Sen de begendiğini ifade etme, bosver :)Her şeyi nazara bağlayan insanlar arttı mı yoksa hep BANA mı denk geliyor bilmiyorum hanımlar.
Artık inanın bir şeyi beğenmeye güzel demeye korkuyorum. Ya da beğendi isem maşaAllah demekten dilim kuruyor.
Kimle görüşsem muhakkak kendisine değen nazardan bahsediyor. Bu sefer tedirgin oluyorum. Başına bir şey gelse benden bilecek o şahıs ya da şahıslar diye.
Bardak kırılıyor nazardan. Düşüyor nazardan. Tamam bende negatif enerji olduğunu biliyorum. Hatta gözden çıkan enerjinin varlığı bilimsel olarak da ispatlandı da sanki bu kadarı fazla geliyor.
kımısı yasanılan seylere sebep bır dayanak gormek bır sebebe baglamak ıster kımısı de ustunde durmaz normal hayatın akısına devam ederHer şeyi nazara bağlayan insanlar arttı mı yoksa hep BANA mı denk geliyor bilmiyorum hanımlar.
Artık inanın bir şeyi beğenmeye güzel demeye korkuyorum. Ya da beğendi isem maşaAllah demekten dilim kuruyor.
Kimle görüşsem muhakkak kendisine değen nazardan bahsediyor. Bu sefer tedirgin oluyorum. Başına bir şey gelse benden bilecek o şahıs ya da şahıslar diye.
Bardak kırılıyor nazardan. Düşüyor nazardan. Tamam bende negatif enerji olduğunu biliyorum. Hatta gözden çıkan enerjinin varlığı bilimsel olarak da ispatlandı da sanki bu kadarı fazla geliyor.
Sadece benimle ilgili değil. Atıyorum kadının çocuğu o gün çok ağlıyor. Ya bak görüyor musun filan geldi. Çocuk o gittikten sonra ağlıyora bağlıyorlar. Ya çok ilginç. Çoğaldı sanki bu tipler. Önceden hemen hemen hiç karşılaşmıyordum.Sen de begendiğini ifade etme, bosver :)
Hayır sadece benimle alakalı değil. Zaten çok insanla görüşmüyorum. Ya filan geldi bugün. Üstüme bir ağırlık çöktü.Bence sizin nazar degdirdiginize inaniyorlar.o yüzden sizi uyariyorlar
Hmm,evet benim çevremde de aynen bu tipler var. Bu kadarına da yapacak bi şey yok gibi bence.Sadece benimle ilgili değil. Atıyorum kadının çocuğu o gün çok ağlıyor. Ya bak görüyor musun filan geldi. Çocuk o gittikten sonra ağlıyora bağlıyorlar. Ya çok ilginç. Çoğaldı sanki bu tipler. Önceden hemen hemen hiç karşılaşmıyordum.
Nazar var ama o kadar değil. Bence ağlama falan değil de,nazar enerji emer. Yorgun düşersin. Bir eşya kırılır. İnsan çatlatır demişler ama düşen insanın dikkatsizliği nazar olmuyorSadece benimle ilgili değil. Atıyorum kadının çocuğu o gün çok ağlıyor. Ya bak görüyor musun filan geldi. Çocuk o gittikten sonra ağlıyora bağlıyorlar. Ya çok ilginç. Çoğaldı sanki bu tipler. Önceden hemen hemen hiç karşılaşmıyordum.
Sanırım. Kesinlikle doğru. Ama artık insanlar tembelleşti ona kılıf mı buluyorlar anlamadım ki.kımısı yasanılan seylere sebep bır dayanak gormek bır sebebe baglamak ıster kımısı de ustunde durmaz normal hayatın akısına devam eder
cok fazla nazarcılar ve kadercıler var esımden dayak yemek kaderımmıs cekerım dıyen bıle gordu bu gozler herkes kendınce yasıyor ıste
Ben de inanıyorum kesinlikle ama bu kadarı da artık fazla geldi. Ya hu hiç mı kendi döngüsünde hareket eden bir şey yok.Nazar var ama o kadar değil. Bence ağlama falan değil de,nazar enerji emer. Yorgun düşersin. Bir eşya kırılır. İnsan çatlatır demişler ama düşen insanın dikkatsizliği nazar olmuyor
Aynenn. Yokmuş işte. Bi de kendini çok yüksekte gören insanlarda oluyor o yani demek istediğimi anlamışsınızdır. Hemen nazara, çekememezliğe bağlıyorBen de inanıyorum kesinlikle ama bu kadarı da artık fazla geldi. Ya hu hiç mı kendi döngüsünde hareket eden bir şey yok.
Hem kendilerine hem de çevreye sıkıntı oluyor ama. İnsan suçluluk psikolojisine girecek nerdeyseHmm,evet benim çevremde de aynen bu tipler var. Bu kadarına da yapacak bi şey yok gibi bence.
Herkeşler o kaddar mıhteşem o kaddar güzel ve ulaşılmaz ki, hepiciğine nazarlar değiyor
Komik buluyorum, gerçekten.
Evet birkaç aksilik üst üste gelse tamam da, bardak kırıldı nazar nedir ya.
Sakarsın işte
Valla o derece psikopat dusunceye sahip insanlara karşı hiçbir suçluluk hissetmemelisinHem kendilerine hem de çevreye sıkıntı oluyor ama. İnsan suçluluk psikolojisine girecek nerdeyse
ya hıc unutmuyorum yenı eve gectıgımde bazı arkadaslar tanıdıklar hayırlı olsuna geldılerHerkeşler o kaddar mıhteşem o kaddar güzel ve ulaşılmaz ki, hepiciğine nazarlar değiyor
Komik buluyorum, gerçekten.
Evet birkaç aksilik üst üste gelse tamam da, bardak kırıldı nazar nedir ya.
Sakarsın işte
Keske suratlarını instagramda anneleri tarafından bebeklerin Yuzune konan emojı ile kapatıp gezseler, mesela su.
Bizde görmesek ve nazar degmese.
Gözlerim mavi ve mavi gozun nazarı cok deger gıbı sacma sapan seyler soyledıgınde, kimsenin bıseyını begenmedıgım ıcın nazarımda degmıyodur neyse ki yırttınız hadi diye espri yapıyorum bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?