- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #1.541
Kizlar Merhaba benim canavar oğlumdan anca girebildim tatlı yok ekmek yok plates var yeşillik var bol bol su var ... oğlumdan ve evin genel işlerinden platese anca vakit ayiriyorum oğlum hep oyun istiyo kucagimda evi gezmek istiyo başka bişeye vakit bulamıyorum siz nasıl vakit buluyo sunuz
Aynı ben...Aynı benim kızımbizimki de 9 aylık saniye yalnız durmuyo kucağa alıştı hiç bırakamıyorum walla bende vakit bulamıyorum uyursa (ki bu aralar diş yüzünden uyumuyo) evi mi toplayayım yemek mi yapayım kendimi mi doyurayım şaşırıyorum hepsinden vazgeçersem bisiklet çevirebiliyorum küçük cadım benim
Selincim dikkat et egzersiz ve spor yapmadan verililen kilolar geri gelir..
Gunde 1 saatini ayırsan yeterli haftada 5 gün..
Aynı ben...
B beyazmelek0116
Canim benimde öyle olmuştu milimetrik olarak kaslarda yirtilma oluyormuş , duş iyi geliyor sicak soğuk ama masaj iyi değil.benim üst bacagimin önu kasikdan dize kadar cok fenaydi, secdeye giderken yarilacak zannediyordum resmen öyle bir aci az eğilip atiyordum kendimi
Uc gunde falan gecti
Aynen bende bol bol su içiyorum acıkmıyorum..Bende öğle yemeği yemiyorum zaten kahvaltımi 10 -11 gibi yaptgm için bide acıkmıyorum şu içtiğim için.
Yemeğin yanında yoğurt yerken içine pul biber nane falan da ekliyorum.
Gece yatarken yapılması gerekiyormuş ama bn yemeklerin yanında da yiyorum bi faydası olur umarım
Merhaba hoşgeldinKizlar merhaba neler yapiyorsunuz
canım merhaba birşey soracaktım sana benim tsh yüksek diye ilacın dozunu arttırmıştı doktor dün ölçtürdüm 0.272 çıkmış baya bir düşmüş sence nasıl bu değer sonucu gösteremedim henüz doktoraMerhaba hoşgeldin
Düzenli yemekleri yedik şimdide spor yapıyoruz.
Sen napiyorsun?
Sanada merhaba...canım merhaba birşey soracaktım sana benim tsh yüksek diye ilacın dozunu arttırmıştı doktor dün ölçtürdüm 0.272 çıkmış baya bir düşmüş sence nasıl bu değer sonucu gösteremedim henüz doktora
Yeşil çay gerçekten çok faydalıdır bende günde bir fincan içeceğim artık yarın alayım yag yakmada etkiliymiş ve metabolizma yı hızlandırıyormuş ben emziriyorum diye içmiyordum ama bir fincan içilebiliyor sanırım çünkü kilo vermem durdu okadar da çok emziriyorum ki üstüne bide spor iki üç gündür aynı Beslenmemde aynı biraz değişiklik yapmak gerekiyormuş, bünyeyi şaşırtmak lazım mış, bende öyle yapıyorum bugün mesela ara öğün yapmadım bugün ve birkaç bişey fazladan yedim öğünlerde bir dilim ekmek gibi...Eki Görüntüle 1752317 birde yeşil çay harika gider
Kolay gelsin canım..Temizlikle ugrastim aksam kizlari yikadim..yeni simdi kalkacam spora
Him.. Güzel bilgiler..Kizlar bugün tv de dinledim pul biberli yoğurdu gece yemek uykuda yağa donuyomus akşam yemeğinden önce veya yemekte yemek gerekiyormuş ....Ayrıca akşam yemeginden önce yarım greyfurt suyu içen diyet yapmasada ayda 3 kilo veriyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?