- 23 Nisan 2014
- 2.400
- 2.576
- 333
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #1.241
İns canim kilo olarak donmezOoohh kizlar suppersiniz valla tebrik.ediyorum sizleri... Diyetlere tam.gaz devambnde bugun baya biii kacamak yaptiim.ya uzun.zamndir ilk.defaaa vve kendimi cok kotu hissediyorum.bunu yapmamaliydim.cok guzel.gidiyorduumm bn yaa tartiya cikinca uzulmem.ins pizza yedim.borek.yedim oo bugun yedim de yedim.valla cok pismanimm.cook yuruyus yaptim.egzersiz yaptim bol bol.su iciyorum yatarken yogurt kurumu de yapar yerim ins bunlar bana + kg olarak donmeeeezz
İns ins canim.aynn is isten.gecti kilo vermeyi falan umud.etmiyorum da almasam.iyi bariİns canim kilo olarak donmez
İs isten gecmis artik . temponu bundan sonra siki tutmaya calis
Yediklerin baya hamur işi ağır şeyler..İns ins canim.aynn is isten.gecti kilo vermeyi falan umud.etmiyorum da almasam.iyi bari
Arkadaşlar dinlediğim kadarıyla ender saraç dedi galiba canan karatayda olabilir, kepek ekmek degil tam buğday ya da çavdar ekmeği tercih etmeliyiz çünkü kepek ekmek beyaz ekmeğin kepek katilmiş hali dedi...paylaşmak istedim kepek ekmek kullananlar gördüm:)
Birde herşeyin kalorisine bakiyorum tamamen yemekden vazgeciyorum o gozumuzu kirpmadan yediğimiz abur cuburlarin kalorilerini bir meyve ve yumurtayla karsilastirinca
Hosgeldin pumuckll:))sende kararli bi annesin masallah aslinsa isterse insan yapamayacagimiz birsey yok ,dedigin gibi bir ay oncesinde bile dikkat etmeden o kadar kalorili abur cuburlari hic dusunmeden yedigimi simdi dusununce ,nasil yemisim diyorum.biraz yediklerine dikkat edip birazda spor yapinca vucudumuz hemen yanit veriyor ve guzel bi goruntuyle bizi odullendiriyorArkadaşlar dinlediğim kadarıyla ender saraç dedi galiba canan karatayda olabilir, kepek ekmek degil tam buğday ya da çavdar ekmeği tercih etmeliyiz çünkü kepek ekmek beyaz ekmeğin kepek katilmiş hali dedi...paylaşmak istedim kepek ekmek kullananlar gördüm:)
Birde herşeyin kalorisine bakiyorum tamamen yemekden vazgeciyorum o gozumuzu kirpmadan yediğimiz abur cuburlarin kalorilerini bir meyve ve yumurtayla karsilastirinca
Evet canim aynen.beseye ay cok mutlu oldum canim:) aynen bi sok oluyorum aksamin korunde cayin yaninda allah ne verdiyse cips biskuvi tatlilar cikolata o nasil birsey oyle ne mantik ...harekette yok super...karnimla ben katlanarak oturuyorduk
Merhaba canım hoşgeldin. :)Merhabalar arkadaşlar bende 14 aylik bebeği olan 163 boyda 72.5 73(5 ocak)arasi kiloda olan kararli bir anne:)
5 ocakda soz verdim kendime.o gunden beri kahvaltilarimi ve aksam yemeklerimi istediğim gibi yedim.ekmeği kestim anladimki hammal gibi boşu boşuna eve ekmek tasiyormusuz:) sadece kahvaltilarda iki dilim tam buğday ekmeği yiyorum:)
Abur cuburu kestim hic dayanamazsam çok çok az tatli birsey yiyorum bir lokmacik , bol su, leslie 3 miles, ebru salliyla plates hergun olmasa da haftada en az 4 5 gün yapıyorum:)
En yakin sizleri gördüm kendime ve buraya yazdim.
Veeee bugün tam 70.00 kg:))))))))))
6 rakamini görmeme 100 gram kaldi çok mutluyum:) once 60 kilo olucam inşallah, evlendigimdeki kilom :)
2.5 kiloda yüzüm bile eski bana benzemeye başladı, öyle çirkin öyle hantal geliyorduki, bundan sonra hep öyle kalacagimi sanmistim, inşallah hep beraber 60 lara inecegiz
En son ben 77.8 i gormustum tartida ve o gun dedim noluyor bana ...bi dur bakalim suan dun tartildim 74.9 um
Hosgeldin canim bende 5ocakta basladim :)aramizda seni gormekten mutluluk duyarizMerhabalar arkadaşlar bende 14 aylik bebeği olan 163 boyda 72.5 73(5 ocak)arasi kiloda olan kararli bir anne:)
5 ocakda soz verdim kendime.o gunden beri kahvaltilarimi ve aksam yemeklerimi istediğim gibi yedim.ekmeği kestim anladimki hammal gibi boşu boşuna eve ekmek tasiyormusuz:) sadece kahvaltilarda iki dilim tam buğday ekmeği yiyorum:)
Abur cuburu kestim hic dayanamazsam çok çok az tatli birsey yiyorum bir lokmacik , bol su, leslie 3 miles, ebru salliyla plates hergun olmasa da haftada en az 4 5 gün yapıyorum:)
En yakin sizleri gördüm kendime ve buraya yazdim.
Veeee bugün tam 70.00 kg:))))))))))
6 rakamini görmeme 100 gram kaldi çok mutluyum:) once 60 kilo olucam inşallah, evlendigimdeki kilom :)
2.5 kiloda yüzüm bile eski bana benzemeye başladı, öyle çirkin öyle hantal geliyorduki, bundan sonra hep öyle kalacagimi sanmistim, inşallah hep beraber 60 lara inecegiz
İnsallah canim evet gercekten o 6 li rakamlari gormeyi cok istiyorum.insallah birgun bende 60 kiloya indim diyebilirim sabirsizlikla bekliyorum .bunun icin elimden geleni yapiyorumbeseye gerçekten harika gidiyorsun hadi bakalım tartı gününe az kaldı..
6 lı rakamları görsen daha rahatlarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?