- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #4.381
Çok çok geçmiş olsun canım benimGünaydın hayırlı cumalar herkese, ben yine aynıyım büyük oğlum bademcik olmuş bölük pörçük uyuyorum 3 buçuk tan sonra uyumadım doğru düzgün ufaklık zaten saati şaşmıyor 5te kalkıyor saat kurmuş gibi. Canları sağolsun da napalım zombi gibi dolaşmaya razıyım
Merak etme Aynurcum günde 30 dk spor yaparak kaslanmazsin.. Kas yapmak için ağırlıklarla birlikte çalışman lazım ki uzun süre uzun zamanda kas yaparsın.. Jilliyandan daha zor programlar var..canim ben sabretmeyi goze aldim alisirim, bide kisa ya ondan cok iyi yani...
ama sanki kaslandikca kalinlascam gibi geliyor bana bacaklar sisecek gibi hissediyorum ondan korkuyorum...tereddutteyim
Bende devam etmek istiyorum benimle devam eden birileri olursa daha mutlu olurum zaten yanma olmadan sikilasma erime olmuyorki zamanla fazla acimiyorcanim ben sabretmeyi goze aldim alisirim, bide kisa ya ondan cok iyi yani...
ama sanki kaslandikca kalinlascam gibi geliyor bana bacaklar sisecek gibi hissediyorum ondan korkuyorum...tereddutteyim
benim ara öğünüm.
Bende bazen akşam üzeri sütun yanında 1 hurma yiyorum.. Direk insana enerji veriyor.. Çikolata gibi harika tadı var.benim ara öğünüm.
3 hurma 1 meyve yerine geçiyor.
Sizin boyunu z kaç acaba 6 ayda benim suan olduğum kilolardan hedefinize ulasmissiniz tabi çok istikrarlisiniz boy kilo oranını merak ettimBende bazen akşam üzeri sütun yanında 1 hurma yiyorum.. Direk insana enerji veriyor.. Çikolata gibi harika tadı var.
Ara öğün seçimin çok doğru olmuş..
Sizin boyunu z kaç acaba 6 ayda benim suan olduğum kilolardan hedefinize ulasmissiniz tabi çok istikrarlisiniz boy kilo oranını merak ettimBende bazen akşam üzeri sütun yanında 1 hurma yiyorum.. Direk insana enerji veriyor.. Çikolata gibi harika tadı var.
Ara öğün seçimin çok doğru olmuş..
Ben elma sirkeli şu iciyordum bunların içinden limonlu suyu içiyorum.
Benim boyum 165Sizin boyunu z kaç acaba 6 ayda benim suan olduğum kilolardan hedefinize ulasmissiniz tabi çok istikrarlisiniz boy kilo oranını merak ettim
Ceviz suyu ve tarçınlı su hariç diğer hepsini yapıyorum..Ben elma sirkeli şu iciyordum bunların içinden limonlu suyu içiyorum.
Tarçınlı suyun zayiflattigini bilmiyordum
Ayy süper yaBenim boyum 165
Kilom 57
Diyete 20 Aralık ta başladım 76 ya yakındım 5 ayda ideal kiloma geldim..
Ohh mis ben 750 ml şişeye koyup 1 2 saatte tüketiyor um ılık sirkeli suyu siz demistinizya içerken pit pit yağların patlayip yok olup gittiğini düşünüyorum daha iyi oluyorCeviz suyu ve tarçınlı su hariç diğer hepsini yapıyorum..
Sabah aç karnına limon elma sirkesi karışımı içerim.. Kahvaltı sonrası tarçınlı kahve.. Akşam üzeri yemekten önce tarçınlı süt içiyorum..
Düzenli içilirse gerçekten faydası oluyor..
Ayy süper yaöğretmenim ama bi an 76 ile 57 arasındaki farkı bulamadim süper ya boyunda uzun güzel vermişsin inşallah bende vereceğim tabi yardımlarınızı bekliyorum
Ayy süper yaöğretmenim ama bi an 76 ile 57 arasındaki farkı bulamadim süper ya boyunda uzun güzel vermişsin inşallah bende vereceğim tabi yardımlarınızı bekliyorum
Ne içiyorsun peki ? Limon suyu muOhh mis ben 750 ml şişeye koyup 1 2 saatte tüketiyor um ılık sirkeli suyu siz demistinizya içerken pit pit yağların patlayip yok olup gittiğini düşünüyorum daha iyi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?