Kendi kayınvalidenize şükredeceksiniz...

Yapamazlar mumkun degil :) 100 erkekten 1 tanesi yapsin hadi bol keseden atalim 5 tanesi yapsin :)

Kocanızdan çok bir farkınız yok. O annesine bağımlı, siz de kocanıza bağımlısınız.
Onun bahanesi annesi, sizin bahaneniz çocuk.
Aslında düşününce gayet uygun bir çiftsiniz.
O yüzden huzurunuzu kaçırmak yerine, kocanız nasıl isterse öyle yaşamaya devam edin.

Eveeeet söyledm ama sen abartıyosn anşatırken diyor. Ben geçen yıl şubattan beri dil döküyorum neleeeer neler söyledim. İyiydi bir dönem evimizin falan hayallerini kuruyorduk ev bakıyordk kv çok müdahil değildi ama pandemi sevebiyle ara verince kendisini iyice göstermeye başladı iyi kullandı bu dönemi. Umarım siz de uzaklaşır ve kurtulursunuz

Kesnlkle öyle ama ben sizin kadar cesur olamadım işte

Ya o kadar haklısınız kiiii. Ah bi yapabilsem öule kadışık ki kafam

Bide şunu deneyin bazen erkeklere bı konuda çok ısrarcı olunca ters tepiyor. Ben karismiyorum sana bıraktım deyin. Ben senin için uğraştım ama sonra bişey olur benden bilirsin ben istemiyorum deyin. Bence daha ciddi düşünmeye başlar o zaman.

Ahahaha ekmeklerine yağ sürmüş olurum sadece yine de teşekkür ederim. Kaynananın istediği de bu zaten. Hem oğlu hem torunu onun olsn ben gideyim

Valla ben bnu dersen biter zaten evliliğimiz

Kvde suc yok o hep cekilmez bir kadınmış.Suc eşinizde madem annesini biliyor o zaman evlenmeyecekti.Annesine göre yasayabilir.Onun seçimi ama bir başkasını hatta cocuk yapıp bir de onun hayatını annesine göre sekillendirmesi kabul edilemez.Siz bence birakin kvyi esinize kızın ama fayda etmeyecektir.

Ahahaha ekmeklerine yağ sürmüş olurum sadece yine de teşekkür ederim. Kaynananın istediği de bu zaten. Hem oğlu hem torunu onun olsn ben gideyim
Bunu hiç teklif ettiniz mi? Bakın, bi yaştan sonra küçük çocuk çok çok zor. Ağzı ile dediklerine kulak asmayın, hele bi başlarına gelsin o zaman görürüz o hanım sultanın oğul torun aşkını.

Hanfendi siz basbaya bağımlısıniz eşinize. Hiç çocuktu şuydu buyduyu bahane etmeyin, çocuktan önce "cabalamam lazım, sonra pişman olurum" diye sözde mucadeleci kadın rolüne burumussunuz kendinizi, şimdi de çocuğu için kocasına katlanan anne rolüne. Çocuğunuz şimdi mutlu olabilir, aranızdaki problemleri anlamadığı için. Ama anlamaya başladığında mutsuz olacaktır. O zaman ne bahane bulucaksiniz? Evliliğinizin başından beri beğenmiyorsan kapı orda kardeşim diyen bı adamın kendiniz soyluyosunuz ayaklarına kapanmissiniz, ki adam hala siz ben gidiyorum deseniz güle oynaya ugurluycak. Bı de yaşadıklarınizi geçen gün kocamla biraz tartıştık der gibi, sanki günlük hayatta karşınıza.cikan olağan problemlermis gibi anlatmıyo musunuz. Oğlunuzun yerinde olsam beni böyle mutsuz evde büyütecek olan anneye neler neler söylerdim. Ama o zaman da "ben bunlara senin için katlandim" diyeceksiniz galiba oğlunuzu vicdan azabıyla kendinize bağlamak için. Bu adama maruz kala kala siz de aynı kvniz gibi olacaksınız. Ama umrunuzda değil.

Annem tek olsa, babam kardeşim falan olmasa ben de gitmezdim sanırım. Yol yordam bu değil tabikide. Ama anne burada gelmiş, oohh göreceksin göndermeyecem falan diyor. Sinir oldum okurken. Eşine söylesen annen bunları dedi diye, gerçi inanmaz. :///

Yok tabi teklif etmedm ama bizmkiler ger adım atmak yerne bana ne halin varsa gör deyp ceza çekmemi isterler yaptın bi hata bedelini öde gibi bir tavra girerler

+15000

Evet maalesef aynen öyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…