- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
E tabi ki öyle, kendimden dolayı çok araştırdım bu mevzuyu.
Öyle nazar edilecek bir şeyim yok ha yanlış anlaşılmasın
Bu kadar dalga geçip 1 numaraya bağlamayayım
Enerjim düşük sadece, kolay etkileniyor auram dış etkenlerden o kadar.
Ama günümüzün ben muhteşem etiketiyim oldu.
Tırnağı kırılsa adı nazar oldu
Maşallah dediğinin ömrü 5 dk derler bana
Uzun zamandır düşmüyorum dediğimin ilk adımında yere yapışmam var benim, kendime de ediyorum yani.
Ağzıyla yaşamak oluyor bir nevi, ondan hep hayırlıyı çağır şom ağızlı diye uyarırlar
Her şeyi nazara bağlayan insanlar arttı mı yoksa hep BANA mı denk geliyor bilmiyorum hanımlar.
Artık inanın bir şeyi beğenmeye güzel demeye korkuyorum. Ya da beğendi isem maşaAllah demekten dilim kuruyor.
Kimle görüşsem muhakkak kendisine değen nazardan bahsediyor. Bu sefer tedirgin oluyorum. Başına bir şey gelse benden bilecek o şahıs ya da şahıslar diye.
Bardak kırılıyor nazardan. Düşüyor nazardan. Tamam bende negatif enerji olduğunu biliyorum. Hatta gözden çıkan enerjinin varlığı bilimsel olarak da ispatlandı da sanki bu kadarı fazla geliyor.
Ben şöyle düşünüyorum, çevremi sevdiğim şeylerle doldurup, sevmediklerimi attım mesela.Ya en az yarim senedir aurami nasil korurum diye dolaniyorum
Basima ne geliyorsa benim gücsüzlügümün de payi var cünkü bunun farkindayim
Ama caresini henüz bulamiyorum
Bir bakistan yikilabiliyorum, tek care cok nadir insanlarla görüsmek oldu
Bu gücsüzlük olduguna inanmak istemiyorum cünkü kendimi güclü bulurum
Ama negatiflerden de cok etkilenirim, dayanamam
Ben şöyle düşünüyorum, çevremi sevdiğim şeylerle doldurup, sevmediklerimi attım mesela.
Zorunluluklar hariç sevmediğim insanlarla hiç görüşmem.
Sevmediğim eşya barındırmam, bana kötü hatırası olan her şeyi mutlaka başkasına veririm.
Evimde sivri köşe çok azdır, genelde yuvarlak, oval vb kesimleri olan pofpof mobilyalarım var, sivri köşeler çok enerji topluyormuş.
Bayağı faydasını gördüm.
Mutlu olduğunuz yerde enerji de yükseliyor.
Bir annemin nazarına karşı koyamıyorum o kadar
İnsan çiğ süt emmiş işte.Ben de yaklasik bir senedir evde sadelesiyorum, aynen sevmediklerimden ayriliyorum, beyenmediklerimi tutmuyorum elimde, hergün toz aliyorum, saf gül yagi aldim suyla seyreltip yüzüme sikiyorum bircok sey yapiyorum iyi hissetmek temiz yasamak, arinmak adina
Yine de insanlara karsi gardim cok düsük mü bilemiyorum, cok cabuk tesir altinda kaliyorum
Bir tane arkadasim vardi onunla dahi görüsmüyorum niyetinin iyi olmadigini hissettikten sonra
Ay huzur ariyorum, iyi insan olma yolunda cabaliyorum. Hayirlisi belki de bunda da bir hayir vardir
Kötü düsüncesi olanlarin bu kadar saglam nasil ayakta durdukdularina, vicdani sizlanaman laf sokup kötülük istemelerine de hayret ediyorum
Millet yürek yemis sanki insan kirmak bana öyle zor geliyor ki, sasiriyorum
İnsan çiğ süt emmiş işte.
Eskiden çok kinci, intikam güden bir insandım.
Çocuklardan sonra pamuk şeker oldum.
Kötü ve haset olduğunu bildiğim insana bile yardım elim uzananiliyor.
Aştım o mevzuları nasıl yapar eder diye, ben kendimden mesulüm ve yapmazsam ben rahat uyuyamam dedim.
Başkalarıyla değil kendimle hesabım var benim diyerek devam ediyorum.
Ve bu beni inanılmaz yükseltti, sinirimi törpüledi, gerginliğimi azalttı.
Kardeşin kardeşi, çocuğun annesini öldürebildiği dünyada, sadece kendimden medet ve iyilik ummak gerçekten çok yükseğe çekti beni.
Siz de hayata öyle bakın, yalnız kendimizden mesulüz ve kendi hesabımızı vereceğiz.
aaa aklıma bırsey daha geldı
sımdı konuyu ve yorumları okuyunca gerıye donuk tum sanıyeler fılm serıdı gıbı gozumun onunden gectı komple gerı sardı
kayınvalıdem tursu basmıstı cok severımde
yidim yidim yidim :) of cok guzel olmus ellerıne saglık dedım
ertesı gun komple bembeyaz olmus bozulmustu
dedıkı nazarın degdı
tursu ya
tursu
deger mı cıdden
yanı baya salatalık sarımsak falan ?
duzeltme : havucta vardı ya
40 yıllık ev hanımı bılemedım kı sofrayı ben topladım kavanozu yerıne ben koydum bır gece once yedım tursuyu ertesı sabah tum tursu çöp
Yani sirke falan nazar bozar derler, sirkeyle kurduysa nazar değildir.
Şaka bir yana, ağzını açık unutmuş olmasın o
Bence çok doğru bir yoldasınız, çünkü ben de aynı yoldayımBir sene öncesinde zaten kendimi sorgulamaya basladim, kinci bir insandim sinirden titreyecek kadar nefret dolardim. Bunun farkina varip kendimi düzeltmeye calistim.
Ama ben bana yapilanlar icin bu hale geliyordum birine bilerek bir kötülük yapamam, kendime bunun hesabini veremem
Gecmisa bagli yasiyordum, bilinclati temizligi falan yaptirdim yani ise yarasin yaramasin kendim icin adim attim, hala da bu yolda ilerliyorum
Insanlari kötülük yapiyor diye elestirmiyorum zaten, cesaretlerine sasiyorum
Kendimi cokca sorguluyorum, bilincli olmaya calisiyorum ve nereden bakarsam bakayim baskasina duyulan bütün kötü hisler insanin ilk kendine zarar, bircok insan bunun farkinda degil
Ahahahaha, bence siz kv denize kızın.40 yıllık ev hanımı bılemedım kı sofrayı ben topladım kavanozu yerıne ben koydum bır gece once yedım tursuyu ertesı sabah tum tursu çöp
hep sırke ıle kurulur
yanı havuca salatalıga nasıl nazar etmıs olabılırım dıye dusundum
tuh keske tursunun hepsını yeseymısım bak yıne ıcıme oturdu
kimse kimseye maşaALLAH demiyor. mal gibi üzerilerine dikiyolar.Ben de inanıyorum kesinlikle ama bu kadarı da artık fazla geldi. Ya hu hiç mı kendi döngüsünde hareket eden bir şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?