Kendim Diyetim. ( resimli)

yağ yakıcı kürden bahsedebilirmisin canım?bitki çayı falan mı?yoksa detoks gibi bişey mi yapıyosun?

Iyiyiz canım, yürüyüşten geldik..

Leslie iyi bir program bende diyete ilk başladığımda yapıyordum.. Şimdi ideal kiloma yaklaşınca cardio yapıyorum pilates yapıyorum sıkılaşmak için..

Bende eşini destekliyorum.. biraz daha dikkat etsen gidecek kilolar..

Kizlar sizde benim gibi instagramda yemek sayfalarini takip edip kendinize iskence cektiriyo musunuz
Bende sosyal medya olarak instagram kullanıyorum ama ben yemek tariflerine değil sağlıklı yaşam spor diyet egzersiz programları falan onları takip ediyorum.

Aklıma getirme yemek tatifi falan dayanamam

canım kilolarımız yakın, topiğini beğendim,seni takipteyim , başarılar sana benide motive ettin teşekkür ederim
Teşekkür ederim begum75 hoşgeldin.. Birazda olsa faydam olduysa ne mutlu bana
yağ yakıcı kürden bahsedebilirmisin canım?bitki çayı falan mı?yoksa detoks gibi bişey mi yapıyosun?
Sabahları limon ve elma sirkesi karşımı içiyorum.. Akşam üzeri tarçınlı süt içiyorum.. Gece yatmadan önce 2 yemek kaşığı pul biberli yoğurt yiyorum. Bazende limon nane salatalik sürahiye su koyuyorum detoks olarak içiyorum..

Metobolizma hızlanmasında yardımcı oluyor..

kesinlikle faydan oldu hele kahvaltı tabaklarına bayıldım (hepsini göremesemde gördüklerim yetti), takibe aldım seni artık yayınladıkça beğenirim, uygulamalarında gerçekten güzelmiş, tarçınlı süt favorim

Kendimce birşey yapıyorum..
Kahvaltıya özeniyorum çünkü en sevdiğim öğün kahvaltı..

Tarçınlı süt ısrarla tavsiye ederim.. İstersen içine 1 tane ceviz koyabilirsin havanda ezersin kül halinde içine karıştır süper bir aroma veriyor..
Ben bazen sade nescafe koyuyorum 1 çay kaşığı oda harika oluyor..

Seninde tavsiyelerin olursa beklerim..

Akşamları yemekten sonra canımız tatlı istemesin diye yemekten önce akşam üzeri tarçınlı süt içmeyi unutmayalım..

Tarcinla beraber bazen bende çay kasiginin ucuyla 3 u birarada atiyorum,cevizi hic bilmiyordum ama denerim,sana tavsiye verecek kadar cok şey bildiğimi sanmiyorum ben senden ogrenicem aslında, yoğurt icine zencefil zerdecal tarçın atip yiyende var,bide karabiberli bi cay vardı tarifini kaybettim arkadasa sorayım öğrenince yazarım buraya,bunlarda metabolizmayi hizlandiriyormus

Hepimiz birbirimizin kilosunu biliyoruz..

Peki arkadaşlar kaç beden giyiniyorsunuz?

Bende ondan omlet yaptim gerçekten cok tok tuttu sagliklida

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…