Aynı durumdan bende 2 adet mevcut.Ben de çocuk öncesi boşanmadığıma üzülüyorum. Bir aile olamadık biz hala. Ama çocuğumuz babası ve benmle öyöe mutlu huzurlu ki... Onsuz uyumaz, 3 yaşında erkek çocuğu. Kıyamıyorum çok çaresiz hissediyorum
O da hem çok istyor hem annesi araya girnce vazgeçiyor işte. Umarım dediğinz gibi olur, umarım anlaşılabilirmEvliyim de olay evli olup olmamak değil
ben değerlendirmeyi kendi annem kendi çocuğum üzerinden yapıyorum
çocuğum için kendi anneme dur derim yani
eşimin annesinin de vardır garip davranışları annenize bir dur demediniz hep pışpışladınız derim herkes bana düşman
aradan 10 yıl daha geçince sen haklıymışsın diyorlar, bir 10 yıl daha geçerse ne derler bilemem
sonuçta kv niz sıkıntılı, bunu eşiniz de biliyor bence eşinize de sirayet etmiş olabilir sıkıntı
üzülecek diye yanında yurt dışı konusunu açmayan adam neden yurtdışına gitmeye kalkıyor
bir yerde dur demeli annesine, o yer de burası
Ya şaka gibi gerçektenBen bu sizin yaptiginizi yaptim diye kapi disari edildim :) Istemiyorsan git paket bu,begenmiyosan bosan tehditleri vardi hep.Annemi nasil uzersin!Ne hakla onla boyle konusursun!Ve ayni seyleri konu sahibi de yasiyormus demek bunlar ayni tornadan cikiyorlar.
Bizmki gerçekten normal değilOffff ne anneler var...... Özellikle erkek anneleri neden paylaşamıyor ogullarını yaaaa
Bencil bencilBizmki gerçekten normal değil
Bir ana bu tiplerde var zaten. Biz ağaç kovuğundan çıktığımız için tabi bilemeyiz "çilekeş anam" nağmelerini.Ahaha ya harika özetlemişsiniz. Canım anam çilekeş anam kısmını sadece içinden değil dışından da söylüyor sağolsun. Bilmiyorum ne yapacağım, çok çaresiz hissediyorum
Sizi o kadar iyi anlyorm ki. Gözlerim doldu çocuklarınızın yaptığını okurken... Benim maddi durumum da iyi neden böyleym blmyorm. Çok küçük belki ondandır. Biz birlkte 1 sene yaşadık evlendiğimzde. Kadın neler etti bana da eşim en sonunda hak verdi ayrıldk hemen yanından. O da böyle gözükse de evliliğimz icn birşeyler yapmaya çabaladı hep, keşke dememek için boşanamadm ben deAynı durumdan bende 2 adet mevcut.
Şuan saat 3 buçuk, babaları 6 da gelecek diye çoktan saklandılar bir yere, oturuyorlar orada.
Her gece babalarıyla uyumak için defalarca ağlarlar ve gece sonunda mutlaka beraber uyurlar.
İnanın, çocuklarımın alıştıkları düzeni devam ettirebileceğim ekonomik durumum olsaydı 1 gün durmazdım.
Boşanınca babalık bitmiyor, aynı sorumluluklar devam ediyor.
Ama sizin yaşadığınız anacı, aileci kocanın da sorumlulukları devam ediyor.
3 sene sonra, oram buram ağrıyor beraber yaşayalım deyince ne olacak?
Ya da şuanki gibi, siz ve aile geleceği bir kenara iken, her seferinde annesini seçmesi ne olacak?
Çocuğunun geleceği söz konusu iken, anne sözüyle fırsatı tepen adama iyi baba nasıl diyoruz?
Kimsenin tövbe estf, Allah uzun ömürler versin de ölsün diye gözüne bakmak da vicdana yakışır bir durum değil.
Nereye kadar, nereye...
Ben psikoloğa gitmek için randevu aldım zaten, daha net olmam lazm bunun farkndaym. Şu yazdığınız ben de anneyim ksmını da çok söyledim, onun annesi değilmişim, bana yükümlülüğü karısı olacak şeklde sınırlıymşBir ana bu tiplerde var zaten. Biz ağaç kovuğundan çıktığımız için tabi bilemeyiz "çilekeş anam" nağmelerini.
Siz analı oğullu bunlara yol göstermişsiniz yürüyorlar el ele.
Karşınızdaki anakuzusu da kendi evladını düşünse; evladının annesini üzmez zaten. Onun anası ana da siz nesiniz? Size çektirdikleri ne?
Çocuğunuzu konfor alanınızdan çıkmamak için kendinizi ikna amaçlı öne sürüyorsunuz gibi geliyor bana.
Ayna karşısına geçin bir sorun bakalım; bu dünyaya yetersiz bir anakuzusu ve onun sorunlu manipülatör anasının gönlünü eylemek için mi gönderildiniz?
Başkalarının hakları konusunda yükümlü olduğumuz kadar kendi haklarımız için de yükümlüyüz. Yani meali: kendi kul hakkınıza giriyorsunuz. O beden size emanet. Unutmayın.
Ağzıyla söylemiş sizin değerinizi.Ben psikoloğa gitmek için randevu aldım zaten, daha net olmam lazm bunun farkndaym. Şu yazdığınız ben de anneyim ksmını da çok söyledim, onun annesi değilmişim, bana yükümlülüğü karısı olacak şeklde sınırlıymş
Evli misiniz blmyorm ama ben de sert bir mizaca sahiptim. Bu insanlar terketme tehdidiyle öyle burnumu sürttüler ki. Üni okurken evlendm ben. O günden başladı beğenmiyorsan çek git kardeşim lafları. Sonra da kemikleşti işte, zayıf bir insanım sanırm bu konularda korkağım biraz. Erkek gibiyim elimden her iş gelir, ama yalnz yaşamaktan çok korktgm icn susarım hep
Offf Allah yardımcımız olsn yaaBenim kaynanamı anlatmışsın oda aynen böyle.biz de altlı üstlü oturuyoruz.ev alacaktık kaparoya kadar yatirmistik.ne yapıp edip vazgecirdiler.yani kelin ilacı olsa kendi başına sürer.
Boyle yapiyorsaniz ,basiniza gelen size mustehak cocugunuzla mis gibi yasayin gidin ,rezil olsun annesiyleValla onun canına minnet, gidersen git der bana eminim. O teklif etti zaten daha önce kaç kere bunuben yüzsüz gibi çocuk için ayağına bile kapandm yalvardım...
Kesnlkle bazı konulrda çok haklsnz kendm de söyledm zayıf oldgmu zaten ama başka problemler de var boşanamama sebeplerim yani. Şöyle ki çocuktan önce çok zayıftm ama ondan sonra çok güçsğz hşssetmyorm kendmi, hiçbir çocuğun anne babasının aynı evde yaşamasındansa ayrı olmalarını tercih edeceğini sanmyorm. Çok büyük olaylara şahit olmyor o uyuyunca tartışırz cnkü sadece. Velhasıl bunlar için bir terapiye gideceğim zaten bu hafta başlyormSiz de çocuğu kendinize maske yapıyorsunuz bence. Terk etme tehdidi ediyorsa etsin yani buna niye göz yumuyorsunuz? Çok pasifsiniz ve güçsüz duruyorsunuz. Çocuğunuz böyle bir anneyi mi yoksa benliğini kaybetmemiş bir anneyi mi seçerdi acaba? 1 sene beyefedinin annesi istiyor diye ülkede kalacaksınız, çocuk babayı yine görmeyecekmiş mesela niye o iyi de boşanınca kötü? Babası, annesi için kendisinden uzak kalmayı seçmiş bir çocuk olmak mı yoksa annesi mutsuz olduğu için boşanmış bir çocuk olmak mı daha kırıcı? Boşanan ilk siz olmazsınız, son da olmayacaksınız. Çocuğunuz da babasından ayrılmış olmayacak siz boşanınca. Kendi zayıflığınız olmuş bu eş ve annesi. Sizi de pıstırdıkça pıstırmışlar. Bence oturup bir düşünün ben ne yapıyorum diye.
Valla kendi adıma konuşmak gerekirse şu zamana kadar çok pasif olduğumu fark ettim.hep yüzlerine güldüm, yumuşak davrandım ve beni kolay lokma gördüler.bundan sonra hiic eskisi gibi olmaya niyetim yok.Offf Allah yardımcımız olsn yaa
Eşinize rest çektiğinizde sizi değil annesini seçeceğini siz de çok iyi biliyorsunuz. Eşiniz yurtdışına gittiğinde çocuğunuzla bir yıl ayrı kalmasına razısınız da söz konusu boşanma olunca babasından ayıramam diyorsunuz.Valla kendi adıma konuşmak gerekirse şu zamana kadar çok pasif olduğumu fark ettim.hep yüzlerine güldüm, yumuşak davrandım ve beni kolay lokma gördüler.bundan sonra hiic eskisi gibi olmaya niyetim yok.
Siz zaten görüşmüyormussunuz.daha ne yapabilirsiniz diye düşünüyorum.sanirim o cirkefse daha çirkef olmalısınız.arayip kadını bir güzel haslamalisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?