Kendim Diyetim. ( resimli)

İns canim kilo olarak donmez
İs isten gecmis artik . temponu bundan sonra siki tutmaya calis

İns ins canim.aynn is isten.gecti kilo vermeyi falan umud.etmiyorum da almasam.iyi bari
Yediklerin baya hamur işi ağır şeyler..

Eğer idal kilomuza ulaşırsak tekrar kilo almamak için 2 sene boyunca formda kalmaliyiz ki vücut alışıyor kendini koruyor..

Bu yuzden dikkat edelim

Yatmadan önce tarçın süt içiyorum..

Bu akşam küçük bir kaçamak oldu.. Yine künefe yaptık ve ben küçük bir dilim yedim.. Eşim çok ısrar etti bende az bişi yedim..

Kendime ceza veriyorum yarın yarım saat daha fazladan yürüyüş yapacam..

bugün sadece yürüyüş yapıldı ve hedefe ulaştım..

Hepinize iyi geceler musmutlu pazarlar diliyorum

Yeniden merhaba arkadaslar
Sabah iki bardak ilik su icildi
Sabah=3dilimk.ekmegi+sogus+2cay kasigu kadar tereyag+peynir+sekersi cay
Araogun olarak 6adet hurma sekersiz cay
Aksam=corba+6kasik sebze yemegi+salata
Yemekten iki saat sonra yarim nar bir portakal

Spora gelince
1saat yuruyus
300ip atlama
30squat
30mekik
30caki hareketi

Gun boyunca 3ltye yakin su icildi.yaptigi. tek kacamak nar ve portakal:)

Merhabalar arkadaşlar bende 14 aylik bebeği olan 163 boyda 72.5 73(5 ocak)arasi kiloda olan kararli bir anne:)
5 ocakda soz verdim kendime.o gunden beri kahvaltilarimi ve aksam yemeklerimi istediğim gibi yedim.ekmeği kestim anladimki hammal gibi boşu boşuna eve ekmek tasiyormusuz:) sadece kahvaltilarda iki dilim tam buğday ekmeği yiyorum:)

Abur cuburu kestim hic dayanamazsam çok çok az tatli birsey yiyorum bir lokmacik , bol su, leslie 3 miles, ebru salliyla plates hergun olmasa da haftada en az 4 5 gün yapıyorum:)

En yakin sizleri gördüm kendime ve buraya yazdim.

Veeee bugün tam 70.00 kg:))))))))))
6 rakamini görmeme 100 gram kaldi çok mutluyum:) once 60 kilo olucam inşallah, evlendigimdeki kilom :)

2.5 kiloda yüzüm bile eski bana benzemeye başladı, öyle çirkin öyle hantal geliyorduki, bundan sonra hep öyle kalacagimi sanmistim, inşallah hep beraber 60 lara inecegiz

Arkadaşlar dinlediğim kadarıyla ender saraç dedi galiba canan karatayda olabilir, kepek ekmek degil tam buğday ya da çavdar ekmeği tercih etmeliyiz çünkü kepek ekmek beyaz ekmeğin kepek katilmiş hali dedi...paylaşmak istedim kepek ekmek kullananlar gördüm:)

Birde herşeyin kalorisine bakiyorum tamamen yemekden vazgeciyorum o gozumuzu kirpmadan yediğimiz abur cuburlarin kalorilerini bir meyve ve yumurtayla karsilastirinca

Hosgeldin pumuckll:))sende kararli bi annesin masallah aslinsa isterse insan yapamayacagimiz birsey yok ,dedigin gibi bir ay oncesinde bile dikkat etmeden o kadar kalorili abur cuburlari hic dusunmeden yedigimi simdi dusununce ,nasil yemisim diyorum.biraz yediklerine dikkat edip birazda spor yapinca vucudumuz hemen yanit veriyor ve guzel bi goruntuyle bizi odullendiriyor

beseye ay cok mutlu oldum canim:) aynen bi sok oluyorum aksamin korunde cayin yaninda allah ne verdiyse cips biskuvi tatlilar cikolata o nasil birsey oyle ne mantik ...harekette yok super...karnimla ben katlanarak oturuyorduk

beseye ay cok mutlu oldum canim:) aynen bi sok oluyorum aksamin korunde cayin yaninda allah ne verdiyse cips biskuvi tatlilar cikolata o nasil birsey oyle ne mantik ...harekette yok super...karnimla ben katlanarak oturuyorduk
Evet canim aynen.bende oyleydim simdi en sonki halimden 3 kiloya yakin eksigim ve sporun cok etkisi var gercekten bi incelme farkediliyor ve sıkılaşma.İnsallah 60 kiloya inecegiz benimde hedefim 60 esim bile inanmiyor 3 kilo verdim diyorum inanmiyor,bende yaza gorusuruz senle zayifladigimda bu laflarini hatirlaticam diyorum.

Merhaba canım hoşgeldin. :)

Ne güzel bilinçli bir annesin.. Hedefimiz aynı 60 kilo olarak yaza merhaba demek..

En son tartıldığımda 68 kiloydum bu rakamı görmek bile bende çok etki etti çok daha rahatım özgüvenim yerine gelmeye başladı.. Aynalarla ve kıyafetlerle yeniden barıştım..

Darısı tüm azimli arkadaşların başına diyorum

Hosg
Hosgeldin canim bende 5ocakta basladim :)aramizda seni gormekten mutluluk duyariz

beseye gerçekten harika gidiyorsun hadi bakalım tartı gününe az kaldı..

6 lı rakamları görsen daha rahatlarsin
İnsallah canim evet gercekten o 6 li rakamlari gormeyi cok istiyorum.insallah birgun bende 60 kiloya indim diyebilirim sabirsizlikla bekliyorum .bunun icin elimden geleni yapiyorum

ne guzel bir topik olmuş burasi :) azimli arkadaşlar bol şans diliyorum hepinize bol eksili gunler hepimize.ben malesef yerimde sayiyorum henuz 67

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…