Kendi Evinde Sözlü Taciz?

Eskiden sadece kendisi için birileri geliyordu yine sorundu ama bu kadar dert etmiyordum ama bu çok fazla. Haklısınız ama benimle konuşmuyor bile şimdi gidip nasıl konuya gireceğimi bile bilemiyorum
Size bunları yaşattıktan sonra hala nasıl desem , ayıp olur mu , ne yapsam acaba kafasındasınız. Şu an çok daha kötü bir durum içinde olabilirdiniz onun yüzünden . Direkt size yaşattıkları yüzünden evi ayıracağınızı söyleyin o da kendi planını yapsın siz de bir an önce kurtulun gitsin.

Valla icimden geçenleri dediniz
Konu sahibi tecavuz, cinayet haberlerinden bihaber gibi. Ev arkadaşını gidip dovesim var o derece Bence cok aşırı iyi niyetli, yani ev arkadaşının kendisine yapabilceklerine inanmak istemiyor. İnsallah kazasız belasız 1 ayı atlatır.

İnşallah ya. Çok üzüldüm açıkçası. Kızın küçüklüğünden ve toyluğundan yararlanmaya çalışıyo o kadın. Anlattığı sahneyi düşünemedim çok üzücü. Allahım korusun inşallah

Kendisi epey genis olduğu icin ona normal geliyor boyle seyler.
konu sahibi çok saf olamaz bence unıversite öğrencisi çünkü.bence bu durumdan aşırı rahatsız değil olsaydı şimdiye kıyameti koparır o evden ayrılırdı.kalacak yer mi yok başka yurtlar var apartlar var ev arkadaşı arayan unıversıteli kızlar var.biz de unıversite okuduk neden başımıza gelmedi bu tür bir kadın.burda anca şikayet ediyor icraat yok ama

Valla ben kızım olsa güvenliği olan devlet yurdu yada özel yurt , apart dışındaki bir yerde kalmasına izin vermezdim zaten. Ortalık cok kotu konu sahibi yanlış anlamasın ama ailesine de kızdım. 21 yaşındaki gencecik kızın 37 yaşındaki bir kadınla ayni eve çıkmasına izin vermemeleri lazımdı . Abla gibi davranır eder diye düşündüler belki de ama ortam cok bozuk artık.

Evet ben geçmiş konularına baktım biraz şimdi saflıktan değilmiş. Aşırı rahatsız olmama durumu var. Haklısınız.

Benim annem devlet yurdunu bile arıyodu şaka gibiydi kadın anne olunca anlıycakmışım öyle der bi de

Konu sahibi Allah korumus derler ya sizin ki o hesap olmus.

Bir daha dikkat edin sarhos adam gelir madde kullanan adam da gelebilir belli olmaz size bir sey yapar.
Arkadasiniz da seslenmez gonlu vardi der.
Dava bile acamazsiniz herkes size karsi sahit olur.

Bunun pısırıklıkla alakası yok ben o gece yeterince sesimi yükselttim ama sevişmelerini bölüp gelmediler. Bugün ev arkadaşımla gayet net ve sert bir şekilde 1 ay içinde çikacağımı ve hu süre içinde sevgilisini evde istemediğimi söyledim. Mecbur gelecek oturmasaydın madem o gece bizimle diyip sıyrıldı işin içinden. Umuyorum ki böyle bir sey yaşamazsınız asla. Ama başa gelince insan muazzam arada kalıyor çünkü karşıdaki sizi dinlemiyor bile. Her zaman haklı kendince

Kesinlikle güvenmemem gerekiyormuş evet. 2 yıldır aynı evdeyiz ve böyle bir şey olmaz diye düsünmüstüm ama öyle olmuyormuş maalesef

Muazzam geniş bir insan. Açık açık sert bir dille konustum söylediklerimi baskası bana söylese oturur ağlardım. Ama o sadece 'madem oturmasaydın o gece bizimle, brnim sevgilim mecbur gelecek bize yoksa görüsemeyiz' dedi ve sıyrıldı

Ya ben sadece 2 yıldır aynı evdeyiz ve böyle bir kötülük yapamaz diye düsündüm. 2 yıldir her zor gününde yanında oldum. Gecenin bi vakti arkadaşımda kalırken aradı gel ben kötüyüm dedi koşa koşa eve döndüm. Bunlara karşılık bana böyle bişey yapmaz dedim güvendim ve o sekilde yanlarında bulundum. Ama yapılabiliyormuş

Bencede iğrenç bir durum gece 2 de sizin evde ne işleri yap bird e üstüne içki içiliyor bir an önce ayrılın o evden yarı yıl tatilini beklemeden
Maalesef bölümüm çok ağır ve sınavlarım geliyor. Devam zorunluluğumda var. Şu süreçte evden ayrılmaya ve yeni bir ev açmaya vaktim yok

Kimseye inanma canım kimseye güvenme. Gerekenleri herkes yazdı. Gerisi sana kalmış. Allah yardımcın olsun

Çünlü okilum sebebiyle şu an ayrılmaya vaktim yok. Inanın bende cok istiyorum hemen ayrılmayı ama imkanı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…