- 4 Ocak 2016
- 42
- 104
- 93
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #1.781
A.selam canım..
Günde 10000 adım atmaya çalışıyorum dışarı çıkamıyorum havalardan dolayı..
Ben evde yapıyorum yerimde saymıyorum yani kendimi kandırmıyorum gerçekten adım atıyorum evde bütün odaları turluyorum bazen koşuyorum hızlı hızlı yürüyorum... Ona göre yakiyorum..
gunaydın kızlar cok kotü üsütmüsüm aksam basımı kaldıramıyodum spor yapamadım...sabah iki bardak ılık suyumu içtim klasik kahvaltım=2 dilim tam buğday ekmegi+sögus+peynir+form çayı kiraz saplı
Doğru bir karar olur. Eeee aklın yolu bir demişler..Günaydııın ben de adımsayar kurayım tele zaten evde sürekli koşuşturuyorum kaç adım attığımı görür yavaş yavaş arttırırım 10000e. Kuzucum da kucakta gezmeye bayılıyo zaten
Doğru bir karar olur. Eeee aklın yolu bir demişler..
Eğer gerçekten kilo vermek istiyorsan bu işler bahaneye gelmez..
Yeniden sağlığına kavuşmana çok sevindim mutlu oldum :)Çok doğru söylüyosun bi yerden başlamam lazım spora
Ben 6 yaşında 2 kere zatürre geçirdim verem olur demiş dr bizimkiler de aman koşma aman ip atlama bisiklete binme top oynama diye oturttular hep. Lise de bile beden derslerine çıkartmazlardı. Yine de hep hasta olurdum kg alamazdım evlendiğimde 48 kiloydumAma artık sağlıklıyım maşallah sporu hayatıma dahil edebilirim böyle daha da sağlıklı olucam
Merhabalar hoşgeldiniz:)Merhabalar 1.sayfadan başladım ve günlüğünüzün hepsini okudum azminize sabrınıza hayran kaldım çok güzel gidiyorsunuz umarım hedefinize ulaşırsınız
Kimse istemez kilolu şişman olmayı...!bende kilo vermek istiyorum dogum kilolarından bir türlü kurtulamadım kocam kilolu olmamı istemiyor bende bir türlü kilo veremedim
düzensiz besleniyorum ben yemek yemiyorum günde 1 defa yiyorum amKimse istemez kilolu şişman olmayı...!
Önemli olan herkesin kimsenin ne istediği değil senin ne istediğin...?
Yapacağın şey geyet basit kendini tutacaksın yemeyeceksin bak nasıl gidiyor kilolar..
Bende once senin gibi düşünüyordum aman emziriyorum aman troid hastasıyım aman hava soğuk dedim dedim kendimi kandirdim...
Sonra çekindiğim bir fotoda kendime bir baktım aman Allahım ne hale gelmişim bu ben olamam dedim ve gözümde ve beynimde herşeyi bitirdim..!!
Kimse istemez kilolu şişman olmayı...!
Önemli olan herkesin kimsenin ne istediği değil senin ne istediğin...?
Yapacağın şey geyet basit kendini tutacaksın yemeyeceksin bak nasıl gidiyor kilolar..
Bende once senin gibi düşünüyordum aman emziriyorum aman troid hastasıyım aman hava soğuk dedim dedim kendimi kandirdim...
Sonra çekindiğim bir fotoda kendime bir baktım aman Allahım ne hale gelmişim bu ben olamam dedim ve gözümde ve beynimde herşeyi bitirdim..!!
düzensiz besleniyorum ben yemek yemiyorum günde 1 defa yiyorum ama yemek yemek hep akşam oluyo gece acıkıyorum bazen atıştırıyorum ama yine gitmiyor
tavsiye ettiklerini deniyecem inşallah yapabilirim :) teşekürlerbeste ates Öncelikle kendine ve hayatına duzen vermelisin..
Bak beni ve burdaki arkadaşları takip ettiysen neler yaptıklarımızı okuduysan biz akşam saat 6 dan sonra (bazen 7 ye çıkabiliyor)
Hiç birşey yemiyoruz.. Gun içerisinde meyvemi yiyorum sıkı bir kahvaltı yapıyorum kuruyemiş yiyorum ama takiiii akşam olunca sadece çorba salata yoğurt yiyorum ve cay kahve olur bu kadar..
Tek tip beslenme ile kilo vermezsin kilo alırsın.. Asla aç kalma gün içinde bol bol su iç az az sık sık hafif şeyler yemelisin.. Kalorisi yüksek gudalrdan uzak dur beyaz un ekmek hamur işi ve şeker şerbetli tatlılar ve pilav makarna..!
Sütlü tatlılar yiyebilirsin. Herşeyin tatina bakabilirsin abartmadan..!! Alışana kadar böyle başlayabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?