- 27 Ocak 2015
- 335
- 489
- 103
- 39
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #4.401
Geçmiş olsun canım sanada teşekkür ederim tatlımgecmis olsun canim ya bizdede soguk alginligi olmustu gecenlerde kendi gecti bisey vermedim..
bugunde parka inmistik el ele gidioduk eli firtti geri dondu kafasini carpti kaldirima ...allahdan once oturdu sonra arkaya gitti kafa...cok acidi nefesini kesti aglarken...sonra kendine geldi oyandik gelirken uyudu...bende ders calisayim simdi bari
Sağol canım teşekkür ederimÇok çok geçmiş olsun canım benimAllahım acil şifalar versin..
Havalar tam hasta olmalik biz evde durduğumuz halde yine hasta oluyor..
Yaklaşık 12 kilo aldım..hamilelikte toplam kaç kilo almıştınız ? bir de sarkma oldu mu ben çok dert ediyorum aldığım kilolalr bir hayli fazla
peki normal doğum mu yaptın ? az almışsın sen ben şimdiden 14 aldımYaklaşık 12 kilo aldım..
Kilo verirken sarkma olmadı çünkü aynı zamanda spor yaptım.. Yürüyüş pilates ip atlama kardio yaptım..
Halende sıkılaşma için spor yapmaya devam ediyorum..
Eger diyet yaparken spor yapmasaydım kesin sarkma olurdu..
Evet normal doğum yaptım..peki normal doğum mu yaptın ? az almışsın sen ben şimdiden 14 aldım
Elma sirkesi koyuyorum şişeye normal şu tüketir gibi içiyorum. Limonlu şu arada pek sık değil. 2 litre su 2 kupa Yeşilçay ben ilk zayıflama cabamda çok faydasini gordumNe içiyorsun peki ? Limon suyu mu
Allah şifa versin çok geçmiş olsun .benim oglanda uyumazdi çok zor oluyordu ama geçti şükür seninki kaç yaşında bilmiyorum ama Rabbim kolaylastirsinGünaydın hayırlı cumalar herkese, ben yine aynıyım büyük oğlum bademcik olmuş bölük pörçük uyuyorum 3 buçuk tan sonra uyumadım doğru düzgün ufaklık zaten saati şaşmıyor 5te kalkıyor saat kurmuş gibi. Canları sağolsun da napalım zombi gibi dolaşmaya razıyım
30 dk dans ettim is cikisi 20 dk yürüdüm veeeee LEVEL 1
aaaa ne güzel
Öğlen yemeğini abarttigim icin yaptım yaa
Ama telafi ettim insallah
Him. Elma sirkesi salatamda kullanıyorum.. Şişeye koyup hiç içmedim ama limon suyunu çok içtim..Elma sirkesi koyuyorum şişeye normal şu tüketir gibi içiyorum. Limonlu şu arada pek sık değil. 2 litre su 2 kupa Yeşilçay ben ilk zayıflama cabamda çok faydasini gordum
Allah kabul etsin inşallahEki Görüntüle 1828139
İftar menüm.. Büyük tabak salatam , mercimek çorbam ve çiğ böreğim..
Şükürler olsun sana Allahım..
dayanamadim...
beynimi nutella kavanozuna dusurdum
allahdan buzdolabina koymustum...
daha fazla yiyemedim
Çok sağol teşekkür ederim, aramıza hoşgeldin bu arada büyük oğlum 5 buçuk yaşında küçük 8aylıkAllah şifa versin çok geçmiş olsun .benim oglanda uyumazdi çok zor oluyordu ama geçti şükür seninki kaç yaşında bilmiyorum ama Rabbim kolaylastirsin
haklisin ne diyimki dayanamadim baska seylerde yedim koptum resmen....dayanamadimEki Görüntüle 1828143
Oldu mu şimdi?
dayanamadim...
beynimi nutella kavanozuna dusurdum
allahdan buzdolabina koymustum...
daha fazla yiyemedim
Allah kabul etsin inşallahEki Görüntüle 1828139
İftar menüm.. Büyük tabak salatam , mercimek çorbam ve çiğ böreğim..
Şükürler olsun sana Allahım..
Olan olmuş.. Bebeğine süt olsun kuzumhaklisin ne diyimki dayanamadim baska seylerde yedim koptum resmen....dayanamadim
pismanimm...
ama ben bitki cayi iccektimm koydum suyu baktimki tup bitmis.....
kendimi tutmak icin iccektim...
sudanda olunca koptum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?