Kendi kayınvalidenize şükredeceksiniz...

Bir umut konuya girdim kendi kv me şükredecek miyim bakayım diye ama yok bi şey değişmedi bende yani
Bu konuda kızılacak kişi kv değil bence. Büyüyememiş kocanız ve kocanızın her şeyini kabul edip durmadan kendinden feragat eden sizsiniz.

Olay esinizde bitiyor , benim babam agir hasta olmasina ve esimle ben yurtdışına yerlesmeyelim planlarimizi erteleyelim dememize ragmen annem gideceksiniz dedi , cocuklarinizin gelecegi icin gitmelisiniz diye tesvik etti bizi , yani sizde bu kv varken is esinizde bitiyor onun dik durup gidiyorum demesi lazim , kolay gelsin size

Ya kesnlkle işte bunun üzerinde yoğunlaştm zaten ben de. Hatta öncesinde birini bulalm diye de bakındım baya. Ama kadın istemiyor. Annesi rahat edemezmş evde yanancıyla. Elden ayaktan düşkn de değil ki zaten arabasıyla fik fik gezer. Çocuğuyla torunuyla vakit geçirmekle bir değilmş ona bakıcı değil çocuğu ve torunu lazımmış

Ben yaşadıklarımın diğer yüzünü anlatsam şükredebilrdiniz

İnşallah benm icn de gerçekleşir bunlar

Ben yaşadıklarımın diğer yüzünü anlatsam şükredebilrdiniz
Belki de.. Ama şaka bi yana gerçekten siz geçici çözümler için uğraşıyorsunuz temeldeki sorunu çözmezseniz işe yaramaz. Eşinizin kendi ailesini(sizi ve çocuğunuzu) fark etmesi ve değer vermesi lazım.
Olmazsa siz de resti çekin vakti zamanında babamın bana sağlayacağı iş imkanını tepmiştim senin için şimdi öyle yapmayacağım deyin kendinize başka şehirde iş ayarlayacak gibi blof atın çocuğumu da alır giderim sen de annenle otur o zaman deyin mesela

Geçici bir süreyle hepten ayrılmaları farklı. Ve ben gittiğimzde bu durumu lehimize çevirebileceğime inanıyordum
Mumkun degil lehinize ceviremezsiniz.Psikologlarla gorusup sadece kendinizi degistirebilirsiniz orda da olacagi su: psikolog size ayar yapacak onu o sekilde kabul edebilmen icin.Istediginiz kadar rest cekin gene ise yaramaz.Sadece kendinizi tercih edip bir tarafinizin yalnizligini kabul etmeniz gerekecek.Bu evlilikte kalmak istiyorsaniz cebellesmeyi birakmanizi telkin verecek terapistlerde.O annenin de esinizin de bakis acisini degistiremezsiniz.sadece aciyorum artik bu tarz anne ogul iliskilerine.

Ya bunların sonu net kavga gürültğ çekip gitme ve boşanma olur. Benm karşmdaki adama rest işlemez. Benden 8 yaş büyük zaten, bunun verdiği yetkiye de dayanıyor beni bastırırken

Bu söylediklerinzn hepsni denedm onayladm lehime çevirebilrfm dedğim durum şuydu. 1 yıl burda kalmak için dönmek şartıyla giderdm ama kendi eğitmim icin ya da çocuktan ayrı kalmaması icin bir şeklde o süreyi uzatırdm demek istemştm. Ama dediğinz gibi, çok büyük bir çkmaz bu.

Duzelmez ,mumkunati yok duzelmezler.Rest,blof ,bilmemne ,hic bir ise yaramaz denendi onaylandi :)

Mutlu olmanizin tek yolu ne biliyo musunuz :) Kosenize cekilip oturmak :) Onun size verdigi kadarindan memnun olup sikayet etmemek :) Tamam canim,evet canim,haklisin canim sadece bunlar olacak hayatinizda :)

Sizi çok iyi anliyorum.. eşimin ailesiyle ayni sehirde yasiyoruz, bulundugumuz konumdan 13 14 saatlik uzaklıkta bir şehire yerleşme düşüncemiz var, hatta ilk adım olarak evimizi sattık. Evi sattığımız ve bizim ciddi olduğumuzu duyan kayinvalide eşimi her görüştüğümüzde kenara çekip "ben oralara nasil gelirim, sen elim ayağimsin, sensiz naparim" gibi ajitasyon yapıyor. Kayinpederim gitmeyin demiyor ama ağlıyor falan.. ortami gormeniz lazim.
Kayınvalide bana oraya gitmek yerine 2 saat uzaklıktaki bir şehire gidin hic olmazsa hem arkadaşların var falan diye kendince aklima girmeye çalışıyor. Artık en son oyle yere evrildiki konu kayınvalide benim duyduğumu farketmeden arkamdan hoş olmayan bir kac cümle söyledi. Sahsima degildi ama o günden sonra bir süreliğine görüşmeyi kestim.

Kayinvalideler anlamıyor onlar hayata getirmiş olsada, cocuklarininda bir hayatları olduğunu. Gitmek için tayin bekliyoruz bakalim neler olacak..

Siz eşinize kizmadan gitmek istediginizden bahsedin. Geleceğiniz için kaçınılmaz bir fırsat olduğunu, cok istediğinizi sakince anlatın. Ayrıca kayınvalidenin göndermeyeceğim cümlelerini eşinize söylediniz mi?

Küçüklüğünden beri manipüle edilmiş hatta suistimal edilmiş bir eşiniz var.
Bunun farkında olduğunu sanmıyorum.
Geçmişim pişmanlığını bir kenara bırakın daha bağımsız bir gelecek planı yapmaya başlayın.
Bu zihniyette bir kadın ve zavallı oğlundan ne sana ne çocuğuna hayır gelmez.
Ben boşanma aşamasına gelip rest çektim.
Millet olarak - kadın erkek ayırmadan- evlendiğimizde kendi ailemizi kurduğumuzu idrak edemiyoruz. Senin eşinin durumu da tam olarak bu.

Zayıf noktanızı eşinize belli etmişsiniz, eşinizde sürekli sizi buradan vuruyor. Bir kere net olun biterse bitsin diyip çekip gitmeye kalkın bakalım tepkisi ne olacak. Eğer gitmenize engel olursa o kozunu elinden almış olursunuz yok güle güle derse bu kadar kolay sizden vazgeçen bir adam için 2 kere düşünmeye bile değmez kusura bakmayın. Korkularınızla yüzleşin yoksa bu sindirilmiş duygular hiç olmadık bir yerde patlak verir.

Bir tavsiye vereceğim biraz uçuk. Tepki almayı göze alarak veriyorum. Anlaşmalı boşanma ile çocuğun velayetini de ona vermeyi teklif edin. Çocuğa bakamayacağına göre bakımı babaanne üstlenmek durumunda kalacak, hani yurt dışına gideceksiniz ya siz yalnız. Sizin kaynişin paçaları tutuşur biraz diye düşündüm. Gezip tozamaz 3 yaşında çocukla. Doğru mu düşünmüşüm? Yağniii, ille yapın demiyorum, ama bir çıtlatsanız tepkileri ne olur, fikriniz var mı?

benim hayalimdi bu, erken evlendiğim için kendim gerçekleştiremedim, babamın sunduğu fırsatları teptim bunun da pişmanlığı var
Bunu konuşma içinde kullanıp ya gideceğiz ya da ben kendi hayatımı kuracağım. Ben fedakarlık yaptım sen de yakacaksın. Diyebilirsiniz. Ama bilin gitseniz de gitmeseniz de sürekli sıkıntı ve stres yaşayacaksınız. Başına bir şey gelmezse kadının en azından nefes alırsınız.

Siz de ona yapın bunu. Bir ana onda mıymış, sizi denizin üstünde hasır sepette mi buldular?

O bir ana kuzusu üzgünüm bunu kabullen...

bu fikrin kitlelerce denenmesi gerektigini hayal ediyorum bazen :) dusunsene torunlar babanneye kalsin :) severken iyi ama aman oglum ben bakamam diyorlar ya hani :) aslinda denemek lazim ciddi ciddi.

bu fikrin kitlelerce denenmesi gerektigini hayal ediyorum bazen :) dusunsene torunlar babanneye kalsin :) severken iyi ama aman oglum ben bakamam diyorlar ya hani :) aslinda denemek lazim ciddi ciddi.
Ha bir de şey var, '' Çok iyi babadır aslında eşim, gezdirir, yedirir içirir, yıkar, kaliteli vakit geçirir. '' Ahah, anası başındayken bir çoğu iyi baba zaten. Bir de bunları o çocuğun anası gidince, 7/24 yapsınlar da göreyim, hepsini değilse de bi çoğunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…