- 1 Mart 2010
- 45.264
- 115.549
- 1.123
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #2.821
Hosbuldumtr_lelli hosgeldin canim
Kizlar dun aksam kpeder geldi
Cok zayiflamissin dedi
Aksam 7 bucukta geldiği icin ilk defa 8 de yedim ama bu sondu. 5 bucukta yemeye devam
Bugun oglumun 9 aylik asisi var
Dun spora gidemedim.bugun yarin gidecegim ins
Misafirim gidene kadar cok sık giremem canlar
Opuyorum hepinizi
Diyete ve spora son gaz devam
Evet aynen burda arkadaşlarla birbirimize destek oluyoruz...Cook tesekkur ederim
Biriyle birlikde olunca ben daha cok motive oluyorum
İznin olursa eslik etmek isterim ögünlerimle ara ara
Doyurdu simdilik
Kahve icerim birazdan.
Sağol canım benim....afiyet olsun gulcüm..bu arada jillian michealsin videosunu nasıl indirdin ben indiremiyorum
BAYILIYORUM SENİNEki Görüntüle 1788302
Güne güzel başladık.. Devamı gelsin..
Bu güzel kahvaltıyı güzel bir spor ile taçlandırmak lazım..
tamam bebeğim anladım.ozaman onu is yerinde değilde evde yapacam
Merhaba arkadaşlarım, beyaz kelebeğim kahvaltın çooook güzel di söylemeden edemeyeceğim. Biz bugün eşimin tarafına gideceğiz. En son iki ay önce görüşmüştük, onlar başka şehirde, hatta benim ailem de öyle. Biz iki taraftan da başka şehirde yaşıyoruz, bakalım benim kilo verdiğimi farkedeceklermi, ve neler söyleyecekler çok merak ediyorum, size anlatırım kızlar umarım fark ederler motivasyonum artar. Geçen hafta 3ay önce görüştüğüm arkadaşım ve kızı ne kadar zayıflamışsın dediler bacakların zayıflamış ve göbek te baya azalmış dediler. Birde size söylemeyi unuttum domates suyu göbek eritme için çok etkiliymiş, İbrahim Saraçoğlu söylemiş ti internet ten bakabilirsiniz özellikle öğlen saatlerinden sonra yenecek ben artık iki haftadır domates yiyorum büyük bi tane suyu değil ama sanırım aynıdır hemen hemen...
Teşekkür ederimBAYILIYORUM SENİNKAHVALTI SUNUMLARINA AFİET OLSUN....
Sağol tatlım tabi ben kendimi iyi hissetmek için yapıyorum. Ama bugün bidaha anladım güzel incelmişim hazırlandım ya kendimi beğendim ve doğru yoldayım canım.Merhaba fıstık..
Bende zaten kahvaltımı öğlen saatlerine doğru yapıyorum ve mutlaka domates yiyorum valla göbek falan kalmadıbeseye
Ben İbrahim Saraçoğlu ne derse inanıyorum ve uyguluyorum faydasını da gördüm.. Daha önce maydonoz limon kürü uyguladım baya etkili olmuştu..
Mutlaka böyle bilgileri paylaşalım ve yapalım arkadaşlar illaki sonuç alırız yaptığımız herşey kendimiz için..
Bende bugün arkadaş aradı çaya davet etti şimdi kızımla oraya gidecez.. Sanada iyi gezmeler canım.. Herkes ne derse desin canım sen kimse için kilo vermiyorsun kendin için kendini daha iyi hissetmen için kilo veriyorsun..
Bence kesin birileri fark edeceketir.. Motiveni asla düşürme sen doğru yolda ilerliyorsun.
aslında itiraf etmeliyim sizi takip edip yazılarınızı okuduğum zaman tam motive oluyorum sora bişey oluyo eksik yapıorum motivem düşüyo herşey yarım kalıyo senin yaptıklarının aynısını yapmak istiyorum bnde ama olmuyo yarım yapınca hevesim kaçıyo 1 hafta tam istikrarı sürdüremiorum nası kırıcam bu modumu çok zayıflamak istiyorum ama bitürlü kilo veremiyorum çalıştığım için sporada qidemiorum en büyük motivasyon düşüklüğüm bu zaten hareket etmedikçe mistikleşiyorumTeşekkür ederimervaadilekk
Senin nasıl gidiyor diyet ? Takipte olduğunu buralarda olduğunu biliyorum ama bildirim yapmayınca umutsuzluğa düşüyorum..
Herşey yolunda mı ?
İşte aradığım özgüven buuu..Sağol tatlım tabi ben kendimi iyi hissetmek için yapıyorum. Ama bugün bidaha anladım güzel incelmişim hazırlandım ya kendimi beğendim ve doğru yoldayım canım.
Afiyet olsun canım..1 tabak tavuklu bulgur pilavı
2biber tursusu
1kase yogurt yedim
Sekersiz 1kupa nescafe ictim(sütlü)
Yani şimdi ne diyim ki sana..aslında itiraf etmeliyim sizi takip edip yazılarınızı okuduğum zaman tam motive oluyorum sora bişey oluyo eksik yapıorum motivem düşüyo herşey yarım kalıyo senin yaptıklarının aynısını yapmak istiyorum bnde ama olmuyo yarım yapınca hevesim kaçıyo 1 hafta tam istikrarı sürdüremiorum nası kırıcam bu modumu çok zayıflamak istiyorum ama bitürlü kilo veremiyorum çalıştığım için sporada qidemiorum en büyük motivasyon düşüklüğüm bu zaten hareket etmedikçe mistikleşiyorum
Hic ekmeksiz tek yemek oldugundan gozume cok görünmediAfiyet olsun canım..
1 tabak bulgur bana fazla gibi geldi sence ?
4 kaşık yiyorum
Alisverise her gidisde abur cubura 15 20 25 lira harcarken bugun marketten sebze meyve ekmek alarak cikiyor olmak cok guzel
Abur cubur reyonunda secme zahmetine girmemek kararsiz kalip bir suru cesit almamamak
Ev butcesine katkisi
Saglikli beslenmeye calismak cok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?