Valla kabul eder maalesefBelki de.. Ama şaka bi yana gerçekten siz geçici çözümler için uğraşıyorsunuz temeldeki sorunu çözmezseniz işe yaramaz. Eşinizin kendi ailesini(sizi ve çocuğunuzu) fark etmesi ve değer vermesi lazım.
Olmazsa siz de resti çekin vakti zamanında babamın bana sağlayacağı iş imkanını tepmiştim senin için şimdi öyle yapmayacağım deyin kendinize başka şehirde iş ayarlayacak gibi blof atın çocuğumu da alır giderim sen de annenle otur o zaman deyin mesela
Ya var ya kesnlklee. Benm eşim de onlarn başını çekiyor. Tamam sevdim bu yoluuu, deneyeceğim vallahiBide şunu deneyin bazen erkeklere bı konuda çok ısrarcı olunca ters tepiyor. Ben karismiyorum sana bıraktım deyin. Ben senin için uğraştım ama sonra bişey olur benden bilirsin ben istemiyorum deyin. Bence daha ciddi düşünmeye başlar o zaman.
Biraz ters psikoloji uygulasaniz. Zaten giderse beni de burada birakacakmis tabi gitmesin. Gidipte ne yapacak falan deyin. Belki kadin size inat, gitmesi icin oglunu destekler. Belli yasa gelmis insanlarin ozellikle de erkeklerin bu denli anneci olmalari... Kendinizin de hayali varsa inanin nefes aldiginiz surece Hicbir sey icin gec değildir. Ingiltere de yasiyorum ve hastanemizin 52 yasinda bir gülü var hayallerine 40 indan sonra başlamış. Herkes icin zaman farkli işler. Eger hala ayrilsam iyi olur kafasindaysaniz esinizle oturun ciddi ciddi konusun bu isin size karsi olur yani yok mu önünüze bakin.Arkadaşlar merhaba. Ben 6 yıllık evliyim. İyi bir işim var gelir düzeyimiz çok şükür yerinde. Eşim çok gelişmiş bir ülkede iş buldu. Ama proje üzerinden çalışılacak ve 2 yıl süresi var yani süre dolunca geri döneceğiz. Ve buna hep ben teşvik ettim çünkü öyle bıkmış ve çaresiz haldeydim ki kaçmak istiyordum. Kayınvalidemin psikolojik tedavi görmesi gerektiğini düşünüyorum. Ciddi manada normal bir insan değil. Hayatta kmseden nefret etmem ondan nefret ettiğim kadar. Eşim tek çocuk, kayınpeder bırakmış gitmiş, dayanamadım diyor. Neyse ben eşimi gerçekten sevdiğim için ayrılmak icn büyük sebeplerim olmasına rağmen ayrılmadım değmez dedim ama şmdi diyorum ki ayrılsam daha iyi olurmuş. Eşim bu işi geçen şubat ayında buldu ve prosedür başladı, korona yüzünden gidemedik o da çok istiyor ben de. İkimiz için meslekte büyük artıları olacak bir imkan. Kayınvalidem arka sokakta oturuyor ve eşimle bugüne kadar bir şehrn ilçelernde olacak şeklde bile uzak kalmamışlar. Şmdi de takdir edersinz ki bizi göndermemek icn elnden geleni yapıyor. Ya hasta olursam ne yapacağım, işte filancanın oğlu gitmş hasta olmuş o. Ben de olurum büyük ihtmalle diye diye doldurdu eşimi. Bana da nispet yapar gibi ben göndermicem hiiç heveslenme bak gör nasıl engelliyorum dedi. Ben de saydım da saydım. Neyse eşim bunu kafasına çok taktı ve annemin psikolojisi için gitmekten vazgeçebilirm diyor. Çok moralim bozuk. Çok bekledim, çok zor bir pozisyon kazandı eşim. Çocuğumuz da var. Ona rağmen eğer gidersen sen yarı yarıya tr de kalcaksın annemle ilgileneceksin dedi onu bile kabul ettim. Ama şmdi tutmuş annem herşeyden önemli diyor. Eli ayağı tutarken sağlk problemi vs olmayan bir durumda gitmek varken niye böyle saçma bir şey yaşıyoruz? Belki ilerde tamamen ayak bağı olacak bize, hiç gidemeyeceğiz. Eşimin kariyeri için çok çok önemli. İş arkadaşlarında yurtdışı tecrübesi olmayan yok, mutlaka yükselmesi için böyle bir deneyim gerekli. Ama bu kadın tüm yollarımızı tıkamak için uğraşıyor, eşim de ona ayak uyduruyor. Bir insanın 37 yıllık hayatında annesini görmediği tek bir gününün geçmemiş olması normal mi sizce? Yani şuan annesini düşünerek gitmek istememesi (ki benim hayalimdi bu, erken evlendiğim için kendim gerçekleştiremedim, babamın sunduğu fırsatları teptim bunun da pişmanlığı var) olabilecek bir durum mu bana mı garp geliyor sadece?
İçime sular serptiniz inanın. Eşimn annesi oğlun gitmesi icn kesnlkle desteklemez ama en azından ikisine de diretmeyi bırakacağım sanırım. Umarım ben de hayallerimi yaşayabilirm bir günnnnBiraz ters psikoloji uygulasaniz. Zaten giderse beni de burada birakacakmis tabi gitmesin. Gidipte ne yapacak falan deyin. Belki kadin size inat, gitmesi icin oglunu destekler. Belli yasa gelmis insanlarin ozellikle de erkeklerin bu denli anneci olmalari... Kendinizin de hayali varsa inanin nefes aldiginiz surece Hicbir sey icin gec değildir. Ingiltere de yasiyorum ve hastanemizin 52 yasinda bir gülü var hayallerine 40 indan sonra başlamış. Herkes icin zaman farkli işler. Eger hala ayrilsam iyi olur kafasindaysaniz esinizle oturun ciddi ciddi konusun bu isin size karsi olur yani yok mu önünüze bakin.
Ya bu bahaneyi kullanmayan kadın sayısı da bir elin parmağını geçmiyor. Çocuk babaya düşkün ama baba değil. O da anasına düşkün. Gidin başka bir hayat kurun kendinize. O da annesi ile yaşasınValla çocuk babaya düşkn olmasa ayrılıcam o olacak
Niye yasayamayasiniz ki. Ömrünüz yettigi sürece hayatiniz icin calisiyorsunuz. Kayinvalideymis falan inanin evlilik tecrubem 1 yillik ama kayinvalidemlerle ne sorunum olursa onlari cildirtmanin bir yolunu bulmayi ogrendim. Benimkiler bayagi nirvanadalarİçime sular serptiniz inanın. Eşimn annesi oğlun gitmesi icn kesnlkle desteklemez ama en azından ikisine de diretmeyi bırakacağım sanırım. Umarım ben de hayallerimi yaşayabilirm bir günnnn
Daha ilk aylardan '' İşine gelmiyorsa git karşiiiiim'' diye kapının yolunu gösteren kıymetli kocayı boşamak sizin için büyük ceza demek. E tamam o zaman, susun oturun, razı gelin kaynananızın size çizdiği kadere. Evet efendim sepet efendim deyin. Cici bir gelin olursanız kocanız sizi sever belki, ha?Yok tabi teklif etmedm ama bizmkiler ger adım atmak yerne bana ne halin varsa gör deyp ceza çekmemi isterler yaptın bi hata bedelini öde gibi bir tavra girerler
Siz bayağı bayağı eziksiniz. Seviyorsunuz bu muameleyi gülüyorsunuz Halinize. Resmen boşanmaktan da korkuyorsunuz? Niye? Kocanız Kıvanç Tatlıtuğ mu?Ya bunların sonu net kavga gürültğ çekip gitme ve boşanma olur. Benm karşmdaki adama rest işlemez. Benden 8 yaş büyük zaten, bunun verdiği yetkiye de dayanıyor beni bastırırken
Elmastan kardeşim, elmastan.Siz bayağı bayağı eziksiniz. Seviyorsunuz bu muameleyi gülüyorsunuz Halinize. Resmen boşanmaktan da korkuyorsunuz? Niye? Kocanız Kıvanç Tatlıtuğ mu?
Elmastan kardeşim, elmastan.
Baksın baksın. Anasına bakarsa oğlu da ödülünü verir. Yani inşallah.Kıvanç Tatlıtuğ olsa bir ihtimal o caaağğnım yüzünü göreyim diye bu muameleye katlanırdım ama adam ve anası aşk yaşarken konu sahibi platonik takılıyor resmen. Anneme yılın yarısı bakacaksın demiş ve kabul etmiş ahahahahha. Adam yılın yarısı karısı ve çocuğunu görmemeyi kabul ediyor ve sonra evladım babayı düşkün diyor. Hangi baba? 6 ay görmeyecek olan mi? Karısını de ezikleyen baba mı? Amaaan neyse. Biz sinir oluyoruz da onlar ölene kadar bu adamlarla yaşıyor
BoşanKonunun özeti:
-Kv yüzünden yurtdışı imkanını reddeden kocaya rest çekin
-olmaz
-O zaman kocanızın sözünü dinleyin gitmeyin oturun oturduğunuz yerde
-olmaz
Bizden kaynanayı alt etme taktiği istiyor. Verdim bi fikir ama beğenmedi. Fikrimde kıymetli kocayı bebesi ve kirli donları ile beraber kaynişin kapısına koymak vardı çünküne.Boşan
-olmaz
Katlan
-tamam
Maalesef kendmle yüzleşmş olduğun için biraz toparlanmam gerekti cevap verebilmek adına. Şuan söyleyecek birşeyim yok gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?