- 23 Nisan 2014
- 2.400
- 2.576
- 333
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #2.321
Temizlik esimin yardimi haric digerlerini uygulayacam..Anladım canım zorlanıyorsun..
Evin temizliği için haftada 1 Gün temizlikçi bayan alabilirsin.. Dip bucak temziler gider .. Sende hergün rutin olarak sadece evi toparlarsın..
Yemek olayına gelince ağır ve zahmetli yemekleri hafta sonuna denk getirebilirsin haftaiçi daha kolay basit yemekler yapabilirsin eşinden yardım isteyebilirsin..
Egzersizlere gelince fazla değil 30 dk veya 45 dk yapsan yeterli olacaktır.. Sadce haftada 5 gün
Melegim Sporda yaparsan ipincecik olursun B beyaz_kelebek le sen tas gibi olcaniz ha ha ha...Gunaydin dostlar
Dun kahvaltimi paylasayim dedim ama tel hata verip durdu
Dun sabah tartildigimda cok guzel rakamlar gördümbakalim saliya kadr o kiloyu korurum ins.
Buaksam bi yere davetliyiz. Cok hafif sütlü tatli varsa yerim yoksa yemem bisey
Yarin spor basliyoooorr
Kahvaltida cooook yedim..ne olcakGÜNAYDIN HANIMLAR , GÜNAYDIN GÜNLÜĞÜM
HEPİNİZE MUTLU PAZARLAR DİLİYORUM..
GÜN İÇİNDE SU İÇMEYİ UNUTMYALIM.. ALDIĞIMIZ KALORILER SU İLE YAKILIYOR.
Kondisyon bisikleti kullanan var mı kızlar
Melegim Sporda yaparsan ipincecik olursun B beyaz_kelebek le sen tas gibi olcaniz ha ha ha...
Kahvaltida cooook yedim..ne olcak
Ne kadar çok yedin ?Kahvaltida cooook yedim..ne olcak
Öncelikle bol bol su içmeyi öneririm.. Bol limonlu acılı mercimek çorba tevsiye ederim..Günaydın hanimlarr
Ya bnm kabızlık sorunum var bagirsaklarm çok tembel bi öneriniz olan var mı ne yapmam lazım
Öncelikle bol bol su içmeyi öneririm.. Bol limonlu acılı mercimek çorba tevsiye ederim..Günaydın hanimlarr
Ya bnm kabızlık sorunum var bagirsaklarm çok tembel bi öneriniz olan var mı ne yapmam lazım
Suyu hergün düzenli olarak 3lt içiyorm ama anlamadım sabahları kuru kayısı da yemeye basladm ama yine aynıÖncelikle bol bol su içmeyi öneririm.. Bol limonlu acılı mercimek çorba tevsiye ederim..
İçinde sinemeki olan bitki çayı çok iyi gelir..
Günde 1 kez çıkıyorsan wc ye sorun olmaz..Suyu hergün düzenli olarak 3lt içiyorm ama anlamadım sabahları kuru kayısı da yemeye basladm ama yine aynı
Hayir cnm 3 gündür cıkamıyorum byuk tuvalet eGünde 1 kez çıkıyorsan wc ye sorun olmaz..
Yinede netten bir araştırma yapabilirsin..
Gerçituanairem de kabızlık sorunu yaşıyordu birde ona soralım uyguladığı birşeyler var mı??
TUĞBA NERDESİN...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?