- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #1.761
Öyle bir anlattın ki bir an üzüldüm sandımOgle yemegim tavuk sis +salata (kizlar disardan siparis ettik bugun yemegi ekmekler bi kokuyodu mis mis ama koklamakla yetindim icime cektim kokusunu yemis kadar oldum)
A.selam canım..kizlar selam.ya bişeg sorucam şu 10000 adimi yerinizdemi atiyorsunuz ypksa dişardami? yerimde adimlasam olurmu?
Bende içeyim diyorum ama süte etki edermi diye içmiyorum birde bağırsaklarıda düzene soktuğu doğru mu
canim telefonu uzerimde gezdiremiyorum ama ben nasil yapayimki.bebegim kucakciA.selam canım..
Günde 10000 adım atmaya çalışıyorum dışarı çıkamıyorum havalardan dolayı..
Ben evde yapıyorum yerimde saymıyorum yani kendimi kandırmıyorum gerçekten adım atıyorum evde bütün odaları turluyorum bazen koşuyorum hızlı hızlı yürüyorum... Ona göre yakiyorum..
Teli eşofman cebine koyuyorum bebegimde kucağıma alıyorum birlikte yürüyoruz:))canim telefonu uzerimde gezdiremiyorum ama ben nasil yapayimki.bebegim kucakci
Araogun olarak tercih edebirsin.. Bende hergün değilde arada içiyorum..Bende içeyim diyorum ama süte etki edermi diye içmiyorum birde bağırsaklarıda düzene soktuğu doğru mu
inşallaaaaaah canııımmmYavaş yavaş verilen kilolar kalıcı oluyor..
İnşallah yaza kadar istediğimiz görüntüye ulaşırız.. :)
Ben sevdim bu menüyü.. Doyurucu ve hafif olmuş..Aksam yemegim
1kase karasimsek+salata+yogurt
Hiimm... Ceviz değişik bir fikir olmuş.. Nasıl yaptın peki ?Gul hanim senin tarcinli sutunu yaptim aksama dogru ama ben icine ceviz koydum..esim kizim ve ben cok begendik.
Hiimm... Ceviz değişik bir fikir olmuş.. Nasıl yaptın peki ?
Begenmenize sevindim :) şifa olsun..
sutle tarçını karıstırdım pisirdim..havandada ceviz içini dövdum uzerine döktüm..logusa serbeti gibi olmustu deneyin derimHiimm... Ceviz değişik bir fikir olmuş.. Nasıl yaptın peki ?
Begenmenize sevindim :) şifa olsun..
Günaydın sanada...gunaydın kızlar cok kotü üsütmüsüm aksam basımı kaldıramıyodum spor yapamadım...sabah iki bardak ılık suyumu içtim klasik kahvaltım=2 dilim tam buğday ekmegi+sögus+peynir+form çayı kiraz saplı
afiyet olsun canımEki Görüntüle 1757802 Günaydın günlüğüm:)
Sabah aç karnına içtiğim detoks suyum.. Yağ taktıran ödem attıran..!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?