Kendi Evinde Sözlü Taciz?

Haklısın ama bu insanlar iyi niyeti öldürüyor resmen..
 
Söyledim. Benim çok buyüttüğümü söyledi :)
 
Sizin görüsünüzdür saygı duyarım. Ama ben burda yorumlara bakarsanız derdimi ona anlatamamaktan yakınıyorum. Çünkü ben ona ne kadar konuşursam konuşayım beni dinlemiyor kendini hsklı görüyor. Ama yinede teşekkür ederim.
 
Evet ben geçmiş konularına baktım biraz şimdi saflıktan değilmiş. Aşırı rahatsız olmama durumu var. Haklısınız.
Eski konularımda ne var ya da neye istinaden söylediniz bilemiyorum. Derdiniz ilk açtığım konularsa o dönem burayı başkası için açmıştık o konu açıyordu. Sonrasında site yöneticileriyle de konuştum ancak konuları silmeyi ya da başka bir hesap açmama izin vermediler. Lütfen insanlara karşı bu sekilde ön yargılı olmayınız
 
Sana bir sürü tavsiye verdik buna mı takıldın ? Safmış deseydim daha mı iyiydi. Eski konularından ne kadar bilinçli olduğunu gördüm bazı şeylerde. Lütfen sen de ön yargılı olma bu şekilde.
 
Burda ki zamane kızlarını okudukça çok korkuyorum gecenin ikisinde adamların sizde ne işi var birde sarhoş orda sana tecavüz etse napcan ev arkadaşın nerde ne halt yiyorsa yesin evinize niye alıyorsunuz anneler babalar gözlerinden sakınarak korkarak büyütüyorlar aman yavrum kötü insanlarla karşılaşmasına kaç yaşına kadar üstüne titre sonra büyüdü artık aklı başında de ama nerdeeeeee valla yürek yemişsiniz
 
Kendi evinde tacizi bırak 30 yaşında tanımadığın SARHOŞ adamla tecavüz yaşamadığın için sadaka çıkar yine Allah korumuş aklınızı biraz kullanın
 
Sana bir sürü tavsiye verdik buna mı takıldın ? Safmış deseydim daha mı iyiydi. Eski konularından ne kadar bilinçli olduğunu gördüm bazı şeylerde. Lütfen sen de ön yargılı olma bu şekilde.
Tavsiyelerinize asla karşi çikmıyorum haklısınız. Sadece ben derdimi anlatamiyorum karşı tarafa ve evdende şu anlık çıkma durumum yok. Ama saf değil aslında cokta rahatsız olmamış tarzındaki tutumunuz beni biraz kırdı o kadar. Böyle bir durumdan nasıl rahatsız olunmaz ki? Sadece elimden bişey gelmiyor
 
Ben çağırmadım aksine gelmemelerini söyledim. Ama yaşım kücük diyemi bilmiyorum beni dinlemiyorlar
 
Canım ne diyelim yorum yapıyoruz eleştirilere açık ol iyiliğin için yazışıyoruz. Kardeşim sayılırsın yaş olarak. Tek istediğim başına kötü bir şey gelmeden oradan kurtulman. Kırdıysam özür dilerim tabiki.
 
Ben çağırmadım aksine gelmemelerini söyledim. Ama yaşım kücük diyemi bilmiyorum beni dinlemiyorlar
Yaşına göre ev arkadaşı bul odanın kapısını kitleyebilirdin o saatte oturmak zorunda değildin oda arkadaşın giderken arkadaşınızın gönderin diyebilirsin az yırtık kavgacı ol ev arkadaşının tavrını salla sen konuşma bidaha eve istemediğin kim gelirse kavga çıkar o an huzur verme onlara gelmeye çekinirler
 
O da aynısını söyledi şimdi. Ama beni kendisi cağırdı rica minnet. Erkek adam alkol alınca böyle şeyler yaparmış ben nasıl düşünememişim öyle diyor.
İşte aç gözünü küçükde değilsin ev arkadaşın haklı oturmasaydın düşünseydin annen değilki senin yerine o düşünsün bencil biri belliki ondan ne medet umuyorsun
 
Teşekkür ederim asil ben yanlış bir sey dediysem özür dilerim
 
Bakalım ev değiştirmeye çalışıcam en kısa zamanda
 
Birde senin niye hiç normal derdin yok? Yok hamilemiyim yok şumuyum yok bumuyum? Sevgilim cinsellik bekliyor vs vs Sen okumaya ayrılmadınmı evinden?
Tekrar yazıcam maalesef içimde ki his elinde alkollü bir içki ile yanındada yaşından büyük bir adamla bu yaxılanları okuyup aklınca kafa buluyomuşsun gibi söylüyor.
Bir de tuhaf bi şekilde eleştirilerede çok sakin cevaplar. İnşallahhh bu arkadaşın kolay para kazanmayı seçen birisi değildir.
Bizim bildiğimiz winnie ormanın ennn masum ayısı.
 
Şoyle ki az önce söyledim ilk konularımı ben acmadım. Site yöneticilerıyle de görüstüm ama kabul etmediler silmeyi ve yeni hesap açmayı. Yani bende sorun etmedim. Evet burada sakinim eleştirilere karşı çünkü ben buraya kavga etmeye ve gerilmeye gelmiyorum herkesin kendi görüsü bir yerde saygı duyuyorum bana göre doğru olan bu. Kimseyle alay etmiyorum gercekten böyle sıkıntılarım var ve aşamadıgım için buradayım akıl akıldan üstündür mantığı ile. Ancak dediğim gibi düsüncelerinize her daim saygım var. Keşke herkes bu denli saygıli olsa hayatta. Öteki konuya gelecek olursak, hayır ev arkadaşım o işten para kazanmıyor ama yapsaydı çok zengin olabilirdi. Bana zamanında zor günümde kapısını açtığı için çok fazla kahrına katlandım ama artık direnecek halim kalmadı ve olaylar çığrından çıktı. Her şey bundan ibaret. Umarım yeterince açık olabilmişimdir :)
 
Sen böyle yazınca daha çok üzülüyorum. Çocuğum hemen çık o evden. Neresinden tutsak dökülüyor. Belki seni kendi pisliklerine çekebilmek için yardım ediyor göründüler. Bak tuzağa düşürürler, kaset falan çekerler, kendini kurtaramazsın
 
Yani Allah korusun henüz öyle bir durum yaşanmadı. Ev bakmaya başladım, erkek arkadaşım hemen beni bu evden çıkartmaya kararlı. Sen okuluna git derslerine çalış ben ev islerini de hallederim evi de taşırım bekleme 1 ay diyor. Uygun bir yer bulursak eşyaları toparladıgımız gibi geçeceğim umarım
 
Hata sizde.
Dua edin tecavüz etmeye kalkmamış.
Elin tanımadığınız sarhoşuyla aynı ortamda kalmamanız gerekli.
Ev arkadaşınız ne yazik ki kendi özgürlüğünün sınırlarını çizerken sizin alanınıza devamlı müdahil oluyor ve siz buna dur diyemiyorsunuz.
Acı tecrübe yasamamanizi dilerim
 
Erkek arkadaşını bu kadın tanışturmadı değilmi?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…