kbal Grpnar ile hayatn iinden

ama çocuk böyle bişey yapsa bu kadar rahat davranmazdı diye düşünüyorum birde o tarihten beri türkiyeye giriş yapmadığını söyledi
tabi yalanda olabilir CADIARZU

valla artik hicbirseye ,hicbir konusmaya güvenmiyorum ben.gecenlerde daha yasli bi kadin torun tosun sahibi aradi ikbali,vay efendim eregli de deniz kenarinda buketle serkani gördüm diye bagira bagira annlatti,yok efendim birbirlerine serkan buket diye hitabediyorlardi falan ,bukette güya bu adam beni batakliga sürükledi demiste bilmem ne.sizofren manyaklari bunlar ya.klava:

evt onu bende dinledim hatta serkanın annesi kadına "niye bu kadar heycanlanıyosunuz anlamadım" demişti yok ellerinde sigara varmış yok hava çok güzel kalkın stres atın biraz demiş kadın :1ninca:
komik komik şeyler yaa milletinde işi gücü kalmamış artık millet sürekli yazıyo galiba :roflol:

bugünki programı tam izleyemedim bende
ama hiç bişey konuşmadılar öylemi
birde demet neye konuşmuş hangi kanala ?????????
anlamadım

bugünkü programi bende izleyemedim.izleyenlerden ayrintilarini yazmalarini rica ediyorum.

Asayiş yasak getirmiş tv de konuşulmasına bu konunun onun için tek kelime bile etmediler ve aileleride çıkarmadılar

o kibristaki cocuk olmaz diyorum,cünkü kac kisi var böyle nette taniyor sonra ilerledikce konusmalar hoslaniyorlar birde kiz güzelse tamam hoslanmamak mümkün degil kizda ayni sekilde,böyle tuttupta netten yüzünü dahi görmedigi biri icinde sacmalik yapmaz diye düsünüyorum.
bence sorun buket te psikolojisi bozuk bir kizdi o ne yaptiysa yapti.ya intihar ettiler birlikte ya da serkan etti o etmedi o kadar

banada şöyle gibi geliyo.şimdi bunlar konuşup deniz kenarına gittiler arabayla hatta battniyede almışlar konuşucak vakit geçiriceklerdi sonra öpüştüler falan etraftada sarhoş birileri gördü sataştı bunlara kavga ettiler serkanı dövüp denize attılar zaten yüzmede bilmiyomuş bide fırtına varmış.buketide kaçırdılar tecavüz edip onuda öldürdüler biyere gödüler veya attılar.

ikbal bayramda fakir ulkelerde kesilecek kurbanlarda bulunmak icin kambocya ya gittigi icin yok suan ucakdaymis:hulya:

anladım canm sagol.hereke de kı kız buket degılmış mıymıs babası dedı mı bırsey

demet makyaj yapmamıs akannehir

Son düzenleme:
vah canııım ecümente çok acıdım...
gerizekalı salak ... hala ne yüzle orada çok merak ediyorum kadına yapmadığı kalmamış hala konuşuyor denyo....

serkanın geçen yıl cesedinin denizden çıkarılmasından 16 gün sonra falan aynı bölgede yine denizden kadın cesedi çıkarılmış dün akşam buketin ailesi adli tıptaydı yine babası bağlandı canlı yayına yarın sabah yine gidicez adli tıpa sonuç belli olucak dedi ikbalde benziyomu dedi kıyafet esya gibi babasıda yüz suda kaldığından pek belli değil dedi ama benzerlik var dedi bakalım bugün belli olacak

ikbal ne anlatıyodu nereye gitmiş serkan ölümü bulunmuş buket nerde

ikbal kurban kesmek için dubai kamboçyamı vs.ülkelere gitmiş bayramda onu anlatıyordu.geçen yıl denizden erkek cesedi çıkarılmış kimliği belirsiz ceset olarak geçmiş kayıtlara polisin biri serkana benzetmiş tv izlerken ve araştırrınca serkan olduğu çıktı yani geçen yıl ölmüş çocuk,buketten haber yok ama denizde yine ceset bulmuşlar benzetmişler bakalım :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…