Kendi kayınvalidenize şükredeceksiniz...

Maalesef kendmle yüzleşmş olduğun için biraz toparlanmam gerekti cevap verebilmek adına. Şuan söyleyecek birşeyim yok gerçekten
Umarım yuzlesmissinizdir gerçekten. İşiniz gücünüz var, istediğiniz zaman bu adamı bosayip yurtdisina da kendiniz gidebilirsiniz. Kimse kendinize ve çocuğunuza çektirdiğiniz çile için size madalya takmayacak, enayi deyip gulecekler arkanızdan haberiniz olsun

O nasıl eş yahu Allah muhafaza dizide manipüle etmişler neden sizin bir ayağınız türkiyede olacakmış eli ayağı tutuyor sende yanında anam anam garip anam deyin habire görmeye gidin yanında muck muck konusun seni asla bırakıp yurt dışına gidemem vs deyin eşiniz kesin gitmek ister

Allah razı olsun size de mutlu ömürler inşallah. Valla ben de çok uğraştm ama gücüm yok 6 yılın sonunda

Ahahah sadece makara kısmına cevap vericem, inanmazsınz belki ama Kıvançtan daha iyidir belki de tipi E tabi artk gözümde bile değil...

Evet kesin ters teper katılıyorum

Kaynana ve eş konusunda pasifsiniz bence ayrılıp kendi yurt dışı yolunu çiz gençliğini bu insanlarla tüketme. Eşini al karşına konuş ben senden alacağımı aldım de evlendim çocuğumda oldu sana katlanarak gençliğimi tüketmemem de ve valizini gönder gelirse senin gelmezse annesinindir.

Valla bakalım nereye gidecek bu iş...

Babanın sağladığı imkanları kaçırdığına pişman sın bekledikçe daha fazla pişmanlık artacak hemde yaşınızda ilerleyecek.
Evet haklı olabilirsinz ve eminm ki dışardan bunu görmek çok daha kolaydır. Ama işim icndeyken insanın duyguları o kadar karışk oluuor ki. Kocamı da seviyorum bu işi daha da zor kılıyor, güzel zamanlarımıza kıyamıyorm bekleyip göreceğim

Valla kardeş altı yılda %10 gibi bir halletme yapabildm böyle böyle ömrüm tükenecem sanırım
Yurt dışına gitmesinin zorunlu olduğunu söyleseniz. Eşiniz duygu sömürüsü yapsın annesine yoksa işim kötüye gider desin arkadaşlarım beni ezer vs ki bir kısmı öyle.

Eşinizin annesine müsade etmemesi lazım. Benim kayınvalide de böyle bir tık altı sadece sizikisine göre benim atanma durumum olduğunda bana dua ettim mülakatı geçeme diye demişti bizim buradan gitmemizi istemiyormuş o oğlu olmadan naparmış. Şok olmuştum. Sizikisine de şaşırdım bu insanlar gereksizler hayattaki var oluşları bile benim için fazlalık. Eşinizi ikna etmek zor ama kendi hayatınızdan o kadını bir şekilde atın ben attım kafam çok rahat

Eşinize kaybetme korkusunu yaşatın ama kararlı olun sizi gözden çıkarırsa demekki değmezmiş dersin yolunu cizersin ama kaybetmemek için Uğraşırsa değişirse vazgeçme sende

Hayatta en sevmedigim insan tipi bağımlılar. Eşiniz gitmiyorsa siz hırs yapın gidin. Bambaşka şartla nedenle

Yaaaaa nasıl yaptınızz taşınarak mı ayrılarak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…