Kendim Diyetim. ( resimli)

Temizlik esimin yardimi haric digerlerini uygulayacam..
Temizlikci aldim ama memnun kalmadim.esim herkonuda yardimmci olur yedi yillik evliyim bi yemrgini yememisimdir.

Gunaydin dostlar
Dun kahvaltimi paylasayim dedim ama tel hata verip durdu
Dun sabah tartildigimda cok guzel rakamlar gördüm bakalim saliya kadr o kiloyu korurum ins.
Buaksam bi yere davetliyiz. Cok hafif sütlü tatli varsa yerim yoksa yemem bisey
Yarin spor basliyoooorr

Melegim Sporda yaparsan ipincecik olursun B beyaz_kelebek le sen tas gibi olcaniz ha ha ha...

Melegim Sporda yaparsan ipincecik olursun B beyaz_kelebek le sen tas gibi olcaniz ha ha ha...

Ins canim... Sende bi vermeye baslayacaksin, tutamicaz seni
Benim bsiiklet isi 2 dk surdu
Oglusun uykusunun ilk 15 dk si sarildim ona kahve falan derken uyandi zaten pasam

Bu 1 ayda vucudum spora alisirda sonra hergun evde platese devam edecegim ins

Günaydın hanimlarr
Ya bnm kabızlık sorunum var bagirsaklarm çok tembel bi öneriniz olan var mı ne yapmam lazım
Öncelikle bol bol su içmeyi öneririm.. Bol limonlu acılı mercimek çorba tevsiye ederim..

İçinde sinemeki olan bitki çayı çok iyi gelir..

B beyazmelek0116 seni daha önce hiç bu kadar azimli ve istekli görmemiştim.. Salı günü güzel haberlerini bekliyoruz..

Spor yaparken aynı zamanda sıkılaşacaksın ve olduğundan daha ince goruneceksin..

Harikasın tatlım.. Herşey çok güzel olacak çok mutlu oldum

Suyu hergün düzenli olarak 3lt içiyorm ama anlamadım sabahları kuru kayısı da yemeye basladm ama yine aynı
Günde 1 kez çıkıyorsan wc ye sorun olmaz..

Yinede netten bir araştırma yapabilirsin..

Gerçi tuanairem de kabızlık sorunu yaşıyordu birde ona soralım uyguladığı birşeyler var mı??

TUĞBA NERDESİN...?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…