Kendi kayınvalidenize şükredeceksiniz...

Valla kabul eder maalesef

Ya var ya kesnlklee. Benm eşim de onlarn başını çekiyor. Tamam sevdim bu yoluuu, deneyeceğim vallahi

Biraz ters psikoloji uygulasaniz. Zaten giderse beni de burada birakacakmis tabi gitmesin. Gidipte ne yapacak falan deyin. Belki kadin size inat, gitmesi icin oglunu destekler. Belli yasa gelmis insanlarin ozellikle de erkeklerin bu denli anneci olmalari... Kendinizin de hayali varsa inanin nefes aldiginiz surece Hicbir sey icin gec değildir. Ingiltere de yasiyorum ve hastanemizin 52 yasinda bir gülü var hayallerine 40 indan sonra başlamış. Herkes icin zaman farkli işler. Eger hala ayrilsam iyi olur kafasindaysaniz esinizle oturun ciddi ciddi konusun bu isin size karsi olur yani yok mu önünüze bakin.

Evet şükrediyorum şu an...
Şükürler olsun yarabbiiiii kayganama asla ses vermez
Ayyy neler var Allahım düşman başına,
benimki yine iyiymiş çünkü yok

İçime sular serptiniz inanın. Eşimn annesi oğlun gitmesi icn kesnlkle desteklemez ama en azından ikisine de diretmeyi bırakacağım sanırım. Umarım ben de hayallerimi yaşayabilirm bir günnnn

İçime sular serptiniz inanın. Eşimn annesi oğlun gitmesi icn kesnlkle desteklemez ama en azından ikisine de diretmeyi bırakacağım sanırım. Umarım ben de hayallerimi yaşayabilirm bir günnnn
Niye yasayamayasiniz ki. Ömrünüz yettigi sürece hayatiniz icin calisiyorsunuz. Kayinvalideymis falan inanin evlilik tecrubem 1 yillik ama kayinvalidemlerle ne sorunum olursa onlari cildirtmanin bir yolunu bulmayi ogrendim. Benimkiler bayagi nirvanadalar artik birsey yapacaklari zaman birkac kez düşünüyorlar. Hersey bizim elimizde. Mesela bazen topu kayinvalidemin eline vermis gibi yaparim anladigi dil bu. Yarış ettiğimizi düşünüyor tartismayla birseylerin olmayacagini anladigimdan beri de gormezden geliyorum. Güçlü kalın ve olaylara farkli pencerelerden bakin çıkış kapisi elbet bulacaksiniz. Mutlu ömürler

Yok tabi teklif etmedm ama bizmkiler ger adım atmak yerne bana ne halin varsa gör deyp ceza çekmemi isterler yaptın bi hata bedelini öde gibi bir tavra girerler
Daha ilk aylardan '' İşine gelmiyorsa git karşiiiiim'' diye kapının yolunu gösteren kıymetli kocayı boşamak sizin için büyük ceza demek. E tamam o zaman, susun oturun, razı gelin kaynananızın size çizdiği kadere. Evet efendim sepet efendim deyin. Cici bir gelin olursanız kocanız sizi sever belki, ha?

Ya bunların sonu net kavga gürültğ çekip gitme ve boşanma olur. Benm karşmdaki adama rest işlemez. Benden 8 yaş büyük zaten, bunun verdiği yetkiye de dayanıyor beni bastırırken
Siz bayağı bayağı eziksiniz. Seviyorsunuz bu muameleyi gülüyorsunuz Halinize. Resmen boşanmaktan da korkuyorsunuz? Niye? Kocanız Kıvanç Tatlıtuğ mu?

Elmastan kardeşim, elmastan.
Kıvanç Tatlıtuğ olsa bir ihtimal o caaağğnım yüzünü göreyim diye bu muameleye katlanırdım ama adam ve anası aşk yaşarken konu sahibi platonik takılıyor resmen. Anneme yılın yarısı bakacaksın demiş ve kabul etmiş ahahahahha. Adam yılın yarısı karısı ve çocuğunu görmemeyi kabul ediyor ve sonra evladım babayı düşkün diyor. Hangi baba? 6 ay görmeyecek olan mi? Karısını de ezikleyen baba mı? Amaaan neyse. Biz sinir oluyoruz da onlar ölene kadar bu adamlarla yaşıyor

Baksın baksın. Anasına bakarsa oğlu da ödülünü verir. Yani inşallah.

Boşan
-olmaz
Katlan
-tamam
Bizden kaynanayı alt etme taktiği istiyor. Verdim bi fikir ama beğenmedi. Fikrimde kıymetli kocayı bebesi ve kirli donları ile beraber kaynişin kapısına koymak vardı çünküne.

Çok önyargılısınız. O yaştaki kadın yalnızlığa, hesapsız gezip tozmaya alışmış. anakuzusu eşiniz, siz varken annesine kıymet veriyor, siz hayatından çıkın anasının evine bile ayda bir gider emin olun.

Eşiniz bu saatten sonra hesap vermek istemez, kv denizde arkadaşlarıyla gezmek varken oğlunun akşam yemeğini, ütüsünü, çamaşırını düşünmek istemez.

Çocuk babaya düşkün yazmışsınız, 3 yaşında babaya düşkün olmayan çocuk mu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…