Kendim Diyetim. ( resimli)

Günaydın günaydın

Akşam yemeğini ne kadar az ve hafif yiyebilmek çok önemli..! Tabi birde erken saatte yemek gerek..

Ne olur dikkat et canım.. Kaçamak olsa bile abartmadan telafi edelim.. Tekrar 7 li rakamlar gelmesin..

Aman allah korusun canım ya bidaha gormuycem kismetse aslında vücudumu tanıyorum yavaş yavaş hepsini vericem gidicek bu kilolar.... kahvaltin çok güzelmiş ıspanak hariç aynisiydi bende de ...

Aman allah korusun canım ya bidaha gormuycem kismetse aslında vücudumu tanıyorum yavaş yavaş hepsini vericem gidicek bu kilolar.... kahvaltin çok güzelmiş ıspanak hariç aynisiydi bende de ...
Evet doğru aynı zamanda bol bol hareket etmeni öneriyorum spor ile verilen kilolar kolay kolay geri gelmiyor hemde vücut orantılı şekilde kilo verip güzel şekil alıyor..

Sanada afiyet olsun:) kahvaltı benim için önemli..

Bu ara mümkün olduğunca yapıyorum arti yanımda şu ki verdiğim zaman heryerden gidiyo bu yüzden sansliyim

Bugün bir değişiklik yapalım sade türk kahvesi yerine nescafe ikisibir arada içelim..

Öğün aralarımızı en az 3 en fazla 4 saat uzun tutuyoruz.. Leptin hormonunun devreye girip çalışması daha fazla yağ yakabilmesi için 4 saat su ve çay hariç birşey yemiyoruz..

Selamlar

Topiginizi cok sevdim birazini da okudum okumayada devam edicem takibe aldim.
Cok guzel kilo vermissiniz
3kilo vermek istiyorum fakat 1yildir veremedim
Sabit kaldim ne aliyorum ne verebiliyorum.

Biraz okuyup bisiler uygulucam bende.

Kolay gelsin.

Teşekkür ederim , hoşgeldin tr_lelli

İnşallah faydası olur.. Kiloyu koruyabilmek formda kalmak zor biraz... Senin kilon ne güzel sabit kalmış ama tabi fazlalıklar dan kurtulmak lazım..

Teşekkür ederim , hoşgeldin tr_lelli

İnşallah faydası olur.. Kiloyu koruyabilmek formda kalmak zor biraz... Senin kilon ne güzel sabit kalmış ama tabi fazlalıklar dan kurtulmak lazım..
Fazla kilo olunca vermesi daha kolay oluyo
Ama kilo cok degilse inanin daha zor veriliyo
Dogumdan sonra 1sene olmadan 8 kilo vermistim
Ama suan 1senedir 3kiloyu veremedim
Meto hizlandirmam gerekiyo sanirim
Bakalim nasil olcak
Topigi,paylasimlari,resimleri, ögunleri cok sevdim

Son düzenleme:
Sabah haslanmis yumurta salatasi yedim(maydanozlu pul biberli)
Simdide yine acili karalahana corbasi yapiyorum.

Sade türk kahvesini nasil iciyorsunuz?
Bana cok acı geliyo icemiyorum
Baska neyle tatlanir ki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…