- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #2.781
Günaydın günaydınGünaydın ... Bu sabah kendimde bi hafiflik hissettim tartiliyim dedim bikaç gündür gündüz gece biraz egzersiz yapabiliyorum akşam yemeklerimde yarıda bişi oluyo kalkiyorum sonra da yemiyim diyorum yemiyorum iki günde 500 gram daha vermisim 69.200 olmuşum nolur haftasonu almiyim yaa...
off süper görünüyor,afiyet olsunEki Görüntüle 1787701
Nefis bir kahvaltı oldu gerçekten çok iyi doydum çok şükür..
1 kaşık zeytin yağında 1 yumurta az peynir ve 1 dal ıspanak ile omlet yaptım.. Bütün protein ihtiyacımı karşıladım..
Teşekkür ederim canım..off süper görünüyor,afiyet olsun
Günaydın günaydın
Akşam yemeğini ne kadar az ve hafif yiyebilmek çok önemli..! Tabi birde erken saatte yemek gerek..
Ne olur dikkat et canım.. Kaçamak olsa bile abartmadan telafi edelim.. Tekrar 7 li rakamlar gelmesin..
Evet doğru aynı zamanda bol bol hareket etmeni öneriyorum spor ile verilen kilolar kolay kolay geri gelmiyor hemde vücut orantılı şekilde kilo verip güzel şekil alıyor..Aman allah korusun canım ya bidaha gormuycem kismetse aslında vücudumu tanıyorum yavaş yavaş hepsini vericem gidicek bu kilolar.... kahvaltin çok güzelmiş ıspanak hariç aynisiydi bende de ...
Evet doğru aynı zamanda bol bol hareket etmeni öneriyorum spor ile verilen kilolar kolay kolay geri gelmiyor hemde vücut orantılı şekilde kilo verip güzel şekil alıyor..
Sanada afiyet olsun:) kahvaltı benim için önemli..
Fazla kilo olunca vermesi daha kolay oluyoTeşekkür ederim , hoşgeldintr_lelli
İnşallah faydası olur.. Kiloyu koruyabilmek formda kalmak zor biraz... Senin kilon ne güzel sabit kalmış ama tabi fazlalıklar dan kurtulmak lazım..
Gulcum bu yeni cay heralde stevyali diyor..tadi chai ye gore nasil daha mi guzelEki Görüntüle 1787887
Bugün bitki çaylarıma yenisini ekledim.. Tarçın süt yerine mistik çay içiyorum.. Sütle içiliyor hem içinde tarçın varmış..
Nefis birşey hıımmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?