- 10 Temmuz 2017
- 277
- 79
- 48
- 43
- Konu Sahibi BokenHatun
-
Bravo arkadaşım çok iyi yapmışsın başlayarak bende 1.70 im ve 69 bize çok yakışır inşallah sağlıkla veririz kilolarımızı biran önce. Hazır hissetmek çok önemli o olmayınca olmuyor başlayıp başlayıp bırakıyor insan. Bi daha ne zaman tartılıcan çok merak ettim.iyi akşamlar,
kahvaltı
1 tane yumurta
1 ölçü peynir
3 zeytin
2 dilim ekmek
3 parça kavun
domates, salatalık, biber
ara
2 tane incir
ara
1 bardak sütlü kahve
7 tane badem
akşam
2 tane etli biber dolması
1 dilim ekmek
salata
ara
1 bardak tarçınlı süt
3 tane hurma
4 litre su
30 dk kardiyo
birazdan 25 dk lık bir egzersiz daha yaparım inşaallah.
hoşgeldin günlüğüme arkadaşımBravo arkadaşım çok iyi yapmışsın başlayarak bende 1.70 im ve 69 bize çok yakışır inşallah sağlıkla veririz kilolarımızı biran önce. Hazır hissetmek çok önemli o olmayınca olmuyor başlayıp başlayıp bırakıyor insan. Bi daha ne zaman tartılıcan çok merak ettim.
Hiç az olur mu zaten gerçek yağ kaybı 500-1000gr oluyor hafttalık fazlası kas kaybı olarak çıkıyor. Kas kaybı da metabolizma hızını azaltıyor. Çok sevindim senin adına emeğinin karşılığını aldınbu gün tartıldım...84.7 olmuşum başlangıç kilom 87.4 tü 15 gün için az biliyorum ama olan bu.ben diyetime tam anlamıyla uydum, hiç kaçamak yapmadım...artık ne olup ne bitecek görecez bakalım.
bu gün tartıldım...84.7 olmuşum başlangıç kilom 87.4 tü 15 gün için az biliyorum ama olan bu.ben diyetime tam anlamıyla uydum, hiç kaçamak yapmadım...artık ne olup ne bitecek görecez bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?