Kendim Diyetim. ( resimli)

Rolla canim tamam tamamen gitmeyecek biliyorum vücut tipi ama sinir oldum..58 kiloykende sinir oluyordum yani hic begenmezdim pantolonlar hep belleri bol bacakları dar olurdu offf....tabi 58 60 kilo oluyum raziyim kalmasina ama sinir oldum iste,üst 36 38 alt 40 beden oluyor oylede

Yok bacilar sinir oldum ya bu bacaklar erimez ...evet olmayan şeyler oluyor yaklasik 6 kilo kayipta var ama bu basenler beni terk etmeyecek puding gibi:
Sen günlük egzersiz yaparken o bacaklarına ve kalçaya streç film sar üzerine sıkı bir tayt giyin ve sporunu o şekilde yap bak nasıl eriyo..
O bölgenin erimesi için ısınıp terlemesi lazım..

Ben son 1 haftadır 45 dk pilates ve ardına ip atlarken bacaklarımı sariyorum nasıl terliyor 104 gelen basenler 103 cm geliyor..

Bacağında sarılı olarak 2 saat kalsın.. Düzenli yaparsan faydasını göreceksin.. Orantılı bir vücud için bölgesel çalışmak iyi olur..

Ya okuduğuma gore strec poşet sarmak iyi değil canim yağ değil vücuttaki mineral ve tuzlar atilir diyor...
Banada basta mantikli gelmişti karnima sarmistim su iiçinde kalmsti ama fark ettimki sarmasamda terliyor zaten atletin emiyor yani.
Kararsiz kaldim bilemedim o yüzdende yapmadim Ay__Prensesi

Zaten gün boyu sarmayacaksın sadece egzersizlerini yapana kadar..

Ben kalça basen hiç terlemiyor sırtim karnım terliyor ama bacaklar ter atmıyor..

Deri altındaki yağların erimesi için ısınması gerekli..

Yinede sen bilirsin.. Karar senin..

Aynen arkdasim şu an yürüyorum valla dediğin gibi çok iyi geliyor
İnşallah hasta olmam

Bizde ogusla ona biskuvi bize ekmek aldik geldik:)
Çok zorlu bir yolculukdu her yer buz kar çamur çok fena....
Memleket havasi iyi gelecek, ama diyeti bozmamaliyim:)
Pazartesi aksam 9 da falan varcam nolur beni birakmayin yememem lazim
Elimi tutun

Birazcık açık havaya çıkmak iyi olur bebekle birlikte..

Sen böyle konuştukça ben senden korkuyorum içimden bir ses kilo alıp geleceğini söylüyor.. Umarım yanılıyorumdur..
sen kendini tutmalisin yoksa bütün emeklerin çabaların boşa gidecek..

Yediğin her lokmada diyette olduğunu unutma...

Ay__Prensesi

Yememeye kararliyim, destek bekliyorum sadece(
Çünkü simdi sabredersem yazin gittiğimde istediğim şeyleri giyebilecegim ve daha rahat yiyebilecegim:))

Yasasin saglikli yasam

Sen yeterki istikrarlı ol.. Sana hep destek tam destek oluruz..!

Bak sonuçta memlekete yemeye içmeye gitmiyoruz ailemizi akrabalarla görüşeceğiz hep birlikte güzel vakitler geçireceksiniz..

Hem kilo verdiğini fark edecekler buda sana motivasyon olur..

[Öğlen bende içtim.bunu harikaydi ya....peki benim.aptal telefonun niye alinti yaparken böyle yapiyor bir anlasam="BEYAZ__KELEBEK, post: 45122815, member: 689734"]Eki Görüntüle 1770776
Akşam üzeri tarçın cevizli süt içiyorum.. Soğuk havada iyi gider..[/QUOTE]

Oglen

Akşam yemeğimi saat 6 olmadan yedim...

Karşık salata yoğurt 1 tane biber dolma 1 tane patlıcan dolma..

Eskinden olsa doymazdım.. Şimdi doydum çok şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…