- 21 Şubat 2014
- 866
- 1.110
- 113
- 33
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #2.301
Kuzum senin adina cok sevindim siz zayiflayin ben izlerim..bende bi hirs kalmadi...bu haftada yerimdr sayikliyacam
Kahvaltıya bende ozeniyorum çok severek yiyorum en sevdiğim öğün kahvaltı..Nar ciss degil dimi canim bende cok severim yenebilir dimi sen o koydugunun hepsini yedin mi Narın?
Kuzum gercekten kahvalti fotolarina bayılıyorum supersin
Kahvaltıya bende ozeniyorum çok severek yiyorum en sevdiğim öğün kahvaltı..
Narın hepsini yedim tek meyve yedim gün içinde başka meyve yemedim..
Sende süpersin
İnan bu durumu bende anlamış değilim.. Bu kilo veremeyişinin altında bir sebep olmalı ama ne ?Gunaydin sekerparelerim
tuanairem komsum haklisin kilo gitmeyince insanin sevki kiriliyor ama niye gitmiyor çözüm bulmaliyiz.
O kadar kendini tutuyorsun arkadaşlarla toplantıya bile gitmiycem dedin...
Ben gecen kaçamak yaptıktan sonra pit pit gitti gene gramlar...
Acaba gerçekten soklamak diye birseymi var
hiç kaçamak yapmadım sporumu da yapamaya çalışıyorm bakalım canım salı günü eksiiiiii görmek istiyorum bndeBu çok güzel bir haber B beyazmelek0116
Canım çok sevindim bu fırsatı iyi değerlendir zaten sporcu birisin senin için harika bir aktivite olur..
tuanairem lütfen tatlım diyeti bozma.. Kilo veremiyorsan kiloda almıyorsun ne güzel.. Acı cehreye devam et belki faydası olur..
Sende harika ilerliyorsunMaria_can 3 gün sonra tartıda bol eksileri istiyoruz.. :)
Menemen aslında yiyebilirsin değil mi?Eki Görüntüle 1772118
GÜNAYDIN günlüğüm ve günlük arkadaşlarım
Sabah aç karnına limon suyumu içtim ve kahvaltımı yapacam. Eşime sucuklu yumurta kızıma menemen kendime gün kurusu domates pişirdim:)
Muhteşem haftasonu kahvaltısı..
Evet haklısın yenilebilir... Çok az yağda pişirirsin hafif olur ..Menemen aslında yiyebilirsin değil mi?
Diyet için zararlı olduğunu düşünmüyorum ama yanlış mı düşünüyorm
Aslında bekar biri olarak gercektn sizleri tebrik ediyorum .Aslinda pes etmis degilim.bugun gitmedim mesela arkadasa...ikicocuk menu hamurisi..hem cocuklari usuturum hemde rejimi bozarim diye gitmedim.
Kizlar oturdugum ev kaloriferli degil..kendi evimiz ...ayriyeten bi evimiz daha var o kirada..cocuga bakici sorunum olmasin diye suan bu evdeyim..gorumcem bakiyor ve gozum arkada kalmiyor.kisacasi cocugum icin katlaniyorum..aksam eve geldigimde nasil yemek yaparim temizligi bitiririm derdindeyim.spora gelince yaptim ve hasta oldum iki hafta hasta hasta gezdim..
Neyi nasil yapacagimi bilmiyorum..rejim devam ediyor etmesine..
Anladım canım zorlanıyorsun..Aslinda pes etmis degilim.bugun gitmedim mesela arkadasa...ikicocuk menu hamurisi..hem cocuklari usuturum hemde rejimi bozarim diye gitmedim.
Kizlar oturdugum ev kaloriferli degil..kendi evimiz ...ayriyeten bi evimiz daha var o kirada..cocuga bakici sorunum olmasin diye suan bu evdeyim..gorumcem bakiyor ve gozum arkada kalmiyor.kisacasi cocugum icin katlaniyorum..aksam eve geldigimde nasil yemek yaparim temizligi bitiririm derdindeyim.spora gelince yaptim ve hasta oldum iki hafta hasta hasta gezdim..
Neyi nasil yapacagimi bilmiyorum..rejim devam ediyor etmesine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?