• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanasını seven var mı?

Ben de severim kayınvalidemi,Allah sağlıklı ömürler versin.Aynı şehirde oturuyoruz,gidip geliyoruz.Daha çok telefonla görüşüyoruz.Ama görümcemi daha çok severim,dünya iyisi bir insandır.Hani kardeşim olsa ancak bu kadar olur.Allah herşeyi gönlüne göre versin..

Ben henüz evli değilim fakat erkek arkadaşımın annesini çok seviyorumm.2 yıldır annesini tanıyorum ne onun açısndan ne de benm açımdan bir sıkıntımız olmadı. Ben ona hep saygılı davrandım o da beni sevdiğini her zaman hissettirdi kendi kızı yanımızdayken bile bana kızı gibi davrandı. Tabi aramızda her zaman bi mesafe vardı saygılı davrandım ve hiç laçka olmadım o da aynı şekilde hiç bir zaman bana gelin muamelesi yapmadı. Aynı şekilde benm annemde erkek arkadaşımla tanışır bir kaç defa bir araya getirdim. Annemde erkek arkadaşımı sever saygılı bulur onu zaten saygılıdır. Erkek arkadaşımda annemi çok sever anneler günü olsun yada diğer özel günler arar hatır sorar bu böyledir. Sonuçta biz ciddi şeyler düşünen insanlarız gün gelicek allahın izniyle evleneceğiz.nedense ne zaman evlilik kapıya dayanıyor o zaman aileler tanışıyor hata burda. İstesekte istemesekte aile çiftlerin mutlu olmasında en önemli etkenlerden biri ve ne kadar seversen sev bazı şeyler üzebiliyo insanı bu yüzden daha flört aşamasındayken karşı tarafın annesiyle babasıyla tanışılması taraftarıyım . Ne nişanlıyım ne sözlüyüm ama hayatımın 5 yılını paylaştığım insanın ailesiyle tanıştım ve çok sevdim.

Nişanlıyım kaynanamı seviyorum. Ama benim kayınbaba kaynana gibi sanki. Bıdı bıdı adam bi sus yok. Bazen gülüyorum bazende karşılık veriyorum susuyo. Kaynanam çok iyi evlenince değişmezse. Benim güvenim biraz zayıftır.

ya bakın ben 6 yıllık evliyim tamam kaynanam iyidir ama çok cahilll ama bana müstehakk aiileme bana hiç hitap etmiyor köylü bide bi bilmişlik taslarkii sormayınn tamam ben bişey demiyorumm ama cahilliğine herşeyi ben bilirim tavırları yokmu şaşarım altlı üstlü oturuyoruzz bide inanabiliyomusunuzz yemeklerimizde birr bıktım artıkk biraz biraz evimde oturmaya başlafdım ama buseferde sabah kahvaltılarında oğlu bırakmıyor arıyor gelin annne baba kahvaltıyaa oh ne ala yer içer iner aşşağıya hep hasta hep hasta onun yüzünden benimde psikolojim bozuldu arkadaşlar ayrı biyere çıkalım diyorum eşime bırakmıyor burayıı geberip gitcem bunların yüzünden yaa arkadaşlarr herşey kocada bitiyorr ben bu işlerin böyle olacağını bilsem aynı binada oturmayı kabul etmezdimm bitanede kızım varr mecburum eşimi seviyorumm ama bunlarlan nasıl ayrılırız bilemiyorumm bi abisi dha var o ayrı yerde evli eltimm hiç bi iş yapmazz gelir yer içer yatar ay deliricemm bu evlilikk ne zormuşş arkadaşlar evlenmeden öncee çok ii düşününn sakın aynı binada oturmayı kaboll etmeyinn aynı evde hele hiçç allahım 6 yıl önceyi bana geri verse herşeyi değiştirebilseydimm ne ii olurdu bana akıl verin kızlarr ne yapayımmbu durumdan nasıl kut-rtulayım

bende severim ....annem kadar değil tabide kocamı doğurduğu için bile sevmem lazım zaten

ya bakın ben 6 yıllık evliyim tamam kaynanam iyidir ama çok cahilll ama bana müstehakk aiileme bana hiç hitap etmiyor köylü bide bi bilmişlik taslarkii sormayınn tamam ben bişey demiyorumm ama cahilliğine herşeyi ben bilirim tavırları yokmu şaşarım altlı üstlü oturuyoruzz bide inanabiliyomusunuzz yemeklerimizde birr bıktım artıkk biraz biraz evimde oturmaya başlafdım ama buseferde sabah kahvaltılarında oğlu bırakmıyor arıyor gelin annne baba kahvaltıyaa oh ne ala yer içer iner aşşağıya hep hasta hep hasta onun yüzünden benimde psikolojim bozuldu arkadaşlar ayrı biyere çıkalım diyorum eşime bırakmıyor burayıı geberip gitcem bunların yüzünden yaa arkadaşlarr herşey kocada bitiyorr ben bu işlerin böyle olacağını bilsem aynı binada oturmayı kabul etmezdimm bitanede kızım varr mecburum eşimi seviyorumm ama bunlarlan nasıl ayrılırız bilemiyorumm bi abisi dha var o ayrı yerde evli eltimm hiç bi iş yapmazz gelir yer içer yatar ay deliricemm bu evlilikk ne zormuşş arkadaşlar evlenmeden öncee çok ii düşününn sakın aynı binada oturmayı kaboll etmeyinn aynı evde hele hiçç allahım 6 yıl önceyi bana geri verse herşeyi değiştirebilseydimm ne ii olurdu bana akıl verin kızlarr ne yapayımmbu durumdan nasıl kut-rtulayım

Çokkk çokkk çokkkkkkkkkkkk seviyorummm!!!! Aşık olduğum adamın varoluş sebebi o nası sevmem yaa!! Baş tacım benim!!! :16:

sewmıyorum sewmıyorum sewmıyorum

bana kocam yeteeeeeeeeeeeeeeer

sewmıceeem sewmıceeeem sewmıceeem

:47::47::47::47::47:

çok haklısın canım bende altlı üstlü oturuyorum çok problemler oluyor ama şimdi yolda görsem yüzüne bakmıyorum o kdar nefret ettim konusmuyoruz

1yıl önce nefesim yetmemesi sıksık derinnefesalma normalnefesiminyetmemesiginbişikayetlerle psikiyatriye başvurdum 1yıl secita10 mg günde1kez kullandım ilkbaşlarda işe yara gibi oldu birseneneinsonuna doğru daha kötüyaptıbeni bu hap bende kendim yavaşyavaşbıraktım5aydıriyiydim tekrarladıhastalığım tekrarpsikiyatriyebaşvurdum xanax0,5mgsabahyarım akşam yarım ilaçbitenekadarkullan bitince bidaha vermiycemdedişuaniyiyim sizce tam olarakbenimrahatsızlığımnedirbidahatekrarlarmı ilaçbitinceyardımedin

1yıl önce nefesim yetmemesi sıksık derinnefesalma normalnefesiminyetmemesiginbişikayetlerle psikiyatriye başvurdum 1yıl secita10 mg günde1kez kullandım ilkbaşlarda işe yara gibi oldu birseneneinsonuna doğru daha kötüyaptıbeni bu hap bende kendim yavaşyavaşbıraktım5aydıriyiydim tekrarladıhastalığım tekrarpsikiyatriyebaşvurdum xanax0,5mgsabahyarım akşam yarım ilaçbitenekadarkullan bitince bidaha vermiycemdedişuaniyiyim sizce tam olarakbenimrahatsızlığımnedirbidahatekrarlarmı ilaçbitinceyardımedin

nasıl yüzüne bakmıyosun arkadaşım kocan nediyor bu duruma pekii ayrımı çıktınız ben istesemde yapamam benimki izin vetmez şurdan bi çıksakk zaten mesafemi koyucam ama çok zor nenim aptal kocam çıkmaz laf dinletemyorum dua edin bana lütfen işallah tez zamanda çıkalım bikaç sokak öteye bile gitsek razıyım artıkkkkk

nasıl yüzüne bakmıyosun arkadaşım kocan nediyor bu duruma pekii ayrımı çıktınız ben istesemde yapamam benimki izin vetmez şurdan bi çıksakk zaten mesafemi koyucam ama çok zor nenim aptal kocam çıkmaz laf dinletemyorum dua edin bana lütfen işallah tez zamanda çıkalım bikaç sokak öteye bile gitsek razıyım artıkkkkk

zaaten asıl problem onların arasında başladı sonra bana da bulaştı o da hakettiiği cevabı aldı benden eşimle ikimizde konusmuyoruz..alt kattayız ama taşınmayı düşünüyoruz inşş

Son düzenleme:
beim kayınvalidem çok soğuk bi kadın, sıcaklığını hissedemiorum hiç, böyle nasıl anlatsam gördüğünüzde korkabilirsiniz, kaşları hep çatık sanki, sert bi yüzü var. ben tombik yanaklı sevimli bi ailede büyüdüğüm için mi bilmiyorum ama kadının konuşmaları falan da soğuk yani. kızım falan demez bana. benden biraz çekinmese tepemize binerdi kesin. ama asıl sinir olduğum konu eşimin hiç kendi annesinin hatalarını görememesi. annesinin çok sıcak olduğunu düşünüyor deli oluorum:19:

aynı mesajı iki kere yollamışım pardon:)

Son düzenleme:
sözlümün annesiyle aram iyi ama kendisi acayip aciksözlü oldugu icin bazi laflariyla kirici oluyor ve bunun farkina varipta gönlümü almak yerine sürekli kendi hakli cikarmasina gicik oluyorum bir de bir huyu var o da ; kendisi bir sey konusurken karsisindaki insanin onu dinlemesini ve lafa girmesini ister hep (zaten normalide bu) fakat ben bir sey söylerken lafin icine girip döker bir lafi 1 dk söyleyecegim yerine 10 dk da anca söyleyebiliyorum bu iki huyu beni sinir ediyor bir de kendi istedikleri olsun istiyor simdiden basladi evin esyalarina karismaya neyse her ne kadar gicik oldugum huylari varsada Allah a sükür bi sorunumuz yok sevdigim huylarida vardir mesela gecen gün bana telefon acti ben almanyada o ankara da oldugu icin telefon acti efendim anne dedim kizim sizin sözünüzün 1.yildönümü icin aradim bir hediye almak istiyorum senin istedigin olsun istedim filan dedi cok hosuma gitti gercekten bu taviri...Her seye ragmnen o benim sevdigim erkegin annesi ve her zaman basimin üstünde yeri vardir,gercekten onu cok seviyorum (sevmedigim huylari disinda) :64:

Back
X