Kendim Diyetim. ( resimli)

ne guzel bir topik olmuş burasi :) azimli arkadaşlar bol şans diliyorum hepinize bol eksili gunler hepimize.ben malesef yerimde sayiyorum henuz 67
Kilo vermek için birbirimize destek oluyoruz hepimizin ortak noktası var...

Canım bazen vücut duruyor yada savunmaya geçiyor geçici bir durum düzelir tekrar kilo verisin başlar...

Kizlar bir arkadas gönderdi bunu.Yapmayi dusunuyorum yarindan itibaren
Sizlerlede paylasayim istedim

Eklentiler

• IMG-20160114-WA0050.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 91
Kilo vermek için birbirimize destek oluyoruz hepimizin ortak noktası var...

Canım bazen vücut duruyor yada savunmaya geçiyor geçici bir durum düzelir tekrar kilo verisin başlar...
özellikle sana azmine hayranim takipteyim burayi.evet bi ara cok guzel kiloveriyodum ama durdu sanki..nefsim cok kötu

özellikle sana azmine hayranim takipteyim burayi.evet bi ara cok guzel kiloveriyodum ama durdu sanki..nefsim cok kötu
Yada tam olarak diyetine dikkat etmiyorsun.. Kilo vermeye yardımcı kürler var deneyebilirsin vücudu şaşırtmış olursun...

Bugun aksam yemegi 7 den sonraya kaldi cok kotuyum gözlerim kurbağa gibi olmuş gibi hissediyorum

Hergun 5 de yiyip sonra birsey yemiyordum...

En önemli şey bi duzene ayak uydurmak sanirim..kendimi çok kotu hissediyorum

Kizlar bugun cok yogundum..yarin is var nedense yapacaklarim hep bugune kaliyor

İnanin sizinle konusmak iyi geliyor bana.burda kimsem yok esim cocuklarim haric.insanin calacagi kapisi bile olmamasi ne kadar kotu..bugun daha cok anladim.

Kucuk seylerle mutlu olmak bu olsa gerek..

Mariacim nerde gozukmuyor yine..@cremyo da yok Ay__Prensesi sen ne yapiyosun spor yapsam mi yapmadam mi kararsizim...yapiyorum sisiyorum kilo ayni ...okadarda dikkat ediyorum
Hadi biraz yuruyelim Tuğbacım.. Ben 400 ipimi atladım şimdide biraz yürüyecem yada egzersizde olabilir..

Tartı gününe son 1 gün kaldı..

Yalnız değilsin. Biz varız her türlü yanındayız..

Benim bütün akrabam yanimda ama yine evimde yalnızım eşim çocuklarım yetiyor.. Ailemle vakit geçirmek gibisi yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…