kaynım ve görümcem

caninizi sikmayin, bosverin niyetleri incitmek degil gibime geliyor.. kiz veya oglan benzer dayiya amcaya emin olun.. Benim esimin ilk yigeni ayrica kiz ve basladilar sana benziyo diye esime.. sikmayin caninizi

Ne var bunda canım. Benim arkadaşımın kızıda babasının kopyası, hatta herkes şaka yollu "Hasan'a peruk tak Ceren'le ikiz sanırlar" diye dalga geçiyorlar.
Oldukça normal bir şey.

Ben ve en kücük erkek kardesim cok benzeriz, kizimda benim kopyem....ehh hali ile dayisinada cok benziyor....ilerde kardesimin karisinin bundan rahatsiz olma ihtimalini aklimin ucuna getirmemistim.benneyaptımki

Bir yasima daha girdim vesselambilmiyorumkismile

denmurcum niye böyle düşündüğünün cevabını da sen yazmışsın zaten canım benim ya..
allah seni bir an önce bebeğine kavuştursun..:Saruboceq:

evt canım 12 yıldır olmuyo bebeğimiz bunun karşılığında sürekli söylenmesi
beni rahatsız ediyor

Bu mesaj gözümden kaçmış, şimdi anlıyorum hassasiyetinizi.
Bu durumda evet sizin yanınızda sürekli yaranıza tuz ekmeleri çok yersiz bir davranış.
Umarım en yakın zamanda benzettikleri eşinize benzeyen birbirinden tatlı evlatlarınız olur a.s.

neden çok rahatsız oluyorsun anlamadım. sonuçta kardeşleri. benim yeğenimde bana benziyor ve herkesde bunu sürekli söyler. hatta her zaman ailem huyuda halasına çeker inşallah diye dualar ederler. bende şimdiden dua ediyorum inş bebeğim olursa ne amcasına ne halasına nede dayısına çekmesin sadece eşimle bana çeksin diye :))))) demekki güzel huylu bir eşin var dahada sevinmelisiniz

Canım karışmak gibi olmasın ama, derdini eksik anlattığını düşünüyorum. 12 yıldır çocuk sahibi olmadığını da, ilk mesajına eklersen, kırıcı yorum yapan arkadaşlarda olayı daha iyi anlamış ve yorum yapmış olurlar. Yoksa gereksiz ,anlamsız ve kırıcı yorumlar çıkabiliyor ortaya. Konunun tam olarak anlaşılamamasından dolayı.

Rabbim büyüktür, inş nasip eder en kısa zamanda.

Valla ben çocuğu olmamakla, eşine benzetilmek arasında bir bağ kuramadım. Yani olmuyorsa da benzediğini söylemeleri hatamı yani.

allah büyük arkadaşım hiç kafana takma o söylenenlere de kulaklarını sıkı sıkıya kapat.
çocuk meselesini de çıkar aklından.kafana taktıkça daha çok stres olursun.stres de tek sebebi zaten biliyorsun.emin ol aklından çıkardığın an gelir meleğin.
kim ne derse desin hiiçç umursama, gül geç.

Valla ben çocuğu olmamakla, eşine benzetilmek arasında bir bağ kuramadım. Yani olmuyorsa da benzediğini söylemeleri hatamı yani.

Değil, benzemesinde bir sakınca yok. Kime benzeyeceğine biz karar verecek değiliz tabi. Demek istediğim şuydu, bir insan 12 yıl çocuk sahibi olamıyorsa ( en iyi bayanların anlaması lazım heralde, nasıl bir duygu ve sıkıntı olduğunu), bu tarz konuları konuşurken ve ısrarla ( belkide alaycı bir uslupla, onu da bilmiyoruz, nasıl söyleyip duruyorlar, ki çok iyi niyetle söylüyorlarsa da biraz daha düşünceli olup, devamlı dile getirmeyebilirler) söylerken, biraz daha dikkatli davranabilirler. Benziyorsa, benziyordur, bunu da devamlı dile getirmenin anlamı yok, heralde herkes benzediğini anlamıştır.

Ayrıca evet, şartlar değiştiğinde, olayın boyutuda değişir. Arkadaşın çocuğu olsaydı ve böyle birşey düşünseydi, ben de ne kadar saçma düşünüyor derdim. Demek ki olayı değiştiriyor. Karşıdakinin sıkıntısını anlayıp, azıcık ağzımıza sahip çıkıp, devamlı karşıdaki için sıkıntı olabilecek birşeyi dile getirmessek eksilceğimizi düşünmüyorum. Belki fazlalaşırız.

ya vallahi çok şaşırdım ya
yani uzun süre bebeginin olmamasılya
ilgili bu bu derdin arasında bi baglantı yapamadım allah allah bendemi var bi anomali herkes bagdaştırmış..

belki onlarda art niyetle söylemiyorlardır.sen fazla hassas davranıyorsun canım.
böyle olumsuz düşünme rahat ol evet çok benziyorlar nede olsa dayısı amcası de gül geç
inşallah en kısa zamanda bebek sahibi olursun canım

Bence sorun henüz çocuğunuzun olmaması değil de, bir kız çocuğunun erkeğe benzetilmesi, ki bu erkek eşiniz oluyor.
Benzetilen çocuklar erkek olsaydı sizin için bir sorun teşkil etmeyecekti ki bu benzetmenin altında daha farklı şeyler arıyor gibisiniz sanki.
Benim anladığım bu, yanılıyor muyum?

ya vallahi çok şaşırdım ya
yani uzun süre bebeginin olmamasılya
ilgili bu bu derdin arasında bi baglantı yapamadım allah allah bendemi var bi anomali herkes bagdaştırmış..

Yok bacım ben de bağdaştıramadım.
Sorun bambaşka bence ama arkadaş ya kendini ifade edemedi ya da açıkça yazamıyor.
Benim algıladığım bu.

beni anladığın için teşekkür ederim canım

aminn canım çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…