Kendim Diyetim. ( resimli)

Sabah haslanmis yumurta salatasi yedim(maydanozlu pul biberli)
Simdide yine acili karalahana corbasi yapiyorum.
Afiyet olsun canım..

Bende acıyı çok seviyorum acayip motobolizma hızlandırıyor.. Mutlaka her yemekte kullanıyorum.. Zaten ben alışkınım sorun olmuyor..

Herkse tavsiye ederim yemelerinizi bol acılı yiyin arkadaşlar

Biraz geç oldu ama yinede ekledim.. Akşam yemeğim mercimek çorba ve yoğurt..

Misafirliğe gittik 1 tane bisküvili top yedim 2 çatalda etmekli pasta yedim..

Aman Allahım nasıl güzeldi yaaa.. Oofff kendimi zor tuttum..

Gideyimde biraz kardio çalışayım ben .

Canim kelebegim cardio hakkinda bizide bilgilendirirmisin

Canim kelebegim cardio hakkinda bizide bilgilendirirmisin
Kilo vermeye ilk başladığımda yürüyüş yaparak hareket ettim yaklaşık 7 kilo verdikten sonra vücudum gevşedi daha sonra sıkılaşma için deşik egzersiz yapmaya karar verdim çünkü vücud alışıyor aynı tempoya..
Yürüyüşümü evde leslie ile yapıyordum birde ip atlamaya başladım iyi ter arıyordum daha sonra pilates yaptım bacak basen bölgesel çalıştım şimdi ara verdim çünkü ilk başladığımda sabahları kas ağrılarım oluyordu sonra vucud onada alıştı kolay yapmaya başladım şimdi kardio yapıyorum vücut sıkılaşmada ve yağ yakmada etkili bir program. Nefes nefese kalıyorum üzerimdeki tişört ve tayt ter içinde kalıyor baya zorluyor..
Bu programa başladım bugün 3. Günüm ve kaslarım ağrıyor demekki işe yarıyor..

Birde jilliyan diye bir bayan var onunda 1 aylık programı var onuda yaptım.. Sizde yapabilirsiniz..

Şimdi arkadaşlar bu karışımı gece yatmadan yarım saat önce içiyoruz.. Gece boyunca metobolizmayı çalıştırıyor.. Biliyorsunuz uyduğunuz zaman metobolizma durmaya yakın oluyor..

Olaki o akşam yemeği fazla kaçırdık yada cayın yanında birşeyler atıştırdık hemen bu karışımdan faydalanabilirsiniz.. Nasil gece yatmadan pul biberli yoğurt yiyorsak buda öyle birşey..

Hergün yapmayın yediklerinize dikkat ederseniz bunu içmenize gerek kalmaz.. Ara ara deneyebilirsiniz..

1 şişe maden suyu
Yarım limon suyu limon küçükse tamamını sıkabilirsiniz
2 yemek kaşığı yoğurt..

Önce limonu sıkalım 2 kaşık yoğurt ile karıştıralım daha sonra maden suyunu yavaş yavaş ilave edelim karıştıralım biraz köpürüyor.. Çok bekletmeden içelim..

Umarım faydası olur..

Günaydın
Dünü cok güzel atlattim
(Turk kahvesini tek sekerle ictim ama acı ya)
Aksam tarcınli sutumu ictim yattim
Simdide kahvaltimi yapiyorum

Okuyup motive olmaya calisiyorum bu arada

Eki Görüntüle 1788314
Kahvaltın harika görünüyor..Bugun bana sen eşlik ettin birlikte kahvaltı yaptık sayıyorum.. Çok sevindim

Motive olursun ve kilolar bir bir gider.

Yanına birde meyve ekleyebilirsin..

Afiyet olsun canım

tr_lelli hosgeldin canim
Kizlar dun aksam kpeder geldi
Cok zayiflamissin dedi
Aksam 7 bucukta geldiği icin ilk defa 8 de yedim ama bu sondu. 5 bucukta yemeye devam
Bugun oglumun 9 aylik asisi var
Dun spora gidemedim.bugun yarin gidecegim ins
Misafirim gidene kadar cok sık giremem canlar
Opuyorum hepinizi
Diyete ve spora son gaz devam

Kahvaltın harika görünüyor..Bugun bana sen eşlik ettin birlikte kahvaltı yaptık sayıyorum.. Çok sevindim

Motive olursun ve kilolar bir bir gider.

Yanına birde meyve ekleyebilirsin..

Afiyet olsun canım
Cook tesekkur ederim
Biriyle birlikde olunca ben daha cok motive oluyorum
İznin olursa eslik etmek isterim ögünlerimle ara ara
Doyurdu simdilik
Kahve icerim birazdan.

görusuruz meleğim dikkat et kendine...hayırlı haberlerini bekliyoruz

Bende tahmin ettim baktım topikte yoksun sanırım kp geldi dedim:)

Ayyy ne güzel.. Bak fark edilmiş zayıfladığın.. Seni motive etmiştir..

Tamam canım sen misafirinle ilgilen daha sonra görüşürüz.. Spora ve diyete devam ettikten sonr sorun yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…