Kendim Diyetim. ( resimli)

Kizlarrr
Aksam cok acikmistim...eve geldim corbam vardi yanina patates salatasi yaptim icine kaynamis yumurtada koydum nefis olmustu...tursuda yogurtta sanki cok yemisim bisey olmz heralde

Haftasonu calisma arkadaslarim toplanacakmis ben gitmeyecem..menude massallah pasta corek yaspasta ....ayyyy dedim ben gelmiyorum..
Ne zamana kadar herşeyden uzak kalacaksın tatlım...

Ben olsam giderdim . bu bir sınav kendine hakim olmayı öğrenmelisin..

Hava güzel bugün burda fırsatınız varsa atın kendinizı hanimlar dışarı yürüyüş yapın ben çıkıyorum şimdi
En iyi spor yürüyüş yapmak.. En etkili ve asıl olanı açık havada yapılan yürüyüş..

Bende pilates yapacam ip atlayacam.. Eşim eve gelince bebegimi ona bırakıp yürüyüşe gidecem.. Inşallah

Kizlarr super bir haberim var...
Ptesiden itibaren spor salonuna yazilacagim

Evde spor yapamiyorum diye üzülüyorum. Esimin 1 ay is saatleri degisti
Pazar gunu haric diger gunler 2 saat fitness a gidecegimm yuppiii
Kuzum senin adina cok sevindim siz zayiflayin ben izlerim..bende bi hirs kalmadi...bu haftada yerimdr sayikliyacam

Kizlar neyapiyonuz?bugun is yoktu tum gun evdeydim..toz al supur sil bulasik camasir banyo wc yemek derken yeni girebildim..hem is kadini hem ev hanimi olmak cok zor kizlar..kendime hic zaman ayirmiyorum

Kizlarr super bir haberim var...
Ptesiden itibaren spor salonuna yazilacagim

Evde spor yapamiyorum diye üzülüyorum. Esimin 1 ay is saatleri degisti
Pazar gunu haric diger gunler 2 saat fitness a gidecegimm yuppiii
Ooo çok güzel bi haber bu Melekcim düzenli spor çok iyi olacak senin için çok Sevindm

Kizlar neyapiyonuz?bugun is yoktu tum gun evdeydim..toz al supur sil bulasik camasir banyo wc yemek derken yeni girebildim..hem is kadini hem ev hanimi olmak cok zor kizlar..kendime hic zaman ayirmiyorum
Biraz ip biraz mekik cektim ayaklarım ağrıdı uzandm tv izliyorm canım
Sn napiyorsun.
Diyeti biraktn mı yoksa pes etmekk yok sakın bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…