuz Gerçekten bir kadına yakışmıyor
arkadasım uygun bir dille anlatsan fikirlerini uygulama dışı olmassın sürekli hadi allah iyilikler versin size

e sen ne yapıyorsun bu durumda?

sana biz bunu soruyoruz?

ne yapıyorsun engellemek için?

kocanda ne kocaymış böyle koca çok zor

önceleri uyardım, "bizi beğenmiyor biz pismişiz " diye kocama anlattılar..artık ne diyeceğimi şaşırdım...

Çocuk söz konusuysa eğer, diğer tüm değerler teferruattır.

Çocuğum badire atlatacak ve kimsenin buna saygısı olmayacak (hijyen, sigara vs vs ) Bu zatlar kim olursa olsun direk dalarım. Benim ailem, onun ailesi, patronu, arkadaşı vs vs. Bu dalmayı nasıl anlarsanız ister laf, ister hakaret, ister evden kovma.

Buna ses çıkarmayan kocayı da yemişim, kulağından tuttuğum gibi kapının önüne koyarım.

Eeee o zaman, bu kardeşim hiç birşey yapamıyorsa bırakın yazıp rahatlasın. Öyle boşverin üslubu falan. Ortada bebeği için dellenen ve elinden birşey gelmeyen bir anne var.

Orada artık diye bir kelime var artık bıktım anlamında
Bence biraz empati yaparak yorum yapmalı diye düşünüyorum
Bu bir kaç aylık mesele değil çok uzun bir sürecin patlaması

hay ağzınızı öpeyim...

Aynı anda konuşurlar bağırırlar yemekleri elleriyle yerler falan.Sonra geçer gider üst baş ne varsa alır kudurturum oynamaktan.
Kayınvalidem = köy
onun için o köye ait ne varsa kim var hepsi kötü hepsi dayanılmaz konu sahibi için.
Bunu yaşayan bir insanın iyi olmasını normal düşünüp normal davranmasını nasıl bekleyebiliriz ki?

destek beklemiyorum ama öyle güzel özetlemişsin ki...

Hanimefendi. Siz cocuklardan nefret etmeyi bir sekilde anlarsiniz ben anlamiyorum ve bu fikrimi dile getiriyorum.
Lütfen yorumlara yorum yapmayiniz. Yasak!. Madem size mantikli geliyor yaziniz fikrinizi olsun bitsin.
Ben anlamiyorum, anlayamam bu kadar basit.

Sadece şunu söylemeye çalışıyorum
Eleştirirken bile incitmeye hakkımız yok

Size hakaret mi ettim
Yasaksa lütfen editörlere bildirin

Ben anlamiyorum, anlayamam bu kadar basit. Herkes anormal, herkes tuaf, konu sahibin esi bile ama cocuklardan bile nefret eden konu sahibi normal birtek.

Ben normalim demiyor ki zaten.
Hatta üstünde çok durduğunuz cümlesinin devamında
psikolojim çok bozuk diye yazmış.Konuyu cümle cümle
okumayın,bütününü okuyun derim ben.

Kayınvalidem = köy

Benim eltimin oğlu beş yaşında kızım küçük iter kakar, vurur içim acır içimden
anlık nefret duyarım ama sizin dediğiniz gibi geçer gider
Alır öpücüklere boğarım

sanırım konum kapanacak..çok üzüldüm..

gerçekten mantıklı, sağduyulu paylaşımlar olur diye umuyorum.

evet bazen çocuklarını bile görmek istemiyorum çünkü resmen başlarından atmak için sabahtan akşama kadar benim evime gönderiyorlar... odada yalnız bırakamıyorum bebeğimle, geldiğimde emziğini kendi ağızlarına lmış ya da çekmeceleri karıştırırken ya da oğlumu kucağına alırken(4 yaşındaki) ya da oğlum beşikteyken üzerine tırmanırken yakalıyorum...

defalarca "çocuklar sizle gelsin, odada tek koyamıyorum işlerim kalıyor" dedim. anlamadılar.

şimdi bu nefret mi oldu çocuklardan..,,,tamam önce öyle ifade ettim ama doğrusu bu

Ben normalim demiyor ki zaten.
Hatta üstünde çok durduğunuz cümlesinin devamında
psikolojim çok bozuk diye yazmış.Konuyu cümle cümle
okumayın,bütününü okuyun derim ben.

Kayınvalidem = köy
Bakin tekrar söylüyorum bir sinir aninda, cocuklarin bagris, cagrislari aninda, öyle bir duygu icinde olabilirsiniz ama suan konu sahibi sakin, bir olay yok. Baski altinda degil.
Ama icinde o öfkeyi hala tasiyor, yani bir anlik degil. Sizin bahsettiginiz bir anlik sinir. Suan teyzenizin cocuklarindan nefret ettiginizi söyleseniz sizide normal bulmam cünkü 7 yasinda ki bir cocuktan nefret etmenin hicbir aciklamasi olamaz. Konu sahibi hala icinde ki nefreti koruyor. Ben bir araya geldiklerinde ki halini hic düsünemiyorum.
Dayak olayini normal karsilamam/ karsilamiyorum ama gider bir psikologla falan konusur. Ama böyle sakin aninda bile kücücük cocuklardan nefret ettigini söyleyen insan saglikli degildir.

Ve lütfen yorumlara yorum yapmayin, yoksa konu kapanacak. Herrkes benim yorumumu alintilamis. Kimse hemfikir olmak zorunda degil. Yorumunu yaparsin olur biter. Herkese tek tek cevap vermek zorunda kaliyorum.

Son düzenleme:
Bakin tekrar söylüyorum bir sinir aninda, cocuklarin bagris, cagrislari aninda, öyle bir duygu icinde olabilirsiniz ama suan konu sahibi sakin, bir olay yok. Baski altinda degil.
Ama icinde o öfkeyi hala tasiyor, yani bir anlik degil. Sizin bahsettiginiz bir anlik sinir. Suan teyzenizin cocuklarindan nefret ettiginizi söyleseniz sizide normal bulmam cünkü 7 yasinda ki bir cocuktan nefret etmenin hicbir aciklamasi olamaz. Konu sahibi hala icinde ki nefreti koruyor. Ben bir araya geldiklerinde ki halini hic düsünemiyorum.
Dayak olayini normal karsilamam/ karsilamiyorum ama gider bir psikologla falan konusur. Ama böyle sakin aninda bile kücücük cocuklardan nefret ettigini söyleyen insan saglikli degildir.

Ve lütfen yorumlara yorum yapmayin, yoksa konu kapanacak. Herrkes benim yorumumu alintilamis. Kimse hemfikir olmak zorunda degil. Yorumunu yaparsin olur biter. Herkese tek tek cevap vermek zorunda kaliyorum.

canım olaya bakış açın nedeniyle böyle söylüyorsun ama şuan sakin kafalı değilim ki... çıldırmak üzereyim...olaylar taze...fikir almaya geldim.

Ben konu sahibini çok iyi anlıyorum lohusayken kayınvalidemi evden kovmuş birisi olarak yazıyorum şu an o kadar ama o kadar pişmanım ki anlatamam.Ben lohusalığımın ,gününü bile unutmuyorum 13. gün tuvalette intihar etsem mi diye 10 15 dk düşünmüş 2 ay boyunca her gece aralıksız imdat diye uyanan kapının arkasın da , yorganların için de bebeğim kolumdayken evin için de bebek arayan bunun akabinde tedavi görmek zorun da kalan biri olarak yazıyorum ki ben inancımın gereği gibi yaşamaya çok dikkat eden bir insanım. İnsan zaman geçince yaptıklarına ,söylediklerine öyle bir pişman oluyor kiii.Sen benim düştüğüm hatalara düşme diye söylüyorum arkadaşım.Benim kayınvalidem dünya tatlısı bir insan ama o bile lohusayken çok kırdı beni oluyor bunlar olmazsa bir gariplik ara canım ciddiyim bak bu konu da.

sanırım konum kapanacak..çok üzüldüm..

gerçekten mantıklı, sağduyulu paylaşımlar olur diye umuyorum.

evet bazen çocuklarını bile görmek istemiyorum çünkü resmen başlarından atmak için sabahtan akşama kadar benim evime gönderiyorlar... odada yalnız bırakamıyorum bebeğimle, geldiğimde emziğini kendi ağızlarına lmış ya da çekmeceleri karıştırırken ya da oğlumu kucağına alırken(4 yaşındaki) ya da oğlum beşikteyken üzerine tırmanırken yakalıyorum...

defalarca "çocuklar sizle gelsin, odada tek koyamıyorum işlerim kalıyor" dedim. anlamadılar.

şimdi bu nefret mi oldu çocuklardan..,,,tamam önce öyle ifade ettim ama doğrusu bu

Bunları hissetmen çok normal
İnsan yeri geliyor kendi çocuğuna tahammül edemiyor
Senin tek normal olmadığın durum bu kadar olaya karşı eşine karşı hissettiklerinin değişmemesi

Ben konu sahibini çok iyi anlıyorum lohusayken kayınvalidemi evden kovmuş birisi olarak yazıyorum şu an o kadar ama o kadar pişmanım ki anlatamam.Ben lohusalığımın ,gününü bile unutmuyorum 13. gün tuvalette intihar etsem mi diye 10 15 dk düşünmüş 2 ay boyunca her gece aralıksız imdat diye uyanan kapının arkasın da , yorganların için de bebeğim kolumdayken evin için de bebek arayan bunun akabinde tedavi görmek zorun da kalan biri olarak yazıyorum ki ben inancımın gereği gibi yaşamaya çok dikkat eden bir insanım. İnsan zaman geçince yaptıklarına ,söylediklerine öyle bir pişman oluyor kiii.Sen benim düştüğüm hatalara düşme diye söylüyorum arkadaşım.Benim kayınvalidem dünya tatlısı bir insan ama o bile lohusayken çok kırdı beni oluyor bunlar olmazsa bir gariplik ara canım ciddiyim bak bu konu da.

canım şuan lohusa değilim ki... yanlış anlamam için bir sebep yok yani... o bilerek art nşyetiyle yapıyor.. ya diğer torunlarına annelerini gözümün önünde kötüledi diyorum..uyarınca "oh olsun beni sevsinler" dediiiiiiii

Ben konu sahibinin iyi niyetli olduguna inaniyorum.
Hangi mantikli ya da iyi niyetli insan yedirildigi halde "aç gezdim" diye ogluna sikayet eder?
Bu yalan uzerine hangi gelin kayinvalidesinin iyi niyetli olduguna inanabilir?
Pislik demek dogru olmasa da hangimiz kizdigimizda, artik tak dediginde "ay ben dunyalar tatlisi o insana kizdim" diyebiliriz? Polemige girmek niyetinde degilim, herkesin fikri kendine.
Bunun yanisira hakli oldugu halde görmeyen bi eş. Ustelik dayak atmis.
Cok yazik.
Cok sinir bozucu.
Rabbim ruhunuza sukunet versin konu sahibi abla.

Ne kadar gerginsin weiss ben hmm gayet rahat hiç gerilmeden saldırmadan yazmıştım.
İnsanız sohbet ediyoruz,hepsi bu.
Tartışmıyorum ben sizinle cevap da verebilirsiniz meşgul değilseniz,ne bileyim neden bu kadar büyütüp memleket meselesi yaptınız.
Ben kendimden örnek verdim ,normal bir ruh halindeyken bile bir an kızabiliyorum dedim.
Konu sahibi normal de değil ruh olarak tedavi olmalı haklısınız ama o tedavi olunca ne o koca değişecek ne kayınvalide ne çocuklarını konu sahibinin başına atıp giden eltiler,görümceler..
Fiziksel olarak zarar verdiğini falan düşünüyorsunuz galiba ama anne olan hiçbir kadın bu kadar kindar olamaz inanmıyorum ben.
Nefret ediyorum dedi ya onu bile önemsemedim diğer konularını vs okumuştum öğretmen bir kere,bu kadar nefret dolu birisi öğretmenlik yapamaz.
Hergün bir çocuğu boğup bırakması lazım o halde.
Sadece bitmiş konu sahibi tükenmiş öyle ki 7 yaşındaki çocuktan bile nefret eder olmuş..
Bakınız konuştuk,gerilmeyin,ben gergin değilim veya kavga ediyor değilim.
Konuşuyoruz hepsi bu..

Back
X