- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
Emojı yaptırıp suratına emojı yapıstırcam nazardan bahsedenınçok iyi diyorsunuz.
Yani nazardan o kadar korkuyorsan hiç paylaşma. Enteresan.
Haklisiniz inan ki. İnsan kendinden şüphe etmeye başlıyor.Valla o derece psikopat dusunceye sahip insanlara karşı hiçbir suçluluk hissetmemelisin
Sorarsa nazarım değmesin deriz artık. Bunu yapayım benEmojı yaptırıp suratına emojı yapıstırcam nazardan bahsedenın
Mukemmel olan herkese benden gozunden kalp fıskıran emojiiiii.... Çirkine yok...Sorarsa nazarım değmesin deriz artık. Bunu yapayım ben
ya hıc unutmuyorum yenı eve gectıgımde bazı arkadaslar tanıdıklar hayırlı olsuna geldıler
elımde cay bardagı resmen once hopladı sonra patladı
sen o ortamı gormen lazım
ay ay ay nazar degenın gozu cıksın
yahu bahsettıgınız nazarı kendı kendıme yapmadıgıma gore ıcınızden bırı nıye gozunuz cıksın anlamadımbelkı basıt bır sıcak sogugun ani öpüşmesidir yanı belkı cok basıt bır mevzu ama hemen nazar vallahı benım aklıma gelmemıstı hatta buna benzer bır konuya da yazmıstım daha once mesela bazı yasanılan aksılıklerın gercekten nazardansa oldugunu nasıl anlarız
yanı basıma bır aksılık geldıgınde hah ıste bu nazar dıyemedım hıc su omru 33 yıllık yasantımda
Ben nazara çok gelen ve nazar eden bir insanımya hıc unutmuyorum yenı eve gectıgımde bazı arkadaslar tanıdıklar hayırlı olsuna geldıler
elımde cay bardagı resmen once hopladı sonra patladı
sen o ortamı gormen lazım
ay ay ay nazar degenın gozu cıksın
yahu bahsettıgınız nazarı kendı kendıme yapmadıgıma gore ıcınızden bırı nıye gozunuz cıksın anlamadımbelkı basıt bır sıcak sogugun ani öpüşmesidir yanı belkı cok basıt bır mevzu ama hemen nazar vallahı benım aklıma gelmemıstı hatta buna benzer bır konuya da yazmıstım daha once mesela bazı yasanılan aksılıklerın gercekten nazardansa oldugunu nasıl anlarız
yanı basıma bır aksılık geldıgınde hah ıste bu nazar dıyemedım hıc su omru 33 yıllık yasantımda
Çok iyi çok beğendimMukemmel olan herkese benden gozunden kalp fıskıran emojiiiii.... Çirkine yok...
Herkese benden cay, şakir e yok repliginin emojılısı...
Gerçekten yüceltme şekli, az önce açıkladım bana değer bu enerji işi ve yıldızım düşük.gerçekten çok haklısınız. Acaba insanın kendini yüceltme şekli mı değişti ben insan içine çikolatalı diye düşünmedim değil. 3 senedir çoğunlukla evdeyim de.
Baska isimiz yok cunkuÇok iyi çok beğendim
Nazarımız değmesin sonra...
heee ozaman bana gercekten hıc nazar degmemıs ama suan kendımden suphe ettım kızıma degdırıyor olabılırım bazen cok poncık oluyor canıma sokasım gelıyor o an basına ılla bır ıs gelıyorBen nazara çok gelen ve nazar eden bir insanım
Ama şöyle, bana annemin nazarı değer en fazla, ay nasıl güzel oldun dese gözüm kanlanır, bir şey dese üstüme bir şey dökülür falan
Ama kalabalık bir topluma girince ve biliyorum o tayfayı, bedenimde 4 cm falan büyüklüğünde göz gibi irinimsi çıbanımsı bir şey çıkıyor.
Nişanda sol, düğünümde sağ omzumda delik oluştu.
Hatta ne zaman yine öyle bir ortama girsem omuz, bel bacak vs gibi yerlerimde illa bir şey çıkar.
Nazar diye buna denir mesela, öyle bardakmış eşyaymış değil.
Hah benim de değer, ay maşallah dediğim tuzla buz olur ya da pat diye düşer falan.
Bakmam ondan kimselere
Yaaa, su cumleyı olsem kurmam hadi kurdum diyelim yuzum domates gibi kızarır utancımdan.Geçen biri mesaj atmış. Ay herkes paylaşıyor bişi olmuyor. Ben görüyorum diye yazıyorum sabah kör kalkıyorum diye.
Şimdi şöyle bir durum var. Fazla enerji yüklendiği zaman bir şekilde çıkıyor. Ona inanıyorum. Stres uykusuzluk ne bileyim fesat insanın düşüncesi bunlar negatif bir enerjidir. Bir şekilde çıkar. Bu gerçektir.Ben nazara çok gelen ve nazar eden bir insanım
Ama şöyle, bana annemin nazarı değer en fazla, ay nasıl güzel oldun dese gözüm kanlanır, bir şey dese üstüme bir şey dökülür falan
Ama kalabalık bir topluma girince ve biliyorum o tayfayı, bedenimde 4 cm falan büyüklüğünde göz gibi irinimsi çıbanımsı bir şey çıkıyor.
Hatta ne zaman yine öyle bir ortama girsem omuz, bel bacak vs gibi yerlerimde illa bir şey çıkar.
Hah benim de değer, ay maşallah dediğim tuzla buz olur ya da pat diye düşer falan.
Bakmam ondan kimselere
En çok sevenin nazarı değer zaten.heee ozaman bana gercekten hıc nazar degmemıs ama suan kendımden suphe ettım kızıma degdırıyor olabılırım bazen cok poncık oluyor canıma sokasım gelıyor o an basına ılla bır ıs gelıyoryanı bunu bırtek kızımla yasadım
Ben nazara çok gelen ve nazar eden bir insanım
Bakmam ondan kimselere
E tabi ki öyle, kendimden dolayı çok araştırdım bu mevzuyu.Şimdi şöyle bir durum var. Fazla enerji yüklendiği zaman bir şekilde çıkıyor. Ona inanıyorum. Stres uykusuzluk ne bileyim fesat insanın düşüncesi bunlar negatif bir enerjidir. Bir şekilde çıkar. Bu gerçektir.
Ama öteki türlü herşeyi bağlamak bana yanlık geliyor.
Maşallah dediğinin ömrü 5 dk derler banaAboov ben buna süper güc diyorum
Bende yok ama bana cok isler, icime sikinti girer sebepsiz darlirim gögsüm sikisir agirliktan
Nazarim deger mi bilemiyorum, genelde kimseye özenmiyorum bile, icimden begenme duygusunu almislar sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?