- 21 Şubat 2007
- 3.720
- 1.431
- 773
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bakın ben 6 yıllık evliyim tamam kaynanam iyidir ama çok cahilll ama bana müstehakk aiileme bana hiç hitap etmiyor köylü bide bi bilmişlik taslarkii sormayınn tamam ben bişey demiyorumm ama cahilliğine herşeyi ben bilirim tavırları yokmu şaşarım altlı üstlü oturuyoruzz bide inanabiliyomusunuzz yemeklerimizde birr bıktım artıkk biraz biraz evimde oturmaya başlafdım ama buseferde sabah kahvaltılarında oğlu bırakmıyor arıyor gelin annne baba kahvaltıyaa oh ne ala yer içer iner aşşağıya hep hasta hep hasta onun yüzünden benimde psikolojim bozuldu arkadaşlar ayrı biyere çıkalım diyorum eşime bırakmıyor burayıı geberip gitcem bunların yüzünden yaa arkadaşlarr herşey kocada bitiyorr ben bu işlerin böyle olacağını bilsem aynı binada oturmayı kabul etmezdimm bitanede kızım varr mecburum eşimi seviyorumm ama bunlarlan nasıl ayrılırız bilemiyorumm bi abisi dha var o ayrı yerde evli eltimm hiç bi iş yapmazz gelir yer içer yatar ay deliricemm bu evlilikk ne zormuşş arkadaşlar evlenmeden öncee çok ii düşününn sakın aynı binada oturmayı kaboll etmeyinn aynı evde hele hiçç allahım 6 yıl önceyi bana geri verse herşeyi değiştirebilseydimm ne ii olurdu bana akıl verin kızlarr ne yapayımmbu durumdan nasıl kut-rtulayım
nasıl yüzüne bakmıyosun arkadaşım kocan nediyor bu duruma pekii ayrımı çıktınız ben istesemde yapamam benimki izin vetmez şurdan bi çıksakk zaten mesafemi koyucam ama çok zor nenim aptal kocam çıkmaz laf dinletemyorum dua edin bana lütfen işallah tez zamanda çıkalım bikaç sokak öteye bile gitsek razıyım artıkkkkk