Kendim Diyetim. ( resimli)

Selam canlar

Kahvaltım yine aynı şekil yanına iki közlenmiş biyerde ekledim

Dün gece çok fena karnım acıktı gözümün önüne tavuk dürumler sarmalar pastalar geldi ama kafayı vurdum yattm

Oburluk guzeldi ama kilolardan kurtulmak daha guzel canim fazla birsey cekmiyo, ayy obur olmak dahami guzeldiki
Gozumun onune gelmeyi birak agzima tadi gelirdi resmen

Birde tekrar sorum olucak :)
4 kiloya yakin gitmiş ve daha 22 gün oldu sok diyet olmuyordur inşallah endiselendim Farkettim ki sabah ki iki dilim ekmek hakkimiz varya 3 4 sabahdir 1 dilimi ancak bitiriyorum

Kizlar bacaklarimi oynatamiyorum. 2 gun plates felc etti beni resmen
Yarin kvalidem gelecek. Temizlik yemek yapmam lazim. Bugun kuafore yuruyerek gidecektim 1 saat. Napsam diyorum. En iyisi yuruyeyim bacaklarim açılsın biraz. Gekincede temizlik yemek yaparim
Opuyorum hepinizi

B beyazmelek0116
Canim benimde öyle olmuştu milimetrik olarak kaslarda yirtilma oluyormuş , duş iyi geliyor sicak soğuk ama masaj iyi değil.benim üst bacagimin önu kasikdan dize kadar cok fenaydi, secdeye giderken yarilacak zannediyordum resmen öyle bir aci az eğilip atiyordum kendimi
Uc gunde falan gecti

Kuyruklu YILDIZIM ben dikkat ettimde öğlenleri birşey yemiyormusun sanki yoksa ben o bölümleri kaçırıyormuyum canım ya merak ettim

Kuyruklu YILDIZIM ben dikkat ettimde öğlenleri birşey yemiyormusun sanki yoksa ben o bölümleri kaçırıyormuyum canım ya merak ettim
Doğru söylüyorsun beseye öğlen yemiyorum çünkü acıkmıyorum..

Sabah saat 10 gibi sıkı bir kahvaltı yapıyorum tekrar üzerine 2 lt su içiyorum saat 2 gibi portakal ve hurma kivi elma yiyorum 2 çeşit meyve yiyorum baskada meyve yemiyorum tekrar akşam üzeri saat 4 gibi tarçın süt içiyorum bazende kahve içiyorum tekrar saat 6 da akşam yemeğimi yiyorum günü kapatıyorum..
Günler kısa olduğu için öğle yemeğinine gerek duymuyorum...

Birşey olmaz merak etme spor yapıyoruz en fazla 1 saat sürüyor diyelim..
Yaşımız daha çok genç...

Yani bahane etmeyin diyosun kondüsyon bisikleti var bi 45 dk yapıyorum ama şu leslie yi yapamadım daha dizden o ses gelince bi de platesi

Ebru şallının bi videosunu indirdim 21 günde yağları yakma yapabilirsem onu yapıcam o zorlarsa yeni başlayanlar için bi video var ona bakıcam neleeer neler yapçam da bi gevşeklik geldi üstüme yaw bikaç kg gidince şımardım sanırım tüüü bana

Ay__Prensesi sana imreniyorum walla

Kizlar Merhaba benim canavar oğlumdan anca girebildim tatlı yok ekmek yok plates var yeşillik var bol bol su var ... oğlumdan ve evin genel işlerinden platese anca vakit ayiriyorum oğlum hep oyun istiyo kucagimda evi gezmek istiyo başka bişeye vakit bulamıyorum siz nasıl vakit buluyo sunuz

Selincim dikkat et egzersiz ve spor yapmadan verililen kilolar geri gelir..

Gunde 1 saatini ayırsan yeterli haftada 5 gün..

Anlaşılan senin ufaklıkta zahmetli bir bebek... Ben uyku arasına getiriyorum.. Yoksa imkansız spr yapamam devamlı kucakta geziyor...

Erken kalkıyorum sabah yapıyorum sporumu hem daha etkili oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…