- 9 Mart 2012
- 22.666
- 74.714
- 598
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #2.761
Selam @kralicem77 , hoşgeldin.. Teşekkür ederim..
Bende en başta kararlı olmak vardı. Pes etmeden ilerlemek herşeyden önce geldi..
En çok neye dikkat ettim sorusuna gelince.. ?
Bu aslında diyet yapmak bir bütün içinde spor yapmak su içmek yağ yakıcı kürler zayıflatan yiyecekler akşam yemeğini erken saatte yemeler kaçamak olsa bile pes etmeden bir sonraki öğün telafi ederek devam etmek hepsi diyet yapmanın içinde olan parçalar birleşince ortaya tartıda ve aynada mutluluk verici sonuçlar çıkıyor..
günaydin hanimlar.nasilsiniz?dun itibarile leslie e başladim bugun 2mil yaptim bide 25 dk kardiyo karişik zumba.bu hafta çok dikkat edecegim. iyi sonuçlar istiyorum.bide sizin eşiniz ye diye tutturuyor ama benimki yeme zayifla diyor acilen zatiflammam lazim :)
Bende sosyal medya olarak instagram kullanıyorum ama ben yemek tariflerine değil sağlıklı yaşam spor diyet egzersiz programları falan onları takip ediyorum.Kizlar sizde benim gibi instagramda yemek sayfalarini takip edip kendinize iskence cektiriyo musunuz
Teşekkür ederimcanım kilolarımız yakın, topiğini beğendim,seni takipteyim , başarılar sana benide motive ettin teşekkür ederim
Sabahları limon ve elma sirkesi karşımı içiyorum.. Akşam üzeri tarçınlı süt içiyorum.. Gece yatmadan önce 2 yemek kaşığı pul biberli yoğurt yiyorum. Bazende limon nane salatalik sürahiye su koyuyorum detoks olarak içiyorum..yağ yakıcı kürden bahsedebilirmisin canım?bitki çayı falan mı?yoksa detoks gibi bişey mi yapıyosun?
kesinlikle faydan oldu hele kahvaltı tabaklarına bayıldım (hepsini göremesemde gördüklerim yetti), takibe aldım seni artık yayınladıkça beğenirim, uygulamalarında gerçekten güzelmiş, tarçınlı süt favorimTeşekkür ederimbegum75 hoşgeldin.. Birazda olsa faydam olduysa ne mutlu bana
Sabahları limon ve elma sirkesi karşımı içiyorum.. Akşam üzeri tarçınlı süt içiyorum.. Gece yatmadan önce 2 yemek kaşığı pul biberli yoğurt yiyorum. Bazende limon nane salatalik sürahiye su koyuyorum detoks olarak içiyorum..
Metobolizma hızlanmasında yardımcı oluyor..
Kendimce birşey yapıyorum..kesinlikle faydan oldu hele kahvaltı tabaklarına bayıldım (hepsini göremesemde gördüklerim yetti), takibe aldım seni artık yayınladıkça beğenirim, uygulamalarında gerçekten güzelmiş, tarçınlı süt favorim
Tarcinla beraber bazen bende çay kasiginin ucuyla 3 u birarada atiyorum,cevizi hic bilmiyordum ama denerim,sana tavsiye verecek kadar cok şey bildiğimi sanmiyorum ben senden ogrenicem aslında, yoğurt icine zencefil zerdecal tarçın atip yiyende var,bide karabiberli bi cay vardı tarifini kaybettim arkadasa sorayım öğrenince yazarım buraya,bunlarda metabolizmayi hizlandiriyormusKendimce birşey yapıyorum..
Kahvaltıya özeniyorum çünkü en sevdiğim öğün kahvaltı..
Tarçınlı süt ısrarla tavsiye ederim.. İstersen içine 1 tane ceviz koyabilirsin havanda ezersin kül halinde içine karıştır süper bir aroma veriyor..
Ben bazen sade nescafe koyuyorum 1 çay kaşığı oda harika oluyor..
Seninde tavsiyelerin olursa beklerim..
kesinlikle çok farklı bende çok seviyorum onuEki Görüntüle 1787284 bunun tadı bir başka...
Ben tüketiyorum ve çok seviyorum, süt veya yoğurt ile çok güzel oluyor. Eti nin müsli ve kuru meyveli çeşitleri var çok güzel sade yulafta var tavsiye ederim. Alternatif oluyor bazen öğlen yemeği olarak yiyorum.Yulaf kepeği hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar
Ben tüketiyorum ve çok seviyorum, süt veya yoğurt ile çok güzel oluyor. Eti nin müsli ve kuru meyveli çeşitleri var çok güzel sade yulafta var tavsiye ederim. Alternatif oluyor bazen öğlen yemeği olarak yiyorum.
Bazisinda 44 bazisinda 42 bebemHepimiz birbirimizin kilosunu biliyoruz..
Peki arkadaşlar kaç beden giyiniyorsunuz?
Burdayım tugbacimmmMaria_can nerdesin bayadir girmiyorsun?
geçmiş olsun canım..Burdayım tugbacimmm
Takipteyim sizi . Bugün regl oldm. Ağrı sızı kivrandm gene .
Diyete devam ama spor yapamiyorum. Üzerimde bi yorgunluk bahar dan galiba bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?