Kendim Diyetim. ( resimli)

Aynı benim kızım bizimki de 9 aylık saniye yalnız durmuyo kucağa alıştı hiç bırakamıyorum walla bende vakit bulamıyorum uyursa (ki bu aralar diş yüzünden uyumuyo) evi mi toplayayım yemek mi yapayım kendimi mi doyurayım şaşırıyorum hepsinden vazgeçersem bisiklet çevirebiliyorum küçük cadım benim

Aynı ben...

Olabilir canim..sadece sag kalcamda agri var. 40 dk yurudum. Simdi temizlige devam edeyim. Isler bitince cevirebildigim kadar bisiklet.

Bende öğle yemeği yemiyorum zaten kahvaltımi 10 -11 gibi yaptgm için bide acıkmıyorum şu içtiğim için.

Yemeğin yanında yoğurt yerken içine pul biber nane falan da ekliyorum.
Gece yatarken yapılması gerekiyormuş ama bn yemeklerin yanında da yiyorum bi faydası olur umarım

Aynen bende bol bol su içiyorum acıkmıyorum..

Yoğurdun zayıflacı etkisi var.. Diyetiyesler öğünlerin yanına mutlaka ekiliyor.. İllaki faydası olur canım.

Sanada merhaba...

Yani bu sonuç değerine göre iyi demektir.. Şu an normal bence..

Sonuçlar elindemi bilmiyorum ? Sonuç kağıdında sağ tarafta referas ağırlığı yazar o kısmın altıda normal degerler yazar sonucunu ve ordaki normal değerini karşılaştır birde L normal H yüksek demek sonuç rakamının yanında..

Kizlar bugün tv de dinledim pul biberli yoğurdu gece yemek uykuda yağa donuyomus akşam yemeğinden önce veya yemekte yemek gerekiyormuş ....Ayrıca akşam yemeginden önce yarım greyfurt suyu içen diyet yapmasada ayda 3 kilo veriyomus

Yeşil çay gerçekten çok faydalıdır bende günde bir fincan içeceğim artık yarın alayım yag yakmada etkiliymiş ve metabolizma yı hızlandırıyormuş ben emziriyorum diye içmiyordum ama bir fincan içilebiliyor sanırım çünkü kilo vermem durdu okadar da çok emziriyorum ki üstüne bide spor iki üç gündür aynı Beslenmemde aynı biraz değişiklik yapmak gerekiyormuş, bünyeyi şaşırtmak lazım mış, bende öyle yapıyorum bugün mesela ara öğün yapmadım bugün ve birkaç bişey fazladan yedim öğünlerde bir dilim ekmek gibi...

Bişey sorucam 45 dk kondüsyon bisikletine bindim kalori 330 diyo acaba doğru mudur fazla mıdır az mıdır bilen var mıdır ben acemiyim de spor konusunda

Him.. Güzel bilgiler..

Teşekkürler.. Deneyelim bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…