- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #4.341
İnsan spor yapınca fazla yemekte yiyemiyor acıyor yaptığı spora hani yarım saat yandı heryerin 10 saniyede yakamayacagin birseyi yemenin anlamı yok diyor kilo bildirimi yapiyormusunuz haftalik nasıl oluyorİlk günler zorlanacaksin ama değecek inan buna..
Hem güzel kas ağrıları bunlar ben seviyorum..
Böyle bacak bileklerim ve arka bacağımda biraz ağrı var birde kol kaslarım ağrıyor ama bu ağrılar programın işe yaradığını gösteriyor..
Aramiza hosgeldin..ins istedigin kiloya ulasacaksinKızar iyi günler kabul ederseniz bende aranızda olmak istiyorum çok okuyamadim topigi biraz kendimden bahsedeyim 60 kilo ile evlendim 65 ile hamile kaldım 87 ile doğuma girdim doğumdan bir ay sonra 76 kilo idim 4. Ayda 74 kilo oldum kızım 8 aylık şu an 1 ay öncesine kadar 70 kilo idim memlekette bir ay kaldım 4 kilo almışım su an 74 um. şükür evimdeyim artık başlangıç için tavsiye ve kür önerilerinizi bekliyorum
Bendede tam tersi amannn nasilsa spor yapiyom erir gider diye dusunurumİnsan spor yapınca fazla yemekte yiyemiyor acıyor yaptığı spora hani yarım saat yandı heryerin 10 saniyede yakamayacagin birseyi yemenin anlamı yok diyor kilo bildirimi yapiyormusunuz haftalik nasıl oluyor
Tabiki kilo vermek kolay değil.. ! Emek sarf ediyorsun..İnsan spor yapınca fazla yemekte yiyemiyor acıyor yaptığı spora hani yarım saat yandı heryerin 10 saniyede yakamayacagin birseyi yemenin anlamı yok diyor kilo bildirimi yapiyormusunuz haftalik nasıl oluyor
canim naberr ...jilian bizdeydi demin bol bol beyaz kelebek dedik gul dedikTabiki kilo vermek kolay değil.. ! Emek sarf ediyorsun..
Salı günleri bildirim yapıyoruz.. Sabah aç karnına tartılıyoruz ne kadar fark var buraya yaziyoruz...
Aç kalma kuzum :)) bitki çayı içebilirsin..Yazilanlari okuyunca icimden bi heyyyttt diyesim geliyo...bi kase corba yedim acim yaa.maksat 6 i gormekbeseye cim sen gordun seni gorunce hirslandim.
Ama insanın canı çok acıyor aglayasim geliyoryaBendede tam tersi amannn nasilsa spor yapiyom erir gider diye dusunurum
Tatli tatli yemenin aci aci cikarmasi olur bebem...Ama insanın canı çok acıyor aglayasim geliyorya
Bu arada aramiza hosgeldinArkadaslar ben kalori hesabina dikkat ederek çok yağlı olmayacak şekilde besleniyorum suyumu içiyorum akşamdan sonra hiçbir şey yemiyorum 2 3 kupa Yeşilçay yatmadan öncede pulbiberli kür ara öğün çok yapmıyorum işte vaktim olmuyo co acikirsam yeşillik falan yiyorum
72 ile başlamıştım bakalım salı günü hayırlısı artik
Canım benim salata yemek gibi bir alışkanlığım yoktu ama artık akşamları mutlaka büyük bir tabak yapıyorum kendime tavsiye ederim, resmen doyuyorsun bi kase çorba bile doyurur. Ben akşam mesela 2kepçe ezogelin çorba, 3kaşık mantı, ve salata ile doydum, ne varsa şu iştahta var resmen zayıflamanın baş düşmanı, artık eski iştahım kalmadı öğlenleri de bi bardak süt veya yoğurt, çok içim ezilirse yarım dilim ekmek, veya canım tatlı bişey isterse diyelimki iki tane bisküvi yiyorum, yani yiyeceğim tatlı veya atıştırmalık türü şeyleri öğlenleri yiyorum yakabilmek adına ama çok çok az oda mesela 1-2 bisküvi veya iki ısırık çikolata veya 1porsiyon maraş dondurma sıYazilanlari okuyunca icimden bi heyyyttt diyesim geliyo...bi kase corba yedim acim yaa.maksat 6 i gormekbeseye cim sen gordun seni gorunce hirslandim.
Canim bana cevap yazmadin ama listeye beni de eklersen bugün 50 sguat ve lesie 3 miles yaptım yanlış bir başlangıç mi yaptım bilmiyorumEki Görüntüle 1827143
Level 2. Gün yapanlar listesi
1.Ay__Prensesi
2.Violet Life
3.Ftmk43 Eki Görüntüle 1827144
Sguat yapanlar listesi
1.Ay__Prensesi
2.Violet Life
gecicekmi bu acilar gercekten alisiliyormuYapanlar bildirim yapsınlar listeye ekliyecem arkadaşlar..
Squat te yazan sayi kaç kere yapılacağı dimi daha önce yapmamistim da 55 kere meselaYapanlar bildirim yapsınlar listeye ekliyecem arkadaşlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?