Kendim Diyetim. ( resimli)

Hosbuldum

Cook tesekkur ederim
Biriyle birlikde olunca ben daha cok motive oluyorum
İznin olursa eslik etmek isterim ögünlerimle ara ara
Doyurdu simdilik
Kahve icerim birazdan.
Evet aynen burda arkadaşlarla birbirimize destek oluyoruz...

Tabiki gelebilirsin çok sevinirim

Yeterki kurtulalım fazlalıklarımızdan..

afiyet olsun gulcüm..bu arada jillian michealsin videosunu nasıl indirdin ben indiremiyorum
Sağol canım benim....

Ben google YouTube den video indir yaziyorum orda save form çıkıyor ne başta oraya gir istediğin videonun linkini yapıştır ve indir..

Merhaba arkadaşlarım, beyaz kelebeğim kahvaltın çooook güzel di söylemeden edemeyeceğim. Biz bugün eşimin tarafına gideceğiz. En son iki ay önce görüşmüştük, onlar başka şehirde, hatta benim ailem de öyle. Biz iki taraftan da başka şehirde yaşıyoruz, bakalım benim kilo verdiğimi farkedeceklermi, ve neler söyleyecekler çok merak ediyorum, size anlatırım kızlar umarım fark ederler motivasyonum artar. Geçen hafta 3ay önce görüştüğüm arkadaşım ve kızı ne kadar zayıflamışsın dediler bacakların zayıflamış ve göbek te baya azalmış dediler. Birde size söylemeyi unuttum domates suyu göbek eritme için çok etkiliymiş, İbrahim Saraçoğlu söylemiş ti internet ten bakabilirsiniz özellikle öğlen saatlerinden sonra yenecek ben artık iki haftadır domates yiyorum büyük bi tane suyu değil ama sanırım aynıdır hemen hemen...

Merhaba fıstık..
Bende zaten kahvaltımı öğlen saatlerine doğru yapıyorum ve mutlaka domates yiyorum valla göbek falan kalmadı beseye
Ben İbrahim Saraçoğlu ne derse inanıyorum ve uyguluyorum faydasını da gördüm.. Daha önce maydonoz limon kürü uyguladım baya etkili olmuştu..
Mutlaka böyle bilgileri paylaşalım ve yapalım arkadaşlar illaki sonuç alırız yaptığımız herşey kendimiz için..

Bende bugün arkadaş aradı çaya davet etti şimdi kızımla oraya gidecez.. Sanada iyi gezmeler canım.. Herkes ne derse desin canım sen kimse için kilo vermiyorsun kendin için kendini daha iyi hissetmen için kilo veriyorsun..

Bence kesin birileri fark edeceketir.. Motiveni asla düşürme sen doğru yolda ilerliyorsun.

Sağol tatlım tabi ben kendimi iyi hissetmek için yapıyorum. Ama bugün bidaha anladım güzel incelmişim hazırlandım ya kendimi beğendim ve doğru yoldayım canım.

Teşekkür ederim ervaadilekk

Senin nasıl gidiyor diyet ? Takipte olduğunu buralarda olduğunu biliyorum ama bildirim yapmayınca umutsuzluğa düşüyorum..

Herşey yolunda mı ?
aslında itiraf etmeliyim sizi takip edip yazılarınızı okuduğum zaman tam motive oluyorum sora bişey oluyo eksik yapıorum motivem düşüyo herşey yarım kalıyo senin yaptıklarının aynısını yapmak istiyorum bnde ama olmuyo yarım yapınca hevesim kaçıyo 1 hafta tam istikrarı sürdüremiorum nası kırıcam bu modumu çok zayıflamak istiyorum ama bitürlü kilo veremiyorum çalıştığım için sporada qidemiorum en büyük motivasyon düşüklüğüm bu zaten hareket etmedikçe mistikleşiyorum

Sağol tatlım tabi ben kendimi iyi hissetmek için yapıyorum. Ama bugün bidaha anladım güzel incelmişim hazırlandım ya kendimi beğendim ve doğru yoldayım canım.
İşte aradığım özgüven buuu..

Herşey dahada guzel olcak bu ayın sonuna kadar aynalarda kendini daha iyi göreceksin.. :)

Yani şimdi ne diyim ki sana..

Diyet yapmaya kendini hazır hissetmiyorsun.

Ama bir yerden başlamak lazim biliyorsun..

Afiyet olsun canım..

1 tabak bulgur bana fazla gibi geldi sence ?

4 kaşık yiyorum
Hic ekmeksiz tek yemek oldugundan gozume cok görünmedi

Yaninda corba yada sulu yemek yeseydim 2-3kasik yerdim sadece galiba
Bi de dedim ya ben 3kilo vericem sadece yeni baslayinca birden porsiyon ayarlamasida yapamiyo olabilirim :)

Alisverise her gidisde abur cubura 15 20 25 lira harcarken bugun marketten sebze meyve ekmek alarak cikiyor olmak cok guzel
Abur cubur reyonunda secme zahmetine girmemek kararsiz kalip bir suru cesit almamamak
Ev butcesine katkisi
Saglikli beslenmeye calismak cok iyi

Saat 7de 1kase bol acılı lahana corbasi ictim.
Daha bisi yemem icmem gayet tokum
Ekmeksiz 2.günüm(sabah ki 2parca böregi saymazsak)

bu yazi bana dun olan biseyi hatirlatti
Ebemiz arkadasim. Görür gormez aaa cok zayiflamissin dedi 10 kilo verdim dedim. Daha verme bence dedi ama ben 58 hatta 55 olmak istiyorum. Hedefi yuksek yani alcak tutmak iyidir dimi
Esimde EVİMİZİN BÜTÇESİ İCİN DE IYI OLDU. ESKİDEN HERGUN EVE ÇİKOLATALAR ABUR CUBURLAR ALIYORDUK. PASTA POGACA YAPTIĞINDAN YAĞ UN ŞEKER DE ÇABUK BITIYORDU. MAAŞIMIN YARISI KALIYO ARTIK diyip gulmez mi esime gore 2 kg daha versem yetermis ama yetmez bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…