Kendim Diyetim. ( resimli)

İnsan spor yapınca fazla yemekte yiyemiyor acıyor yaptığı spora hani yarım saat yandı heryerin 10 saniyede yakamayacagin birseyi yemenin anlamı yok diyor kilo bildirimi yapiyormusunuz haftalik nasıl oluyor

Aramiza hosgeldin..ins istedigin kiloya ulasacaksin

İnsan spor yapınca fazla yemekte yiyemiyor acıyor yaptığı spora hani yarım saat yandı heryerin 10 saniyede yakamayacagin birseyi yemenin anlamı yok diyor kilo bildirimi yapiyormusunuz haftalik nasıl oluyor
Bendede tam tersi amannn nasilsa spor yapiyom erir gider diye dusunurum

Tabiki kilo vermek kolay değil.. ! Emek sarf ediyorsun..

Salı günleri bildirim yapıyoruz.. Sabah aç karnına tartılıyoruz ne kadar fark var buraya yaziyoruz...

Tabiki kilo vermek kolay değil.. ! Emek sarf ediyorsun..

Salı günleri bildirim yapıyoruz.. Sabah aç karnına tartılıyoruz ne kadar fark var buraya yaziyoruz...
canim naberr ...jilian bizdeydi demin bol bol beyaz kelebek dedik gul dedik
hocam yaptim 2. gunude cok kotu yaaaruhumu teslim ettim
bence tuba yapmasin bunu ise gidiyo bide...
kendimi sakatlandim gibi hissediyorum

Arkadaslar ben kalori hesabina dikkat ederek çok yağlı olmayacak şekilde besleniyorum suyumu içiyorum akşamdan sonra hiçbir şey yemiyorum 2 3 kupa Yeşilçay yatmadan öncede pulbiberli kür ara öğün çok yapmıyorum işte vaktim olmuyo co acikirsam yeşillik falan yiyorum

72 ile başlamıştım bakalım salı günü hayırlısı artik

Arkadaslar ben kalori hesabina dikkat ederek çok yağlı olmayacak şekilde besleniyorum suyumu içiyorum akşamdan sonra hiçbir şey yemiyorum 2 3 kupa Yeşilçay yatmadan öncede pulbiberli kür ara öğün çok yapmıyorum işte vaktim olmuyo co acikirsam yeşillik falan yiyorum

72 ile başlamıştım bakalım salı günü hayırlısı artik

Bu arada aramiza hosgeldin

Yazilanlari okuyunca icimden bi heyyyttt diyesim geliyo...bi kase corba yedim acim yaa.maksat 6 i gormek beseye cim sen gordun seni gorunce hirslandim.
Canım benim salata yemek gibi bir alışkanlığım yoktu ama artık akşamları mutlaka büyük bir tabak yapıyorum kendime tavsiye ederim, resmen doyuyorsun bi kase çorba bile doyurur. Ben akşam mesela 2kepçe ezogelin çorba, 3kaşık mantı, ve salata ile doydum, ne varsa şu iştahta var resmen zayıflamanın baş düşmanı, artık eski iştahım kalmadı öğlenleri de bi bardak süt veya yoğurt, çok içim ezilirse yarım dilim ekmek, veya canım tatlı bişey isterse diyelimki iki tane bisküvi yiyorum, yani yiyeceğim tatlı veya atıştırmalık türü şeyleri öğlenleri yiyorum yakabilmek adına ama çok çok az oda mesela 1-2 bisküvi veya iki ısırık çikolata veya 1porsiyon maraş dondurma sı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…