Bilmiyorum avukat üstün kötü geçmiş de olabilir. Ben avukatla daha önce hiç görüşmemeiştim vekaleti yenilememiz gerekiyo diye aradı öyle öğrendim. Gayrimenkul satışı yaptırılacakmış haciz yoluyla. Bi de sigorta şirketinden alacakların tahsili için etti madde ekletti vekaletnameye.
Hakkın neyse al.Baban da olsa kimseye verme.O senin hakkın.Bugünün yarını da var.İhtiyaç hasıl olur.Arkadaşlar daha önceki konumda bahsetmiştim annem trafik kazasında vefat etti 11 yıl süren dava sonuçlandı. Ben hakkımdan feragat edeceğim demiştim babama.Hatta eşimle bu yüzden tartıştık . Ben eşime bu konuya sen karışma dedim.Babam bana tazminat 200 bin civarı demişti. Daha sonra avukatla görüştüm 300 bin üzerinde olacak alacağımız para dedi.
Ben eşime karışma bu işe derken babamın karısı gelecek bu para hakkında planlar yapıyo. Ben babamın bu konuda bana art niyetli davrandığını düsrüst davranmadığını düşündüğüm için hakkım olan parayı babama vermekten vazgeçtim sizce doğru mu yapıyorum.
Canım kız kardeşim hakkını istiyo meblağ düşüktü önceden şimdi daha fazla o yüzden herkes payına düşen ile işlerini yoluna koyabilir. Babama kalsa hepimizin hakkını istiyo kendine.
babanız niye benim hakkım kızlarımın çocuklarımın olsun demiyor .Vijdan yapmamın sebebi şu babamı kırmak istememem. Ama babam benim ona gösterdiğim iyi niyeti bana göstermiyor.
babanız neden demediğini bırakmıyor.Canım ablam değil kız kardeşim ben hakkımı alırım dedi. Babamda ona demediğini bırakmadı. Dava sonuçlandı ama tahmini rakamların olmasının sebebi gayri menkül satışı yaptırcak avukat haciz ile . Gayrimenkul satışından elde edilen para bize paylaştırılacak.
evet çok haklısın.Ben haklıyım dimi hakkımı almakla şimdi evlatlıktan reddetmeye kadar gider bu iş ama arkama bakmıycam para için seviyosa beni babam hiç sevmesin.
yaaa maşallah , onun çocuğunun hakkı mı şimdi o para.Konuşma sırasında çocuğuna ek hesap aömış para yatınca hesabına para yatıracağım dedi. Sanki kazanıp koymuş gibi.
hepsini sildi attı yani.Biz rahmetli Annemde olan 3 kardeşiz en küçüğümüz 25 yaşında. Babamın şimdiki evliliğinden olan kardeşim 5 yaşında. Bu saaten sonra sadece onu düşünürmüş öyle diyo.
Yokk artık siz ağaç kovuğundan mı çıkmışsınız aceba??Benim bu şekilde düşünmenin sebebi babam şimdiki evliliğinden olan çocuğundan bahsederken; benim en küçük çocuğum 25 yaşında ben şimdiki çocuğumun geleceğini düşünürüm sadece diyo.
doğru yapıyorsun kendi hakkını al.Arkadaşlar daha önceki konumda bahsetmiştim annem trafik kazasında vefat etti 11 yıl süren dava sonuçlandı. Ben hakkımdan feragat edeceğim demiştim babama.Hatta eşimle bu yüzden tartıştık . Ben eşime bu konuya sen karışma dedim.Babam bana tazminat 200 bin civarı demişti. Daha sonra avukatla görüştüm 300 bin üzerinde olacak alacağımız para dedi.
Ben eşime karışma bu işe derken babamın karısı gelecek bu para hakkında planlar yapıyo. Ben babamın bu konuda bana art niyetli davrandığını düsrüst davranmadığını düşündüğüm için hakkım olan parayı babama vermekten vazgeçtim sizce doğru mu yapıyorum.
vefat eden anneden olan 3 çocuğun en küçüğü 25 yaşında11 sene once vefat olduysa babanizin bu evliligindeki cocugu nasil 25 yasinda? yanlis anlamis olabilir kusura bakmayin..
Kadinin plan yapmasi cok rahatsiz edici, gerci iliskilerinize gore degisir ama eger dalavere cevirip sizi saf dışı etmek niyeti varsa sonuna kadar alin payinizi, gerekirse bi yerlere bağış yapin..
Anladim simdi, tesekkurler..vefat eden anneden olan 3 çocuğun en küçüğü 25 yaşında
ikinci eşten olan 5 yaşındaymış. geçmiş sayfada yazmış
Ben haklıyım dimi hakkımı almakla şimdi evlatlıktan reddetmeye kadar gider bu iş ama arkama bakmıycam para için seviyosa beni babam hiç sevmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?