- 21 Şubat 2014
- 866
- 1.110
- 113
- 33
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #1.221
Bende ayni dertten muzdaribim. İnşallah kolay atlatırlar..
Evet biz burda Meleği motive ediyoruz oda seni ediyor demek :)
Ne çabalar verdik onun kilo vermesi ve azimli olması için..illa tutturmuş komşudan gelen pasta ve kurabiye dolu tabağı yiyecem diye..
Afiyet olsuuun ben de şaşıyorum artık o kadar az yiyorum ki midem küçülüyo inşallahsabah 11de 1 yumurta 2 dilim küçük kepek ekmeği domates salatalık peynir 5 zeytin bi fincan şekersiz çay
3 te bi fincan nescafe şekersiz annemim getirdiği tuzlu kurabiyelerden sadece 2 tane (normalde kutusunu bile yerdim)
Akşam18:30 da 1 dilim kepek ekmeği 1 kase ezogelin çorbası yatarken bi fincan da ıhlamur içerim en fazla o kadar
Bu arada meleğim hem beni hem de bi arkadaşımızı daha zayıflatmaya çalışıyo tartılıp gönderiyoruz fotoları gerçi arada bize pasta börek resimleri de atıp niyetimizi de bozdurmuyo diil hani bizi deniyo herhalde
Evet unutamadım çünkü yeme diye seni baya ikna etmeye uğraştım ama neyseki artık sende doğruyu buldun artık daha düzenli özenli ve istikrarlısınn... Asıl şimdi başladı nefsinle mücadelen ve sonuç almayada başladın tartıda eksileri görünce tam gaz ilerlemeye devam ediyorsun... Tekrar 70 olmak istemezsin öyle degil mi ?Gülcügüm cok saol. Cidden cok motive ettin beniama o tabak aklindan hala cikmamis gerci diyetteki biri unutamaz o fotoyu
Selinaaa sana gelirsek o cesit cesit saralleli fotonu unutmadim. Ben naptim peki, tarcinli elma
Kizlarseboti nin adi selin. Benim eski is arkadasim, cok sevdigim saydigim ablam olur.benden yasca büyük oldugundan selin ablanin kisaltilmisi selinA diyorum
Selina benim adimda malum zor oldugu icin nick imdeki melekte benim adim oluyor
Evet unutamadım çünkü yeme diye seni baya ikna etmeye uğraştım ama neyseki artık sende doğruyu buldun artık daha düzenli özenli ve istikrarlısınn... Asıl şimdi başladı nefsinle mücadelen ve sonuç almayada başladın tartıda eksileri görünce tam gaz ilerlemeye devam ediyorsun... Tekrar 70 olmak istemezsin öyle degil mi ?
Aranızdaki iletişim çok güzel zaten bizde burda yaklaşık 1 aydır konusuyoruz ve baya samimi olduk..
Eki Görüntüle 1745958
Arkadaşlar bu akşam misafirim vardı ve onlara ikram olarak dolgulu kek yaptım.. Tadına baktım evet sadece iki çatal aldım yedim..
Süperdi yaa..
kek miiiBen ona kilo olarak baktim ve hicc canim istemedi
Gülcügüm cok saol. Cidden cok motive ettin beniama o tabak aklindan hala cikmamis gerci diyetteki biri unutamaz o fotoyu
Selinaaa sana gelirsek o cesit cesit saralleli fotonu unutmadim. Ben naptim peki, tarcinli elma
Kizlarseboti nin adi selin. Benim eski is arkadasim, cok sevdigim saydigim ablam olur.benden yasca büyük oldugundan selin ablanin kisaltilmisi selinA diyorum
Selina benim adimda malum zor oldugu icin nick imdeki melekte benim adim oluyor
15 gün yapabilirsin.. Tekrar 1 hafta ara veriyorsun canım...Aşkolsun sündüsüm yaaa ne sarellesiii ben görmedim yok bizim evde sarallee (bitirdim çünküü)
Ben şimdi burdan öğrendiğim yoğurtlu limonlu acı pul biberli karışımı yiyorum walla. Bunu kaç gün yapıp kaç gün bırakmak lazım var mı öyle süreleri
İyi geceler canimEki Görüntüle 1746052
Bugünde hedefe ulaştım.. Yaktığım kalori miktarı...
1 saat hızlı tempoda yürüyüş..
400 ip atladım
45 dk pilates yaptım
Ooooffff kendimi yatağa zor attım..
Kendimize bakım yapmayı unutmuyoruz bol bol su içelim..
Yarın görüşmek üzere günlük arkadaşlarım. Iyi geceler
Süper gidiyorsunBayanlar yeniden merhaba
Sabahkahvaltudan.once iki bardak.au icildi
Sabah=3dilim k.ekmegi+peynir +sogus+1h.yumurta+form cayi
Ara ogun =turk kahvesi+bi parmak bitter
Ogle gec kalktigimdan dolayi atladim
Aksam=salata+corba+2kasik sebze yemegi+2kasik b.pilavi
Gelelim Sporumuza
60dk yuruyus
300ip atlama
45mekik
45squat
30caki hareketi
30sn plant hareketi
Günaydın sanadaGunaydin herkese guzel bir haftasonu diliyorum...ben bugun cok mutluyum sabah tartildim veeee 74.9 geldim 74 u gormek bile nasil mutluluk verdi anlatamam
Ben dışarı çıkmıştım alışverişe gittim geldim.. Akşam yemeğimi pişirdim..Kizlar ne yapiyosunuz son uc gun kaldi ve gayret etmeye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?