- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #1.521
Spor yaparken dizlerimden bazen ses geliyor normalmi spor yapa yapa kikirdak sivisini azaltmayalim
Birşey olmaz merak etme spor yapıyoruz en fazla 1 saat sürüyor diyelim..Spor yaparken dizlerimden bazen ses geliyor normalmi spor yapa yapa kikirdak sivisini azaltmayalim
Helal sana vallaSelam canlar
Kahvaltım yine aynı şekil yanına iki közlenmiş biyerde ekledim
Dün gece çok fena karnım acıktı gözümün önüne tavuk dürumler sarmalar pastalar geldi ama kafayı vurdum yattm
Afiyet olsunMerhaba bende bugün resim paylaşmak istiyorum sabah 8gibi yaptım kahvaltı mıEki Görüntüle 1751773
Korkmayın arkadaşlar yaşınız genç ..Aynen benim de diz kapaklarımdan tıkırtı gibi nası tarif etsem tuhaf sesler geliyo tırstım bıraktım
Selam canlar
Kahvaltım yine aynı şekil yanına iki közlenmiş biyerde ekledim
Dün gece çok fena karnım acıktı gözümün önüne tavuk dürumler sarmalar pastalar geldi ama kafayı vurdum yattm
Teşekkür ederim cnmAfiyet olsunRolla ...
Hafif mi hafif bir kahvaltı olmuş. Bayıldım:)
Bugün benim yerime sen foto paylaştın cokta iyi oldu.
Doğru söylüyorsunKuyruklu YILDIZIM ben dikkat ettimde öğlenleri birşey yemiyormusun sanki yoksa ben o bölümleri kaçırıyormuyum canım ya merak ettim
Birşey olmaz merak etme spor yapıyoruz en fazla 1 saat sürüyor diyelim..
Yaşımız daha çok genç...
Selincim dikkat et egzersiz ve spor yapmadan verililen kilolar geri gelir..Yani bahane etmeyin diyosunkondüsyon bisikleti var bi 45 dk yapıyorum ama şu leslie yi yapamadım daha dizden o ses gelince bi de platesi
Ebru şallının bi videosunu indirdim 21 günde yağları yakma yapabilirsem onu yapıcam o zorlarsa yeni başlayanlar için bi video var ona bakıcam neleeer neler yapçam da bi gevşeklik geldi üstüme yawbikaç kg gidince şımardım sanırım tüüü bana
Ay__Prensesi sana imreniyorum walla
Hayır canım 5 mill yok ... Zaten olsada yapmam çünkü çok uzun 1 saat sürüyor sıkıcı oluyor..Leslie 5 miles olan var mi?
Anlaşılan senin ufaklıkta zahmetli bir bebek... Ben uyku arasına getiriyorum.. Yoksa imkansız spr yapamam devamlı kucakta geziyor...Kizlar Merhaba benim canavar oğlumdan anca girebildim tatlı yok ekmek yok plates var yeşillik var bol bol su var ... oğlumdan ve evin genel işlerinden platese anca vakit ayiriyorum oğlum hep oyun istiyo kucagimda evi gezmek istiyo başka bişeye vakit bulamıyorum siz nasıl vakit buluyo sunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?