Kendi kayınvalidenize şükredeceksiniz...

Başlığa ithafen söylüyorum. Çok daha fazlasını gördük kadınlar kulübünde.

V
Ahahaha valla onu da yaptm duruldu biraz ama bu konuyu aşamıyoruz

Valla çocuk babaya düşkn olmasa ayrılıcam o olacak
Bu cok sacma bir bahane. Babasina düşkün olmayan cocuk mu var ki?
Cogu düşkün oluyor. Ayrilmak istemiyorum demek daha mantikli geliyor bana boyle sacma bahanelerdense. Çünkü asiksan istemeyebilirsin yani

Valla onun canına minnet, gidersen git der bana eminim. O teklif etti zaten daha önce kaç kere bunu ben yüzsüz gibi çocuk için ayağına bile kapandm yalvardım...

Yok artık diyorum.
Şimdi klasik insan eğer birine ne yaparsan yap senden ayrılmam imajı çizerseniz o da size istediğini yapar, sinirini de çıkarır hatta en kötüsü kaybetme korkusu biter ve değersizleşirsiniz gözünde.
Ama şöyle ki kaybedeceğini bilince insan daha çok üstüne düşer, daha dikkatli davranır ve maalesef kaçan kovalanır erkeklere nedense tatlı geliyor.

Valla o zman ben ne hale gelirm bilmiyorum

çok haklısınız. Ama eşimn güvencesi zaten buradaki işi. Onunla bağlantılı olarak gidecek, u sebple çok zor kazanmasna rağmen çok gamsız
Ya bosver takma kafana. Gitmesin. Gidecek yine hzurun yerinde olmayacak yiyecekler seni ana ogul

Annesinin lafına göre hayatını şekillendiren erkekten bir halt olmaz. Kendi kararı olsa tamam ama başkasının kararıyla hareket ediyor ve bu karar hayatınızı etkiliyor.

Kayinvalide duygusal manipulasyonu oglunun ustunden cekmedigi surece olmaz.Oglu bu manipulasyona cok net sekilde karsi durmasi gerekir kayinvalidenin vazgecmesi icin.Ama bu sartlarda cok zor .
Buna izin vermeyecek olan yine eşi. Anasının yalandan ağlayıp bayılmalarına pabuç bırakmayan adamlar var.

Sütten kesilmeyen hala memeye bagımlı bir eş (memeye bağımlı dediğimi yanlış anlaşılmasın) aradaki bağı koparsamış eş,gelecegini ve kariyeri için herşeyi göze alan. Eş ama ortadaki en büyük etken kayınvalidenin duygu sömürüsü bunda en iyi yapılacak şey kayınpederden yardım iste en azından babasını dinleyebilir
.. Kolay gelsin zor işin vala

Boşa anne sütünden ayrılamamış birey olamamış koca olmuş baba olmuş Allah sabır versin

Cogu düşkün oluyor. Ayrilmak istemiyorum demek daha mantikli geliyor bana boyle sacma bahanelerdense. Çünkü asiksan istemeyebilirsin yani
Yok o eski aşk sevgi kalmadı fazla ama inanın somut olarak sadece çocuğum ve bazı alışkanlıklarım geçiyor aklmdan

Buna izin vermeyecek olan yine eşi. Anasının yalandan ağlayıp bayılmalarına pabuç bırakmayan adamlar var.
Keske yapabilseler...Ama cocugundan vazgeciyorlar da annelerine birsey diyemiyorlar.Hastalikli kafalar bunlar.Yapacak hicbirsey yok.Ustelik kaybetme korkusu da yokmus zaten.

Evet çok doğru ama eşimin beni kaybetme korkusu hc olmadı ki. İlk aydan bitsn diyen bi adamdı bu. Sonra bunların hata olduğunu kabul etti bi dönem çok iyiydk vs. Ama anasıyla tek yaşadığı hayatı hep özledi sanırm

Evet ben de kayınpederimle görüşmeyi mutlaka düşünğyorum.

Keske yapabilseler...Ama cocugundan vazgeciyorlar da annelerine birsey diyemiyorlar.Hastalikli kafalar bunlar.Yapacak hicbirsey yok.Ustelik kaybetme korkusu da yokmus zaten.
Aldatan adam bile yola geliyor da ana kuzusu düzelmiyor. Anası vefat etse gardaş akrabaya yapışıyorlar, olmadı gidip anasının mezarına yatarlar da yine karılarına yar olmazlar. Anasının kucağına bırakıp gideceksin en temizi.

yani acıyorum böyle insanlara

Dünyaya bir evlat getiriyorlar sanki o çocuk onun ebeveyni oluyor bir süre sonra çocuğundan annelik babalık bekliyorlar.

Halbuki o yasta bir insan pek çok sosyal aktivite vs yapabilir

Eşiniz de üzgünün ama sağlam bi psikolojisi yok

Anneyi de alıp gidin madem giyeceğim ama nerede kalacak

Zor durum

Umarım çözersiniz

Boşa anne sütünden ayrılamamış birey olamamış koca olmuş baba olmuş Allah sabır versin

Geçici bir süreyle hepten ayrılmaları farklı. Ve ben gittiğimzde bu durumu lehimize çevirebileceğime inanıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…