Kendim Diyetim. ( resimli)

Geçmiş olsun canım sanada teşekkür ederim tatlım

hamilelikte toplam kaç kilo almıştınız ? bir de sarkma oldu mu ben çok dert ediyorum aldığım kilolalr bir hayli fazla
Yaklaşık 12 kilo aldım..

Kilo verirken sarkma olmadı çünkü aynı zamanda spor yaptım.. Yürüyüş pilates ip atlama kardio yaptım..
Halende sıkılaşma için spor yapmaya devam ediyorum..

Eger diyet yaparken spor yapmasaydım kesin sarkma olurdu..

peki normal doğum mu yaptın ? az almışsın sen ben şimdiden 14 aldım

peki normal doğum mu yaptın ? az almışsın sen ben şimdiden 14 aldım
Evet normal doğum yaptım..

Benim hamileliğim biraz zor geçti 6 ay boyunca midem bulandı bütün yiyecekler ağır ağır kokuyordu iştahım kapandı son 3 ayda kilo aldım..

Yani birazda dikkat ettim ekmek falan çok yemedim..

15 ve 17 kiloya kadar normal sayılır.. Onemli olan bebeğin sağlığı..
Allahım kolay kurtarsın canım

Allah şifa versin çok geçmiş olsun .benim oglanda uyumazdi çok zor oluyordu ama geçti şükür seninki kaç yaşında bilmiyorum ama Rabbim kolaylastirsin

Elma sirkesi koyuyorum şişeye normal şu tüketir gibi içiyorum. Limonlu şu arada pek sık değil. 2 litre su 2 kupa Yeşilçay ben ilk zayıflama cabamda çok faydasini gordum
Him. Elma sirkesi salatamda kullanıyorum.. Şişeye koyup hiç içmedim ama limon suyunu çok içtim..

Sürahiye hazırlıyorum masaya bırakıyorum gun boyu içip bitiriyorum yaklaşık 2 lt falan geliyor.. Sen çalışan olduğun için durumlar farklı tabiki..

Birde Hergün yapmıyorum , mideyi biraz dinlediriyorum..

dayanamadim...
beynimi nutella kavanozuna dusurdum
allahdan buzdolabina koymustum...
daha fazla yiyemedim

haklisin ne diyimki dayanamadim baska seylerde yedim koptum resmen....dayanamadim
pismanimm...
ama ben bitki cayi iccektimm koydum suyu baktimki tup bitmis.....
kendimi tutmak icin iccektim...
sudanda olunca koptum
Olan olmuş.. Bebeğine süt olsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…