- 6 Ocak 2015
- 1.029
- 1.309
- 133
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #2.261
Sen günlük egzersiz yaparken o bacaklarına ve kalçaya streç film sar üzerine sıkı bir tayt giyin ve sporunu o şekilde yap bak nasıl eriyo..Yok bacilar sinir oldum ya bu bacaklar erimez ...evet olmayan şeyler oluyor yaklasik 6 kilo kayipta var ama bu basenler beni terk etmeyecek puding gibi:
Zaten gün boyu sarmayacaksın sadece egzersizlerini yapana kadar..Ya okuduğuma gore strec poşet sarmak iyi değil canim yağ değil vücuttaki mineral ve tuzlar atilir diyor...
Banada basta mantikli gelmişti karnima sarmistim su iiçinde kalmsti ama fark ettimki sarmasamda terliyor zaten atletin emiyor yani.
Kararsiz kaldim bilemedim o yüzdende yapmadimAy__Prensesi
Canım bol bol yürüyüş yap bn daha önce bu şekilde incelmistm basenlerdenYok bacilar sinir oldum ya bu bacaklar erimez ...evet olmayan şeyler oluyor yaklasik 6 kilo kayipta var ama bu basenler beni terk etmeyecek puding gibi:
Aynen arkdasim şu an yürüyorum valla dediğin gibi çok iyi geliyorSanda GÜNAYDINMaria_can <3
Ben yağmuru çok severim hatta yağmurda yürümeye bayılırım hiç şemsiye kullanmam , böyle yüzüne yağmur tanecikleri değdiği zaman çok mutlu olurum :)
Burdada biraz yağsa kendimi hemen sokağa atacam... Bütün negatif enerjimi yağmurda yürüyüş yaparak atarım..
Aynen arkdasim şu an yürüyorum valla dediğin gibi çok iyi geliyor
İnşallah hasta olmam
Birazcık açık havaya çıkmak iyi olur bebekle birlikte..Bizde ogusla ona biskuvi bize ekmek aldik geldik:)
Çok zorlu bir yolculukdu her yer buz kar çamur çok fena....
Memleket havasi iyi gelecek, ama diyeti bozmamaliyim:)
Pazartesi aksam 9 da falan varcam nolur beni birakmayin yememem lazim
Elimi tutun
Ay__Prensesi
Yememeye kararliyim, destek bekliyorum sadece(
Çünkü simdi sabredersem yazin gittiğimde istediğim şeyleri giyebilecegim ve daha rahat yiyebilecegim:))
Yasasin saglikli yasam
Cnm cevizi nasıl ekliyorsun sütün içineEki Görüntüle 1770776
Akşam üzeri tarçın cevizli süt içiyorum.. Soğuk havada iyi gider..
Yürüyüşten geldim canim bnde şimdiYağmurun keyfini çıkar canım..
Bende ip atlıyorumevdeyim..
Havanda eziyorum kül oluyor bazende bıçakla ince ince dogruyorum tarçınlı karıştırıp sıcak süte ekliyorum..Cnm cevizi nasıl ekliyorsun sütün içine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?