- Konu Sahibi Winnethepooh
-
Size bunları yaşattıktan sonra hala nasıl desem , ayıp olur mu , ne yapsam acaba kafasındasınız. Şu an çok daha kötü bir durum içinde olabilirdiniz onun yüzünden . Direkt size yaşattıkları yüzünden evi ayıracağınızı söyleyin o da kendi planını yapsın siz de bir an önce kurtulun gitsin.Eskiden sadece kendisi için birileri geliyordu yine sorundu ama bu kadar dert etmiyordum ama bu çok fazla. Haklısınız ama benimle konuşmuyor bile şimdi gidip nasıl konuya gireceğimi bile bilemiyorum
Kız sen şaka mısınyahu kadın seni resmen adama bırakmış adama ben hala onlar kadar kötü olamam diyorsun. Yazamıyorum da açık açık banlancam. Ay sinir oldum ben bu konuya sanki benim başıma geldi gibi sinir oldum bu sitede ilk defa. Ben gidiyorum burdan
İnşallah ya. Çok üzüldüm açıkçası. Kızın küçüklüğünden ve toyluğundan yararlanmaya çalışıyo o kadın.Valla icimden geçenleri dediniz
Konu sahibi tecavuz, cinayet haberlerinden bihaber gibi. Ev arkadaşını gidip dovesim var o dereceBence cok aşırı iyi niyetli, yani ev arkadaşının kendisine yapabilceklerine inanmak istemiyor. İnsallah kazasız belasız 1 ayı atlatır.
Kendisi epey genis olduğu icin ona normal geliyor boyle seyler.Yani aklım almıyor. Ben lafı evirip çevirip öyle şey yapıyormuşum. Cok büyütüyormuşum. Çok sacmaymış bu yaptığım
konu sahibi çok saf olamaz bence unıversite öğrencisi çünkü.bence bu durumdan aşırı rahatsız değil olsaydı şimdiye kıyameti koparır o evden ayrılırdı.kalacak yer mi yok başka yurtlar var apartlar var ev arkadaşı arayan unıversıteli kızlar var.biz de unıversite okuduk neden başımıza gelmedi bu tür bir kadın.burda anca şikayet ediyor icraat yok amaKendisi epey genis olduğu icin ona normal geliyor boyle seyler.
konu sahibi çok saf olamaz bence unıversite öğrencisi çünkü.bence bu durumdan aşırı rahatsız değil olsaydı şimdiye kıyameti koparır o evden ayrılırdı.kalacak yer mi yok başka yurtlar var apartlar var ev arkadaşı arayan unıversıteli kızlar var.biz de unıversite okuduk neden başımıza gelmedi bu tür bir kadın.burda anca şikayet ediyor icraat yok ama
Evet ben geçmiş konularına baktım biraz şimdi saflıktan değilmiş. Aşırı rahatsız olmama durumu var. Haklısınız.konu sahibi çok saf olamaz bence unıversite öğrencisi çünkü.bence bu durumdan aşırı rahatsız değil olsaydı şimdiye kıyameti koparır o evden ayrılırdı.kalacak yer mi yok başka yurtlar var apartlar var ev arkadaşı arayan unıversıteli kızlar var.biz de unıversite okuduk neden başımıza gelmedi bu tür bir kadın.burda anca şikayet ediyor icraat yok ama
Benim annem devlet yurdunu bile arıyodu şaka gibiydi kadınValla ben kızım olsa güvenliği olan devlet yurdu yada özel yurt , apart dışındaki bir yerde kalmasına izin vermezdim zaten. Ortalık cok kotu konu sahibi yanlış anlamasın ama ailesine de kızdım. 21 yaşındaki gencecik kızın 37 yaşındaki bir kadınla ayni eve çıkmasına izin vermemeleri lazımdı . Abla gibi davranır eder diye düşündüler belki de ama ortam cok bozuk artık.
Doğrudur inanırım annem de öyle çalışmaya başladım hala daha arar . Özel derse gittiğim aileye ilk gidişimse girerken ara çıkınca ara derBenim annem devlet yurdunu bile arıyodu şaka gibiydi kadınanne olunca anlıycakmışım öyle der bi de
Doğrudur inanırım annem de öyle çalışmaya başladım hala daha arar . Özel derse gittiğim aileye ilk gidişimse girerken ara çıkınca ara der
AminAllah başlarımızdan eksik etmesin :)
Henüz geç kalmadım..Yanlış birşey yokmu? Konuda bir tane doğru var mı? İsterse 2 saat mesafe olsun, Hemen kendi yaşıtın gençlerin yanına geç. Eğer geç kalmadıysan ki inşallah kalmamışsındır. harcarlar seni.
Bunun pısırıklıkla alakası yok ben o gece yeterince sesimi yükselttim ama sevişmelerini bölüp gelmediler. Bugün ev arkadaşımla gayet net ve sert bir şekilde 1 ay içinde çikacağımı ve hu süre içinde sevgilisini evde istemediğimi söyledim. Mecbur gelecek oturmasaydın madem o gece bizimle diyip sıyrıldı işin içinden. Umuyorum ki böyle bir sey yaşamazsınız asla. Ama başa gelince insan muazzam arada kalıyor çünkü karşıdaki sizi dinlemiyor bile. Her zaman haklı kendinceher öneriyi reddediyorsunuz.
21 yaşında genç bir kadın kendi evinde bu şekilde taciz ediliyorsa eğer bunu ailesiyle paylaşmalı.
22 yaşındayım böyle bir durum yaşasam ilk önce gider o ev arkadaşımın sevişme sini bölerdim evde ciddi bir kaos ortamı yaratıp rezil ederdim onu. gerekirse çıkar apartmanın içinde bağırırdım kovulursak beraber kovulalım. sonra babamı arardım sonra izlerdik eğlenceyi. kendi başınıza içinden çıkamıyorsunuz ve bence biraz pısırıksınız o yüzden ailenizden yardım alın. gerekirse borç harç bir şekilde taşının.
Kesinlikle güvenmemem gerekiyormuş evet. 2 yıldır aynı evdeyiz ve böyle bir şey olmaz diye düsünmüstüm ama öyle olmuyormuş maalesef"Tanıdığım insanlar, o kadar da ileri gitmezler diye" düşünme. Sevgilisiyle saat kaçta bilmem nerde napmış bizi ilgilendirmez. Ama eve çağırdığı birinin seni bu denli taciz etmesini normal karşılayan birinden ben her türlü pisliği beklerim arkadaşım.
Daha önce de okumuştum sanki ben senin konularını. Arkadaşın biraz da saf, yarım akıllı biri galiba. Hem suçlu hem güçlü, saçma sapan triplere giriyor. O saf da olsa, çevresindekilerin ne mal olduğunu bilemezsin.
Şuan için mecbursan da, her türlü tedbirini al. Bu ülkede neler oluyor, her gün haberlerde neler neler okuyoruz. Kimseye güvenme.
Muazzam geniş bir insan. Açık açık sert bir dille konustum söylediklerimi baskası bana söylese oturur ağlardım. Ama o sadece 'madem oturmasaydın o gece bizimle, brnim sevgilim mecbur gelecek bize yoksa görüsemeyiz' dedi ve sıyrıldıDerslerinize mi odaklanacaksınız yoksa bu stresi mi yaşayacaksınız bilmiyorum ama o taktirde mutlaka temkinli olun, kadının genişliği beni çok rahatsız etti, ben bile buradan kendimi güvensiz hissettim.Telefonunuz mutlaka yanınızda olsun, kapınıza bir kilit alın, mümkünse bir kuzeniniz filan gelip bu bir ayda yanınızda dursun, hem psikolojik olarakta kendinizi daha iyi hissettirir.biber gazı filan temin edin.çünkü cidden bu tarz insanlardan her şey beklenir.
Ya ben sadece 2 yıldır aynı evdeyiz ve böyle bir kötülük yapamaz diye düsündüm. 2 yıldir her zor gününde yanında oldum. Gecenin bi vakti arkadaşımda kalırken aradı gel ben kötüyüm dedi koşa koşa eve döndüm. Bunlara karşılık bana böyle bişey yapmaz dedim güvendim ve o sekilde yanlarında bulundum. Ama yapılabiliyormuşYani tam ben diyecektim harcarlar diye. Canım alınma ama biz de üni hayatından geçtik. Başta oturmayı kabul etmen hata bir de sarhoş. İyi niyetli misin saf mısın anlamadım. Bu benim başıma gelse odamın kapısını kilitleyip karşısına bile çıkmazdım adamın. Birisine HAYIR diyebilmeyi en kısa zamanda öğren. Ayrıca 37yaşındaki kadınla aynı evde asla olmaz yani. Hayata bakış açınız farklı şuan.
Kendine yurt falan bul tek kişilik falan hiç olmazsa ayarla bu senelik için. Gerekirse 1ay fazla öde evine, 1 ay daha çıkamıyormuşsun. O evden kurtul.
HAYIR diyebilmeyi de öğren. Kendi iyiliğin için.
Maalesef bölümüm çok ağır ve sınavlarım geliyor. Devam zorunluluğumda var. Şu süreçte evden ayrılmaya ve yeni bir ev açmaya vaktim yokBencede iğrenç bir durum gece 2 de sizin evde ne işleri yap bird e üstüne içki içiliyor bir an önce ayrılın o evden yarı yıl tatilini beklemeden
Kimseye inanma canım kimseye güvenme. Gerekenleri herkes yazdı. Gerisi sana kalmış. Allah yardımcın olsunYa ben sadece 2 yıldır aynı evdeyiz ve böyle bir kötülük yapamaz diye düsündüm. 2 yıldir her zor gününde yanında oldum. Gecenin bi vakti arkadaşımda kalırken aradı gel ben kötüyüm dedi koşa koşa eve döndüm. Bunlara karşılık bana böyle bişey yapmaz dedim güvendim ve o sekilde yanlarında bulundum. Ama yapılabiliyormuş
Çünlü okilum sebebiyle şu an ayrılmaya vaktim yok. Inanın bende cok istiyorum hemen ayrılmayı ama imkanı yokNasıl kabul ettiniz aklım almıyor. Gecenin 2sinde adam size içmeye geliyor sizin için, üstelik sevgiliniz var. Adam ya saldırsaydı size? Çok daha kötü şeyler olabilirdi emin olun. Ayrılın evden, niye çekiyosunuz bunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?