• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanasını seven var mı?

ben gerçekten seviyorum kaynanamı,hiç kırmdı beni,ayrıca çalıştığım için çok sağolsun yemeklerimi bile derin dondurucusuna hazırlar ihtiyacım olduğunda gönderir,sürekli atkı,bere,şal örer,çok destekler

arkadaşlar busayfayı yeni gördüm kaynana konusu dikkatimi çekti ben hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç sevmiyorum daha çok hiç demek isterdim ama sayfa dolardı

arkadaşlar benim ki oğlunu benden kıskanıyor bende ondan kıskanıyorum ama çoooook eşimi seviyorum

bende kaynanmı severim kayınpederimide ama kayınpederimin biraz değişik huyları var bazen beklenmedik yerde beklenmedik tepkiler veriyor kendisi eğitimci ama bazen çocuk gibi kayınvalidemde onun etkisinden kurtulamaz çoğu zaman ama bana bir zararları yok da kayınvalidemi daha çok seviyorum çünkü kayınvalidem hep yerine göre tavrını koyar ama kayınpederim değişik insan kaprisli nazlı kayınvalidemin tek bu huyuna kızıyorum kendi için değil onun için yaşıyor sanki yok terler yok şu saatte yemek yer yok bu saatte uyudu normal değil bu sırtına havlular koyar atletini değiştirir diyorumya kayınvalidem birtek kocamın annesi değil kayınpederimede annelik yapıo oda valla hayatından memnun ilginç biraz :olmaz:

valla bende severim kaynanamı.evimin bütün faturalarını öder. bütün doğum masraflarımdan tutun kızımın tüm ihtiyaçlarını kendi aldı.halada alır.arada cebime harçlığımı bile koyar.bir derdim olsa koşar. çokta anlayışlıdır sağolsun. şimdi ben bu kadını sevmeyipte ne yapayım :1hug:

Bende severdim bir zamanlar, bikaç ay birlikte yaşamak zorunda kalınca ne olduklarını anladım.
Sevmiyorum şimdi:dilcikar:

3 ay sonra evlenıcemmm okadar zaman gecırdıkk cok sevıyorumm...
alısverıstırr herseydır gordukk gecırdıkk...eltimde cok sever kayınvalıdemı bende sevıyorumm..
Rabbım bozmasınn
onunda benı cok sevdıgıne ınanıyorumm...

Son düzenleme:
bn severim ama sağolsun çok tuhaftır kendisi evine gittimde ş yaptırmaz yemek verir ne isteem al senin olsun der sık sık gelip rahatsız etmez ama laf sokar ve işk zamanlar beni bişiler yapmaya zorluyordu yok şu akrabamı ara şuna git falan baktı olmyo bıraktı çok severmiyim seerim özler miyim bana iyi davrandıgı dönemlerde evet gerçi ben evin kızıymısım ilk göz ağrısıymısım yerimi kime alamazmıs falan ama
Ne güzel ne istersen al götür diyormuş. Benimkide ne varsa almaya çalışır. Herşeyi ister. Hatta bana ev hediyesi olarak gelen şeyleri bile bende hepsini veriyorum. Aynı koltuklarımdan, aynı mobilyamdan aldırmaya çalışıyor eşime.

benim kaynanamda iyi kadındır hakkını yiyemem ama kaynana lafı bana antipatik gelir..
kaynana kelimesi aklıma kötü kaynana imajını yerleştirdigi icin pek bu kelimeyi kullanmam ama diğer insanların kaynanalarını(kötü kaynanalara) gördükçe şükrediyorum..

Son düzenleme:
Kayınvalidesini seven, onunla güzel geçinen, mutlu olabilenlere hayranım. Burdan hepinizi kutluyorum arkadaşlar ve gıpta ediyorum sizlere. Ben beceremiyorum bir türlü ve bu yüzden kendime kızıyorum, utanıyorum. Çünkü neler yapılması gerektiğini bildiğim halde birtürlü kendime söz geçirip uygulayamıyorum. Oysaki olay çok basit aslında. ıstesek bizler kayın annelerimizin ağzından girip burnundan çıkarız. Ama gururmu dersiniz, biraz burnu büyüklüklük mü dersiniz buna bilemiyorum ama kendime söz geçiremiyorum onu sevmek konusunda. Bir de eşlerimizin annelerine olan aşırı ilgileri de bunu tetikliyor bence. Yani öncelik hep bizde annedir..kutsaldır,tapılır,aşırı sevilir,ne derse-mantıklı olmasa bile- o yapılır. Yapılmaz ise oğlunun artık onu sevmediğini düşünürmüş boshayallersmile Aslında belki de biraz işin sırrı fazla takılmamakta yatıyor, ancak dediğim gibi hiçbir kadın 2. kadın olmak istemiyor işte. Olaylar heep bundan çıkıyor. Ben en sonunda şöyle bir çıkış yaptım konudan...anne oldum ben de bu çok özel bir duygu..hiç kimse bir insanı anasının sevdiği gibi sevemez..bende seni annene bırakıyorum..bana evlatlarım yeter.. dedim eşime. Ama içim tabi öyle değil..Zor işler hasılı..Hepimize Allah yardımcı olsun.:Saruboceq:

benim kayınvalidem de melek gibi çok şükür
kendi annem de dedi geçinemezsek kesin suç bende olur o kadar yani
ama yapı olarak hemen kimeyi sevmediğimden öyle 3ayda çok seviyorum diyemem
az kaldı diyebilirim:))

Ben hayatta bir başkasına anne diyemem derdim,uzun bir sürede anne diyemedim zaten.Kayınvalidem 70 yaşını devirmiş eşini yıllar önce eşim daha el kadarken yitirmiş bir kadındı.Hayatı boyunca acılar çekmiş ama cümle aleme karşı hep dik durmuş,onuru ve namusu için resmen yaşamış,çocuklarına hem ana hem baba olmuş mert br kadındı.Üstelik çok güleryüzlü ve sessiz bir yapısı vardı.Canım annem,hastaneye yattığında ve durumu artık ümitsiz olduğununda bana iki kızının yanında''Sen benim gelinim değil kızımsın yavrumsun kıymetlimsin''demişti defalarca.İki eltim daha var benden büyük biraz bikaç yaş.Annem büyük eltimin görümcelerimin ve benim kendi annemin gözümünüz önünde melek oldu gitti...Hayatımda ilk defa biri gözümün önünde ayrıldı bu dünyadan.Ama ben hiç korkmadım ürkmedim öylece uykuya daldı sanki,ne çok ağladım o giderken.
Ondan çok ama çok şey öğrendim,sadece bir buçuk yıllık geliniydim ama çok şey öğretti bana,hayatın başka başka yönlerini gördüm tanıdım onun güçlü duruşunda sakinliğinde asilliğinde.Onu çok özlüyorum ve biliyorum ben onun gönlünde gelini değil hala onun küçük kızıyım.Oda benim canım annem...Onu çok ama çok seviyorum.

ben seviyorum kayinvalidemi.
cok cici,cok seker biri.

benimle konusurkende canim kizim diye konusur opuyorumnanaktan

ayrı olmuş olsaydık çok seveceğimden eminim
ama beraber oturuyoruz ve bir evde güç çatışması yaşıyoruz ...

bende severim allah uzun ömürler versin
edep timsali kadındır çok sabırlıdır hiç bişeye karışmaz karışsa bile güzellikle söyler
eşimle huyları çok benzer zaten bazen eşim konuşurken annesi konuşuyomuş gibi geliyo bana kaydirigubbakcemile3

Back
X