- 6 Ocak 2015
- 1.029
- 1.309
- 133
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #2.841
Hahahha supermis dogru soylemis esin aynen harfiyen oylebu yazi bana dun olan biseyi hatirlatti
Ebemiz arkadasim. Görür gormez aaa cok zayiflamissin dedi10 kilo verdim dedim. Daha verme bence dedi ama ben 58 hatta 55 olmak istiyorum. Hedefi yuksek yani alcak tutmak iyidir dimi
Esimde EVİMİZİN BÜTÇESİ İCİN DE IYI OLDU. ESKİDEN HERGUN EVE ÇİKOLATALAR ABUR CUBURLAR ALIYORDUK. PASTA POGACA YAPTIĞINDAN YAĞ UN ŞEKER DE ÇABUK BITIYORDU. MAAŞIMIN YARISI KALIYO ARTIK diyip gulmez miesime gore 2 kg daha versem yetermis ama yetmez bence
Cok hastayim
Bogaz burun bas cok fena oksurmeye bile mecalim yok..ben raziyim cekeyimde bebegim kotu olacak diye korkuyorum
Onunda bi kac gun az burnu akti gun icinde tek tuk oksuruyoda genel durumu iyi ama ilac kullanmak zorunda olmakdan cok korkuyorum
Allah hastalik vermesin kimseye ya cok zor
Tesekkurler canimmm...Geçmiş olsun canım sanada bebeginede bebisler hasta olmasın dünya duruyo sanki .. ben bol bol filesinin içine portakal koyuyorum oğlumun suyunu cekiyo c vitamini bol bol grip Savar sende dene istersen
Kv seni fikrini almak için sormuş olabilir..Benimde kayinvalidem bizdeydi oda zayiflamissin dedi kizlar iyi doğum kiloların kalmadı diyo hemen bi tane daha yaparsın beraber buyurler diyo aman aman dedim benim bütün ilgim şimdi oğluma ondan calamam bi kendime geliyim dimi yahu. ..
Geçmiş olsun canım hasta olmaz inşallah bebeğin, ıhlamur ver canım bol bol bebeğine inan antibiyotik gibi çok etkili hemen geçiyor 3defa falan ver günde hasta olmaz canımTesekkurler canimmm...
benimki 15 aylik bi kere hasta olduk ilac vermemek icin cok cabaladim ama verdim mecbur korkudan...
Simdi onceki hastaliga gore daha iyide yinede anne yuregi dayanamiyo...
Tavuk suyuna corba portakal yediriyorum canim zaaten, masallah bogazida iyi baska yemeklerde yiyor:)
Bu seferde ben dustum yataklara, 9 unda vana doncez iyilesmemiz lazim
Bu konuda bir ben yalniz değilmişim..Alisverise her gidisde abur cubura 15 20 25 lira harcarken bugun marketten sebze meyve ekmek alarak cikiyor olmak cok guzel
Abur cubur reyonunda secme zahmetine girmemek kararsiz kalip bir suru cesit almamamak
Ev butcesine katkisi
Saglikli beslenmeye calismak cok iyi
Ayy Meleğim maşallah sanabu yazi bana dun olan biseyi hatirlatti
Ebemiz arkadasim. Görür gormez aaa cok zayiflamissin dedi10 kilo verdim dedim. Daha verme bence dedi ama ben 58 hatta 55 olmak istiyorum. Hedefi yuksek yani alcak tutmak iyidir dimi
Esimde EVİMİZİN BÜTÇESİ İCİN DE IYI OLDU. ESKİDEN HERGUN EVE ÇİKOLATALAR ABUR CUBURLAR ALIYORDUK. PASTA POGACA YAPTIĞINDAN YAĞ UN ŞEKER DE ÇABUK BITIYORDU. MAAŞIMIN YARISI KALIYO ARTIK diyip gulmez miesime gore 2 kg daha versem yetermis ama yetmez bence
Git gide sıfır beden olacam dediğin gibi yüzüm kollarım belim göğüslerim her yerim küçüldü bir basenler kaldı.. Sanki yediğim herşey orda toplanıyor hayret ediyorum..Hahahha supermis dogru soylemis esin aynen harfiyen oyle
Aynen canim devam insallah bu halimle pantolon denedim gene begenmedim almadim tabiki 55 olmak lazim gitmiyor basenler:)
Millette nasil tip var nasil giyiyorlar o pantonlari anlamiyorum
Sagol canim onuda veriyorum, bu cocuk bu bogazla bu sicak evlerde nasil hasta oluyor anlamadimGeçmiş olsun canım hasta olmaz inşallah bebeğin, ıhlamur ver canım bol bol bebeğine inan antibiyotik gibi çok etkili hemen geçiyor 3defa falan ver günde hasta olmaz canım
Canım benim çok geçmiş olsun..Cok hastayim
Bogaz burun bas cok fena oksurmeye bile mecalim yok..ben raziyim cekeyimde bebegim kotu olacak diye korkuyorum
Onunda bi kac gun az burnu akti gun icinde tek tuk oksuruyoda genel durumu iyi ama ilac kullanmak zorunda olmakdan cok korkuyorum
Allah hastalik vermesin kimseye ya cok zor
Tesekurler arkadasim :)Canım benim çok geçmiş olsun..
Bol bol c vitamini almalısın kivi yemeni öneririm.. Sıcak çorbalar ve bitki çayları..
Gerçi annenlerin yanındasın onların faydası olur sana ve bebeğine..
Hastalık bu birden geçmiyor en 3 günden sonra azalma başlıyor..
Dikkat et canim küçük kuzuya..
Ah o basenlerAy__Prensesi onlar bizim gercekten kaderimiz sanirim benimki popo degil resmen popo altinda bacaklarda olusmus minik popo
Tesekurler arkadasim :)
Ben yatmak yerine ev supurmeyi tercih ettim simdi ustune gidersem gecer belki dedim...
Misafirimiz vardi o gidince hayalim minnak uyurken ders calisip sonra minnakla sporumu yapmakdi tarti gunune kadar...bbu gidisle ayni cikcam gecen haftayla 64 ler bu haftada hayal
Aynen canim selulitler azaldi tabi 60 kiloykende varlardi yani:)ayyy ne güldüm sana :))
Yerleşmiş tatlım onlar oraya gitmek istemiyorlar..
Selülitlerden epey kurtuldum görüntü olarak çok fark etti eşim bile söyledi azalmış dedi..
Sanırım türk kahvesinin faydası oluyor.. Selüliti tedavi ediyor..
Sadece diyet yapmak yetersiz geliyor selülit tedavisinde spor ve egzersiz ile desteklemek şart.. Elimden geldigince yapıyorum şükür azalma oldu..Aynen canim selulitler azaldi tabi 60 kiloykende varlardi yani:)
Ama 73 kiloyken yuruyen portakal gorunumunde margarindiler basenler
Dusunsene 7.5kilo demek taammm 30 paket margarin igrenc yani hala gitmesi gereken 20 paket margarin var vucudumda , tabi 60 kilo olarak dusunursek
Turk khvesini bende sekersiz icemiyorum ya resmen igrenc geliyo
SiskoooooKizlar ne zamandir paylasacaktim ama unutuyorum hep
Bu 15 subatta spora baslarken alinan vücud olculerim. 15 martta bitincede tekrar olculerimi aldirip yazacagim, bakalim ne kadar farkedecek
Bendede selulit problemi vardi ama simdi yok gibi
Gobek problemim yok derken.gobek cikti bacak sikilasti sanki. Spor salonunda yuzde 90 bacak basen calisiyorum. Bitince evde mekik e, karin hareketlerine agirlik veririm artik
Ölçülerimiz hemen yakınmış birbirine.. Güzel bir fiziğe sahip oluyorsun..Kizlar ne zamandir paylasacaktim ama unutuyorum hep
Bu 15 subatta spora baslarken alinan vücud olculerim. 15 martta bitincede tekrar olculerimi aldirip yazacagim, bakalim ne kadar farkedecek
Bendede selulit problemi vardi ama simdi yok gibi
Gobek problemim yok derken.gobek cikti bacak sikilasti sanki. Spor salonunda yuzde 90 bacak basen calisiyorum. Bitince evde mekik e, karin hareketlerine agirlik veririm artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?