Kendim Diyetim. ( resimli)

Gülcügüm cok saol. Cidden cok motive ettin beni ama o tabak aklindan hala cikmamis gerci diyetteki biri unutamaz o fotoyu

Selinaaa sana gelirsek o cesit cesit saralleli fotonu unutmadim. Ben naptim peki, tarcinli elma
Kizlar seboti nin adi selin. Benim eski is arkadasim, cok sevdigim saydigim ablam olur.benden yasca büyük oldugundan selin ablanin kisaltilmisi selinA diyorum
Selina benim adimda malum zor oldugu icin nick imdeki melekte benim adim oluyor

Evet unutamadım çünkü yeme diye seni baya ikna etmeye uğraştım ama neyseki artık sende doğruyu buldun artık daha düzenli özenli ve istikrarlısınn... Asıl şimdi başladı nefsinle mücadelen ve sonuç almayada başladın tartıda eksileri görünce tam gaz ilerlemeye devam ediyorsun... Tekrar 70 olmak istemezsin öyle degil mi ?

Aranızdaki iletişim çok güzel zaten bizde burda yaklaşık 1 aydır konusuyoruz ve baya samimi olduk..

Arkadaşlar bu akşam misafirim vardı ve onlara ikram olarak dolgulu kek yaptım.. Tadına baktım evet sadece iki çatal aldım yedim..

Süperdi yaa..

Hayiiirrrr tabiki istemem

Aşkolsun sündüsüm yaaa ne sarellesiii ben görmedim yok bizim evde sarallee (bitirdim çünküü )

Ben şimdi burdan öğrendiğim yoğurtlu limonlu acı pul biberli karışımı yiyorum walla. Bunu kaç gün yapıp kaç gün bırakmak lazım var mı öyle süreleri

15 gün yapabilirsin.. Tekrar 1 hafta ara veriyorsun canım...

Bugünde hedefe ulaştım.. Yaktığım kalori miktarı...

1 saat hızlı tempoda yürüyüş..
400 ip atladım
45 dk pilates yaptım

Ooooffff kendimi yatağa zor attım..

Kendimize bakım yapmayı unutmuyoruz bol bol su içelim..

Yarın görüşmek üzere günlük arkadaşlarım. Iyi geceler

Bayanlar yeniden merhaba
Sabahkahvaltudan.once iki bardak.au icildi
Sabah=3dilim k.ekmegi+peynir +sogus+1h.yumurta+form cayi
Ara ogun =turk kahvesi+bi parmak bitter
Ogle gec kalktigimdan dolayi atladim
Aksam=salata+corba+2kasik sebze yemegi+2kasik b.pilavi

Gelelim Sporumuza
60dk yuruyus
300ip atlama
45mekik
45squat
30caki hareketi
30sn plant hareketi

İyi geceler canim

Süper gidiyorsun hadi bakalım tartı gününe son 3 gün kaldı biraz daha gayret edelim.. Bol bol eksileri görelim emegimizin karşılığını alalım..

Gunaydin herkese guzel bir haftasonu diliyorum...ben bugun cok mutluyum sabah tartildim veeee 74.9 geldim 74 u gormek bile nasil mutluluk verdi anlatamam
Günaydın sanada beseye . :)

İnan çok mutlu oldum tebrikler canım.. Daha nice verilmiş kiloları kutlayacaz burda...

Bu sadece bir başlangıç

Kahvaltı sonrası ara öğün olarak yaş hurma yedim..
Akşam yemeğimi yedim saat 6 olmadan...

1 porsiyon kuru fasulye
1 kaşık pirinç pilav
Turşu

Ooohh kizlar suppersiniz valla tebrik.ediyorum sizleri... Diyetlere tam.gaz devam bnde bugun baya biii kacamak yaptiim.ya uzun.zamndir ilk.defaaa vve kendimi cok kotu hissediyorum.bunu yapmamaliydim.cok guzel.gidiyorduumm bn yaa tartiya cikinca uzulmem.ins pizza yedim.borek.yedim oo bugun yedim de yedim.valla cok pismanimm.cook yuruyus yaptim.egzersiz yaptim bol bol.su iciyorum yatarken yogurt kurumu de yapar yerim ins bunlar bana + kg olarak donmeeeezz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…