Kendim Diyetim. ( resimli)

Kuzum senin adina cok sevindim siz zayiflayin ben izlerim..bende bi hirs kalmadi...bu haftada yerimdr sayikliyacam

Yok canim sen, ben hepimiz istediğimiz kiloyu göreceğiz veee o kiloda kalacagiz insallah
Bende spor isi olmasaydi hirs bitmek uzereydi. Gun icerisinde oglusla ilgilenmekten aksam yorgunluktan spor yapamiyorum. Spor yapamadigim ve zayiflamak icinde cook az yiyordum.açıklıyorum resmen coook actim ama simdi gunluk sporumu yapacagim icin hem yicem hem zayiflicam ( tabi sagliksiz abur cubur degil)

Bu çok güzel bir haber B beyazmelek0116
Canım çok sevindim bu fırsatı iyi değerlendir zaten sporcu birisin senin için harika bir aktivite olur..

tuanairem lütfen tatlım diyeti bozma.. Kilo veremiyorsan kiloda almıyorsun ne güzel.. Acı cehreye devam et belki faydası olur..

Sende harika ilerliyorsun Maria_can 3 gün sonra tartıda bol eksileri istiyoruz.. :)

Nar ciss degil dimi canim bende cok severim yenebilir dimi sen o koydugunun hepsini yedin mi Narın?
Kuzum gercekten kahvalti fotolarina bayılıyorum supersin
Kahvaltıya bende ozeniyorum çok severek yiyorum en sevdiğim öğün kahvaltı..

Narın hepsini yedim tek meyve yedim gün içinde başka meyve yemedim..

Sende süpersin

Kahvaltıya bende ozeniyorum çok severek yiyorum en sevdiğim öğün kahvaltı..

Narın hepsini yedim tek meyve yedim gün içinde başka meyve yemedim..

Sende süpersin

Afiyet olsun canimmmm gercekten guzel begendimmm

Bi gun sana kahvaltıya geliyimm

Sağol tatlım

Gunaydin sekerparelerim

tuanairem komsum haklisin kilo gitmeyince insanin sevki kiriliyor ama niye gitmiyor çözüm bulmaliyiz.
O kadar kendini tutuyorsun arkadaşlarla toplantıya bile gitmiycem dedin...
Ben gecen kaçamak yaptıktan sonra pit pit gitti gene gramlar...
Acaba gerçekten soklamak diye birseymi var

İnan bu durumu bende anlamış değilim.. Bu kilo veremeyişinin altında bir sebep olmalı ama ne ?

tuanairem

hiç kaçamak yapmadım sporumu da yapamaya çalışıyorm bakalım canım salı günü eksiiiiii görmek istiyorum bnde

Menemen aslında yiyebilirsin değil mi?
Diyet için zararlı olduğunu düşünmüyorum ama yanlış mı düşünüyorm

Aslinda pes etmis degilim.bugun gitmedim mesela arkadasa...ikicocuk menu hamurisi..hem cocuklari usuturum hemde rejimi bozarim diye gitmedim.
Kizlar oturdugum ev kaloriferli degil..kendi evimiz ...ayriyeten bi evimiz daha var o kirada..cocuga bakici sorunum olmasin diye suan bu evdeyim..gorumcem bakiyor ve gozum arkada kalmiyor.kisacasi cocugum icin katlaniyorum..aksam eve geldigimde nasil yemek yaparim temizligi bitiririm derdindeyim.spora gelince yaptim ve hasta oldum iki hafta hasta hasta gezdim..
Neyi nasil yapacagimi bilmiyorum..rejim devam ediyor etmesine..

Aslında bekar biri olarak gercektn sizleri tebrik ediyorum .
Evin işlerine yetiş bebislerle ilgilen o arada spor yap yemek hazırla falan süpersiniz.
Benim sizin ki kadar sorumluluğum yok en azından spora daha fazla vakit ayırabiliyorm

Anladım canım zorlanıyorsun..

Evin temizliği için haftada 1 Gün temizlikçi bayan alabilirsin.. Dip bucak temziler gider .. Sende hergün rutin olarak sadece evi toparlarsın..

Yemek olayına gelince ağır ve zahmetli yemekleri hafta sonuna denk getirebilirsin haftaiçi daha kolay basit yemekler yapabilirsin eşinden yardım isteyebilirsin..

Egzersizlere gelince fazla değil 30 dk veya 45 dk yapsan yeterli olacaktır.. Sadce haftada 5 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…