- 18 Ekim 2015
- 513
- 805
- 18
- 36
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #4.361
yok yok senden gerimi kalcaz olmazz birakmam benNeyse arkadaşlar daha fazla kendimizi zorlamayalım.. Zayıf olacaz diye acı çekmeyelim..
Spor programını kapatıyorum.. Herkes kendine uygun egzersiz yapabilir..
Topigimizin adı nasıl kendim diyetim se sporumuzda öyle kendim egzersizim olsun..
Bu arada Yasemin , kusura bakma yanlış anlamanı istemem herkesi aynı kefeyede koymak istemem..
Inan Hergün birileri yazıyor buraya ben katılayım bende yapayım diye geliyorlar.. Biz burda arkadaşlarla birlikte gelen herkesi motive etmeye çalışıyoruz , elimizden geldiğince yardimlasiyoruz ama malesef kimse kalıcı olmuyor en fazla 1 bildirimden sonra geri dönüş yapılmıyor.. Bizlerde haliyle bu durumdan sıkılıyoruz..
Yoo yoo tatlımyok yok senden gerimi kalcaz olmazz birakmam ben
birakirsam haber veririm...
bakiyim kac gune alisacak vucut
Ne acisi sekerim ben zil gibiyimgecicekmi bu acilar gercekten alisiliyormuben cok korkuyorum yaa
Cevir anam cevir yanmasinyok yok senden gerimi kalcaz olmazz birakmam ben
birakirsam haber veririm...
bakiyim kac gune alisacak vucut
Seni seviyorum canim..birlikte oldugumuz surece vercez sekerim..Canım benim salata yemek gibi bir alışkanlığım yoktu ama artık akşamları mutlaka büyük bir tabak yapıyorum kendime tavsiye ederim, resmen doyuyorsun bi kase çorba bile doyurur. Ben akşam mesela 2kepçe ezogelin çorba, 3kaşık mantı, ve salata ile doydum, ne varsa şu iştahta var resmen zayıflamanın baş düşmanı, artık eski iştahım kalmadı öğlenleri de bi bardak süt veya yoğurt, çok içim ezilirse yarım dilim ekmek, veya canım tatlı bişey isterse diyelimki iki tane bisküvi yiyorum, yani yiyeceğim tatlı veya atıştırmalık türü şeyleri öğlenleri yiyorum yakabilmek adına ama çok çok az oda mesela 1-2 bisküvi veya iki ısırık çikolata veya 1porsiyon maraş dondurma sı
tubiss seni alt ust cevircem simdiCevir anam cevir yanmasin
Önemli değil canim bana ilham kaynağı olduğun için Sağol ben sessiz takip etmeye devam ederimNeyse arkadaşlar daha fazla kendimizi zorlamayalım.. Zayıf olacaz diye acı çekmeyelim..
Spor programını kapatıyorum.. Herkes kendine uygun egzersiz yapabilir..
Topigimizin adı nasıl kendim diyetim se sporumuzda öyle kendim egzersizim olsun..
Bu arada Yasemin , kusura bakma yanlış anlamanı istemem herkesi aynı kefeyede koymak istemem..
Inan Hergün birileri yazıyor buraya ben katılayım bende yapayım diye geliyorlar.. Biz burda arkadaşlarla birlikte gelen herkesi motive etmeye çalışıyoruz , elimizden geldiğince yardimlasiyoruz ama malesef kimse kalıcı olmuyor en fazla 1 bildirimden sonra geri dönüş yapılmıyor.. Bizlerde haliyle bu durumdan sıkılıyoruz..
Tamam canim tavsiyene uyucam saolasincanim ben kilolar gitsin bi an once kafasiyla ve cahillikle ebru salliyla baslamistim
sonra lesliye gectim ...bugunde jiliani yapinca aboo dedim ne zor ben ebru salliyi nasil yapmisim...
jilianin avantaji kisa olmasi bitti bitecek derken sabrediyorsun...bence sen leslieden basla 3 miles olabilir sonra 5 mile gecersin
Kalıcı ve istikrarlı olursan katılabilirsin.Önemli değil canim bana ilham kaynağı olduğun için Sağol ben sessiz takip etmeye devam ederim
Spor yapacak zamanın kalmamışki Meleğim..Dun temizlik yemek derken sadece squat yaptim 50 tane ama temizligin cogu bitti spor gibi oldu. Sabah kahvaltidan once yarim saat bisiklettydim oglus uyanmasaydi daha da yapacaktım. Hafif kahvalti yaptim. Oglusla evi topladik utu yaptik
Bugun squat imi ve level 1 i yaoacagim ins
Ay__Prensesi Allah kabul etsin arkadasim
gecmis olsun canim ya bizdede soguk alginligi olmustu gecenlerde kendi gecti bisey vermedim..Günaydın hayırlı cumalar herkese, ben yine aynıyım büyük oğlum bademcik olmuş bölük pörçük uyuyorum 3 buçuk tan sonra uyumadım doğru düzgün ufaklık zaten saati şaşmıyor 5te kalkıyor saat kurmuş gibi. Canları sağolsun da napalım zombi gibi dolaşmaya razıyım
canim ben sabretmeyi goze aldim alisirim, bide kisa ya ondan cok iyi yani...Spor yapacak zamanın kalmamışki Meleğim..Amin inşallah kuzum
Ben spor programını şimdilik durdum ..Violet Life , Ftmk43 zorlanınca bende ara verdim..
Malum herkes evde çocuğuna bakmak zorunda ters birşey olup sakatlanmalarını istemem...
bir top al ,küçük. bacaklarının arasında sık birak, inceliyor bacaklar.canim ben sabretmeyi goze aldim alisirim, bide kisa ya ondan cok iyi yani...
ama sanki kaslandikca kalinlascam gibi geliyor bana bacaklar sisecek gibi hissediyorum ondan korkuyorum...tereddutteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?