- 20 Kasım 2017
- 1.812
- 1.100
- 133
- Konu Sahibi Winnethepooh
-
Haklısın ama bu insanlar iyi niyeti öldürüyor resmen..Kız sen şaka mısınyahu kadın seni resmen adama bırakmış adama ben hala onlar kadar kötü olamam diyorsun. Yazamıyorum da açık açık banlancam. Ay sinir oldum ben bu konuya sanki benim başıma geldi gibi sinir oldum bu sitede ilk defa. Ben gidiyorum burdan
Söyledim. Benim çok buyüttüğümü söyledi :)Size bunları yaşattıktan sonra hala nasıl desem , ayıp olur mu , ne yapsam acaba kafasındasınız. Şu an çok daha kötü bir durum içinde olabilirdiniz onun yüzünden . Direkt size yaşattıkları yüzünden evi ayıracağınızı söyleyin o da kendi planını yapsın siz de bir an önce kurtulun gitsin.
Sizin görüsünüzdür saygı duyarım. Ama ben burda yorumlara bakarsanız derdimi ona anlatamamaktan yakınıyorum. Çünkü ben ona ne kadar konuşursam konuşayım beni dinlemiyor kendini hsklı görüyor. Ama yinede teşekkür ederim.konu sahibi çok saf olamaz bence unıversite öğrencisi çünkü.bence bu durumdan aşırı rahatsız değil olsaydı şimdiye kıyameti koparır o evden ayrılırdı.kalacak yer mi yok başka yurtlar var apartlar var ev arkadaşı arayan unıversıteli kızlar var.biz de unıversite okuduk neden başımıza gelmedi bu tür bir kadın.burda anca şikayet ediyor icraat yok ama
Eski konularımda ne var ya da neye istinaden söylediniz bilemiyorum. Derdiniz ilk açtığım konularsa o dönem burayı başkası için açmıştık o konu açıyordu. Sonrasında site yöneticileriyle de konuştum ancak konuları silmeyi ya da başka bir hesap açmama izin vermediler. Lütfen insanlara karşı bu sekilde ön yargılı olmayınızEvet ben geçmiş konularına baktım biraz şimdi saflıktan değilmiş. Aşırı rahatsız olmama durumu var. Haklısınız.
Sana bir sürü tavsiye verdik buna mı takıldın ? Safmış deseydim daha mı iyiydi. Eski konularından ne kadar bilinçli olduğunu gördüm bazı şeylerde. Lütfen sen de ön yargılı olma bu şekilde.Eski konularımda ne var ya da neye istinaden söylediniz bilemiyorum. Derdiniz ilk açtığım konularsa o dönem burayı başkası için açmıştık o konu açıyordu. Sonrasında site yöneticileriyle de konuştum ancak konuları silmeyi ya da başka bir hesap açmama izin vermediler. Lütfen insanlara karşı bu sekilde ön yargılı olmayınız
Burda ki zamane kızlarını okudukça çok korkuyorum gecenin ikisinde adamların sizde ne işi var birde sarhoş orda sana tecavüz etse napcan ev arkadaşın nerde ne halt yiyorsa yesin evinize niye alıyorsunuz anneler babalar gözlerinden sakınarak korkarak büyütüyorlar aman yavrum kötü insanlarla karşılaşmasına kaç yaşına kadar üstüne titre sonra büyüdü artık aklı başında de ama nerdeeeeee valla yürek yemişsinizMerhaba. Eskilerden hatırlayan vardır belkii ev arkadaşımla cok fazla sorunumuz var hatta önceki konumda evden çıkmam için beni çok desteklemistiniz ama dönem ortası çok zor olduğu için çıkamadım hala aynı evdeyim.. Derdime gelecek olursak. Benim ev arkadaşım 37 yaşında ve bendr henüz 21 yaşındayım öğrenciyim. Geçtiğimiz cumartesi günü gece saat 12.30 1 gibi ev arkadaşımın sevgilisi bize geleceğini söyledi ki zaten her haftasonu geliyor ve bunu sorun etmiyorum beni rahatsız etmedikleri sürece. Bende yatıp uyuyacağımı bunu sorun etmeyeceğimi söyledim. 15-20 dakika sonra ev arkadaşım odama geri geldi. "Lütfen uyuma bir arkadaşıyla geliyormuş hep birlikte oturur zaman geçiririz hem sanada bişeyler almışlar" dedi. Bende kızdım kendisine de söyledim. Bu işlerle uğraşmayın benim zaten sevgilim var ve ben bu durumlardan hoşlanmıyorum dedim ama pek dinletemedim. Neyse bunlar gece 2 gibi geldiler bize. Ben zaten çok gerildim çünkü çocuğun bize getirilme amacı gerçekten belli. Neyse ayıp olmasın biseyler almışlar hani biraz otururum yatarım diye düşündüm. Ki bende eşeklik hani bırak ne hali varsa görsünler. Neyse biraz zaman geçti ev arkadaşım zaten duramıyor yerinde illa adamı odaya götürecek bende iyiden iyiye gerildim tabii. Kalktı gitti sevgilisiyle beni elin adamıyla tek bıraktı. Adam 29 yaşında koca adam sarhoş zaten zil zurna. Ay bana neler neler diyor. Çok afedersiniz işte şuraya uzansak ben senin vücudunu izlesem dokunmadan, yok işte sevgilini nasıl mutlu ediyorsun falan diyor bana. Çılgına döndüm ama. Sen bu eve ne amaçla geldin? Beni kendi evimde taciz ediyorsun resmen diye çıkıştım ama adam sarhoş zaten pek oralı değil. Hala drvam ettiriyor. Sonra zaten delirip odama gittim. Kızlar ben bu durumu asla sindiremedim ve kendimi iğrenç hissediyorum. Yani bu ne kadar seviyesiz ve iğrenç bir durum. Ev arkadaşımla konuşup ara tatilimde evi ayıracağımı söylemek istiyorum. Ama olayları erkek arkadaşımda biliyor bugün biraz atışmış ikisi ve ev arkadaşım kendisi haklıymış gibi davranıyor evde sürekli suratı asık ve benimle konuşmuyor. Ben ne yapacağım şimdi anlamadım. Lütfen bi akıl verin.
Tavsiyelerinize asla karşi çikmıyorum haklısınız. Sadece ben derdimi anlatamiyorum karşı tarafa ve evdende şu anlık çıkma durumum yok. Ama saf değil aslında cokta rahatsız olmamış tarzındaki tutumunuz beni biraz kırdı o kadar. Böyle bir durumdan nasıl rahatsız olunmaz ki? Sadece elimden bişey gelmiyorSana bir sürü tavsiye verdik buna mı takıldın ? Safmış deseydim daha mı iyiydi. Eski konularından ne kadar bilinçli olduğunu gördüm bazı şeylerde. Lütfen sen de ön yargılı olma bu şekilde.
Ben çağırmadım aksine gelmemelerini söyledim. Ama yaşım kücük diyemi bilmiyorum beni dinlemiyorlarBurda ki zamane kızlarını okudukça çok korkuyorum gecenin ikisinde adamların sizde ne işi var birde sarhoş orda sana tecavüz etse napcan ev arkadaşın nerde ne halt yiyorsa yesin evinize niye alıyorsunuz anneler babalar gözlerinden sakınarak korkarak büyütüyorlar aman yavrum kötü insanlarla karşılaşmasına kaç yaşına kadar üstüne titre sonra büyüdü artık aklı başında de ama nerdeeeeee valla yürek yemişsiniz
Canım ne diyelim yorum yapıyoruz eleştirilere açık ol iyiliğin için yazışıyoruz. Kardeşim sayılırsın yaş olarak. Tek istediğim başına kötü bir şey gelmeden oradan kurtulman. Kırdıysam özür dilerim tabiki.Tavsiyelerinize asla karşi çikmıyorum haklısınız. Sadece ben derdimi anlatamiyorum karşı tarafa ve evdende şu anlık çıkma durumum yok. Ama saf değil aslında cokta rahatsız olmamış tarzındaki tutumunuz beni biraz kırdı o kadar. Böyle bir durumdan nasıl rahatsız olunmaz ki? Sadece elimden bişey gelmiyor
Yaşına göre ev arkadaşı bul odanın kapısını kitleyebilirdin o saatte oturmak zorunda değildin oda arkadaşın giderken arkadaşınızın gönderin diyebilirsin az yırtık kavgacı ol ev arkadaşının tavrını salla sen konuşma bidaha eve istemediğin kim gelirse kavga çıkar o an huzur verme onlara gelmeye çekinirlerBen çağırmadım aksine gelmemelerini söyledim. Ama yaşım kücük diyemi bilmiyorum beni dinlemiyorlar
İşte aç gözünü küçükde değilsin ev arkadaşın haklı oturmasaydın düşünseydin annen değilki senin yerine o düşünsün bencil biri belliki ondan ne medet umuyorsunO da aynısını söyledi şimdi. Ama beni kendisi cağırdı rica minnet. Erkek adam alkol alınca böyle şeyler yaparmış ben nasıl düşünememişim öyle diyor.
Teşekkür ederim asil ben yanlış bir sey dediysem özür dilerimCanım ne diyelim yorum yapıyoruz eleştirilere açık ol iyiliğin için yazışıyoruz. Kardeşim sayılırsın yaş olarak. Tek istediğim başına kötü bir şey gelmeden oradan kurtulman. Kırdıysam özür dilerim tabiki.
Bakalım ev değiştirmeye çalışıcam en kısa zamandaYaşına göre ev arkadaşı bul odanın kapısını kitleyebilirdin o saatte oturmak zorunda değildin oda arkadaşın giderken arkadaşınızın gönderin diyebilirsin az yırtık kavgacı ol ev arkadaşının tavrını salla sen konuşma bidaha eve istemediğin kim gelirse kavga çıkar o an huzur verme onlara gelmeye çekinirler
Şoyle ki az önce söyledim ilk konularımı ben acmadım. Site yöneticilerıyle de görüstüm ama kabul etmediler silmeyi ve yeni hesap açmayı. Yani bende sorun etmedim. Evet burada sakinim eleştirilere karşı çünkü ben buraya kavga etmeye ve gerilmeye gelmiyorum herkesin kendi görüsü bir yerde saygı duyuyorum bana göre doğru olan bu. Kimseyle alay etmiyorum gercekten böyle sıkıntılarım var ve aşamadıgım için buradayım akıl akıldan üstündür mantığı ile. Ancak dediğim gibi düsüncelerinize her daim saygım var. Keşke herkes bu denli saygıli olsa hayatta. Öteki konuya gelecek olursak, hayır ev arkadaşım o işten para kazanmıyor ama yapsaydı çok zengin olabilirdi. Bana zamanında zor günümde kapısını açtığı için çok fazla kahrına katlandım ama artık direnecek halim kalmadı ve olaylar çığrından çıktı. Her şey bundan ibaret. Umarım yeterince açık olabilmişimdir :)Birde senin niye hiç normal derdin yok? Yok hamilemiyim yok şumuyum yok bumuyum? Sevgilim cinsellik bekliyor vs vs Sen okumaya ayrılmadınmı evinden?
Tekrar yazıcam maalesef içimde ki his elinde alkollü bir içki ile yanındada yaşından büyük bir adamla bu yaxılanları okuyup aklınca kafa buluyomuşsun gibi söylüyor.
Bir de tuhaf bi şekilde eleştirilerede çok sakin cevaplar. İnşallahhh bu arkadaşın kolay para kazanmayı seçen birisi değildir.
Bizim bildiğimiz winnie ormanın ennn masum ayısı.
Sen böyle yazınca daha çok üzülüyorum. Çocuğum hemen çık o evden. Neresinden tutsak dökülüyor. Belki seni kendi pisliklerine çekebilmek için yardım ediyor göründüler. Bak tuzağa düşürürler, kaset falan çekerler, kendini kurtaramazsınŞoyle ki az önce söyledim ilk konularımı ben acmadım. Site yöneticilerıyle de görüstüm ama kabul etmediler silmeyi ve yeni hesap açmayı. Yani bende sorun etmedim. Evet burada sakinim eleştirilere karşı çünkü ben buraya kavga etmeye ve gerilmeye gelmiyorum herkesin kendi görüsü bir yerde saygı duyuyorum bana göre doğru olan bu. Kimseyle alay etmiyorum gercekten böyle sıkıntılarım var ve aşamadıgım için buradayım akıl akıldan üstündür mantığı ile. Ancak dediğim gibi düsüncelerinize her daim saygım var. Keşke herkes bu denli saygıli olsa hayatta. Öteki konuya gelecek olursak, hayır ev arkadaşım o işten para kazanmıyor ama yapsaydı çok zengin olabilirdi. Bana zamanında zor günümde kapısını açtığı için çok fazla kahrına katlandım ama artık direnecek halim kalmadı ve olaylar çığrından çıktı. Her şey bundan ibaret. Umarım yeterince açık olabilmişimdir :)
Yani Allah korusun henüz öyle bir durum yaşanmadı. Ev bakmaya başladım, erkek arkadaşım hemen beni bu evden çıkartmaya kararlı. Sen okuluna git derslerine çalış ben ev islerini de hallederim evi de taşırım bekleme 1 ay diyor. Uygun bir yer bulursak eşyaları toparladıgımız gibi geçeceğim umarımSen böyle yazınca daha çok üzülüyorum. Çocuğum hemen çık o evden. Neresinden tutsak dökülüyor. Belki seni kendi pisliklerine çekebilmek için yardım ediyor göründüler. Bak tuzağa düşürürler, kaset falan çekerler, kendini kurtaramazsın
Erkek arkadaşını bu kadın tanışturmadı değilmi?Yani Allah korusun henüz öyle bir durum yaşanmadı. Ev bakmaya başladım, erkek arkadaşım hemen beni bu evden çıkartmaya kararlı. Sen okuluna git derslerine çalış ben ev islerini de hallederim evi de taşırım bekleme 1 ay diyor. Uygun bir yer bulursak eşyaları toparladıgımız gibi geçeceğim umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?