- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #1.261
Kilo vermek için birbirimize destek oluyoruz hepimizin ortak noktası var...ne guzel bir topik olmuş burasi :) azimli arkadaşlar bol şans diliyorum hepinize bol eksili gunler hepimize.ben malesef yerimde sayiyorum henuz 67
İyi sen başka bakalım Melekcim.. Faydasını görürsen eğer bizde yaparız..Kizlar bir arkadas gönderdi bunu.Yapmayi dusunuyorum yarindan itibaren
Sizlerlede paylasayim istedim
özellikle sana azmine hayranim takipteyim burayi.evet bi ara cok guzel kiloveriyodum ama durdu sanki..nefsim cok kötuKilo vermek için birbirimize destek oluyoruz hepimizin ortak noktası var...
Canım bazen vücut duruyor yada savunmaya geçiyor geçici bir durum düzelir tekrar kilo verisin başlar...
haklisin evet 76 kiloyken ilk hafta tam 2.5 kilo vermiştim durdu sankiB beyazmelek0116Ay__Prensesi tuanairem hosbuldum canlarim çok mutlu oldum sizlerle buluştuğuma:)
kirgincicekler azdan az çoktan çok gider biz sana yaklasacagiz canim
Yada tam olarak diyetine dikkat etmiyorsun.. Kilo vermeye yardımcı kürler var deneyebilirsin vücudu şaşırtmış olursun...özellikle sana azmine hayranim takipteyim burayi.evet bi ara cok guzel kiloveriyodum ama durdu sanki..nefsim cok kötu
İyi sen başka bakalım Melekcim.. Faydasını görürsen eğer bizde yaparız..
Sonucunu merak ediyorum..
İste benim melegim bu yaa...bende biberiye ile karisik yesilcay var olurmu acabaKizlar bir arkadas gönderdi bunu.Yapmayi dusunuyorum yarindan itibaren
Sizlerlede paylasayim istedim
Hadi biraz yuruyelim Tuğbacım.. Ben 400 ipimi atladım şimdide biraz yürüyecem yada egzersizde olabilir..Mariacim nerde gozukmuyor yine..@cremyo da yokAy__Prensesi sen ne yapiyosun spor yapsam mi yapmadam mi kararsizim...yapiyorum sisiyorum kilo ayni ...okadarda dikkat ediyorum
Olur ama nasil kalkacam yaaaa.hic halim yok ufffffffHadi biraz yuruyelim Tuğbacım.. Ben 400 ipimi atladım şimdide biraz yürüyecem yada egzersizde olabilir..
Tartı gününe son 1 gün kaldı..
Yalnız değilsin. Biz varız her türlü yanındayız..Kizlar bugun cok yogundum..yarin is var nedense yapacaklarim hep bugune kaliyor
İnanin sizinle konusmak iyi geliyor bana.burda kimsem yok esim cocuklarim haric.insanin calacagi kapisi bile olmamasi ne kadar kotu..bugun daha cok anladim.
Kucuk seylerle mutlu olmak bu olsa gerek..
Bence fazla değil 30 dk yeterli olacaktır.. Kendini daha hafif hissedersin diyetin tam anlamıyla yerine gelir..Olur ama nasil kalkacam yaaaa.hic halim yok ufffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?